Cinnet

Teşekkür ederim, sağolun

Sağolun yorumunuzu dikkate alicam

Allah razı olsun, teşekkür ederim

Acaba sürekli herşeye itirazmı ediyorsunuz. Benim ablamda ne dersen itiraz eder ama herşeyr. Evdekilerde o noktaya gelecek birgün

Çok üzüldüm ben çocuklara. Yine de eşine karşı tavırlı olsan da çocukları karşına alıp babanız iş yerinde çok üzülmüş bu yüzden bu şekilde davrandı. Size bunu yaşattığı için de çok üzgün demelisin. Tabi eşin de öncelikle çocuklardan özür dilemeli. Tabi söylemek kolay dışarıdan ama eşinin bunu akıl etmesi lazım. Maalesef öfke kontrolü olmayan insanlar bir yerde patlak veriyor

Bağırıp çağırıp duygusal şiddet göstermey, şiddetten saymayıp masumu oynaması da hoş değil. Bu zamanda psikolog yardımı almayan yok. Herkes bilinçleniyor artık. Eşinden çocuğundan çevresinden çıkarmak kendine zarar vermek yerine gidip stres kontrolü konusunda uzmanlarından yardım alıyorlar. Sizin kızlarınız niye ödesin işyerindeki problemlerini. Eve girerken dışarının sıkıntısını kapıda aşamıyorsa (kadın ya da erkek) bu çözülmesi gereken bir sorundur.

Acaba sürekli herşeye itirazmı ediyorsunuz. Benim ablamda ne dersen itiraz eder ama herşeyr. Evdekilerde o noktaya gelecek birgün
Yok canım niye itiraz edeyim ama o an akşam akşam hiç bir hazırlık olmadan gidemem diye düşündüm.Cocuklarin eşyaları ,evimi ayarlamam o yani.Aksam beş ti.Bana hemen gidelim ,hemen haxirlan dedi.Ben sabah gidelim dedigimde koptu kıyamet , açıkçası

Evlendigimizden beri böyle bir seyle ilk kez karşılaştım demişsin ben hergün karşılaşıyorum.İlkinde gerekli tepki verilmeyince hep tekrarlıyo benden demesi.
Allah yardım etsin ben bunu hazmedemezken ,sen napiyorsun?Allah yardımcınız olsun,aranız düzelsin insAllah

Ee böyle lafları edip boşanmıyorsanız neden bunları söylüyorsunuz, boş boş konuşulacak mevzu değil bu beni eşin olarak görme falan.
Neyse en sondan başladım.
Eşinizin stresli olduğunu biliyorsunuz adam cinnet getirirken siz cevap mı verdiniz bu daha da yükseldi yoksa pasif kaldınız yine bu hale mi geldi
Bir süre konuşmayın yaptığı hatayı farketsin boşanmayacaksanız da uçlarda konuşma yapmayın.
Elinden tutun bir doktora götürün sakinleştirici kullansın ev geçindirme çoluk çocuk stres derken kayışı koparmış siz yardımcı olun

Ben cok uzuldum yasadiklariniza inanin.
Is yerinde son gunlerde yasadigim bir kac sıkıntıdan dolayı ki esinizle durumumuz cok benziyor o kadar moralim bozuktu ki evde konusmak bile istememistim mudurum arkamda olmasına ragmen o kadar cok yıprandım ki..
Simdi o uc cocuk babası bir adam arkasını dönüp gidemez..
Tabi ki bu onu haklı cikarmaz ama iftar sofrasını odada beklemesi sonra kızların sen mutfakta yiyeceksin demeleri içimi paramparca etti..
Her zaman yasadiginiz bir sey degil esiniz size her zaman boyle davranmıyor zamanla affedersiniz.
Bu arada guclu bir kadınsınız siz ayrica bu olaya kadar gercekten mukemmel bir evliliginiz varmıs ve esinizin sizden ozur dilemesiyle yine eski gunlerinize geri doneceksiniz.. cocuklarda her zaman olan bir sey olmadigi icin cok fazla etkilenmeyeceklerdir surekli tekrar eden bir sey degil cunku.

Çok teşekkür ederim , çok sağolun

Anladım. Yinede alttan alın. İlk defa olmuş vardır Bi sıkıntısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…