Cinnet

O anda büyük kızım ağlayıp çık baba bu evden diye bağırdı Kendini yumruklayip kızım suç benim mi? Bende mi suç diye çığlık atıyordu.Yok banada kizlarada dokunmadı bile

Yaşadığınız çok kötü ama ben eşinize de üzüldüm.
Yaptığı tabii ki çok yanlış ama psikolojik olarak iyi durumda değil belli ki.

İşiyle ilgili sorunları varmış. 3 küçük çocuğu var, biri bebek. Geçim yükü ağır geliyor olabilir. Ha deyince istifa edip gidemez sonuçta.
Sizin ilginiz de yeterli gelmiyorsa, bebekten dolayı ihmal edilmiş hissediyorsa "ben bunca sıkıntıyı kim için çekiyorum, hem sıkıntı çekiyorum hem de hiçbir isteğim olmuyor" psikolojisiyle kayış kopmuş.

Bence sakince konuşun. Çok kolay affetmeyin ama yaralayacak şeyler söylemeyin.
Eminim o da yeterince pişmandır.
Sakince konuşup hislerinizi anlatın ve onun da hislerini dinleyin. Belki canınız sıkılmasın diye her şeyi anlatamadı bunca zaman. Aşamayacak duruma geldiyse, ki gelmiş gibi görünüyor, profesyonel yardım alsın.
Milleti de düşünmeyin, ne konuşurlarsa konuşsunlar.

Teşekkür ederim, sağolun.Evet işten birkaç yıl önce çikti gene böyle stresten dolayı.Ben dedim çıkmasini,çıkma desem çıkmazdı.İki yıl başka yerde çalıştı fakat alması gereken maaşın çok altında çalıştı.Sonra patronu ısrar la çağırınca gene buraya başladı .Toplamda altı yıldır çalışıyor.Son iki senedir tekrar girdi işte .Ama şu durumda işten ayrilamayacagini biliyor bunun streside olabilir.Ama bu yaşattığı çok yanlış.Bana anlatsa belki rahatliyacak.Ama çevre baskisinida çok takan bir insan Hemde cok

Ya bu erkekler ne yiyip içiyor anlamıyorum ki sürekli totolari havada sürekli olay çıkarmaya çalışıyorlar batıracaksin çuvaldızı söndüreceksin havalarını

Yaptığını asla savunmuyorum ama bazen cidden ii hayatında ki insanlar cinnet geçirtebiliyor. Bana da olmuştu oradan iyi biliyorum :)
Bence eşiniz yoğun stresten kızmış. Fevri davranmış ama bunca zaman ne kızları üzmüş ne sizi lütfen siz de daha fazla kendinizi doldurup bayramı zehir etmeyin ailenize.

Teşekkür ederim,açıkçası yarın anneme gidip onun tatili bitene kadar eve dönmemeye niyet etmiştim.En büyük ceza tek başına bayram gecirsin dedim.Bilmiyorum ne kadar doğru bir karar

Teşekkür ederim,açıkçası yarın anneme gidip onun tatili bitene kadar eve dönmemeye niyet etmiştim.En büyük ceza tek başına bayram gecirsin dedim.Bilmiyorum ne kadar doğru bir karar
Ama bu adam sizi daha evvel hiç üzmemiş. Hem o tatil size de zehir olacak , kendi ailenize de. Onun yerine biraz bekleyip , zaman verseniz ? Bence zaten kendisi de şu an çok pişmandır. Yanaşmaya çalışıyor mu size ?

Herkesin halleri ve kötü zamanları vardır. Kendi ağzınızla eşinizin işinde problemleri olduğunu söylüyorsunuz. Kendi ağzınızla ilk kez onu böyle gördüğünüzü söylüyorsunuz. Ayrı odada yemek yiyip trip atacağınıza kocanıza destek olsanız keşke. İyi günde kötü günde diye ettiğiniz şey bir yemin, tekerleme değil biliyorsunuz değil mi?

Nasilda huzur veriyor yorumlarınız,her konuda sizi arar oldum. Eksik olmayın.

Bence bayramı zehir etmeyin adamın kastı size değil işyerine sebep cinnet getirmiş belli

Güzelce konuşun neyse derdi anlatsın sonra da bayramlaşmaya gidin. Çocuklardan da af dilesin

Yazdıklarınıza bakılırsa evlilüğiniz gayet iyi böyle şeyler de ara sıra oluyor işte

Nasilda huzur veriyor yorumlarınız,her konuda sizi arar oldum. Eksik olmayın.
Siz de eksik olmayın,sağolun.
Konu sahiplerini,periyodik olarak fiziksel,cinsel,ekonomik ve duygusal
şiddete maruz kalmıyorlarsa,
eşlerine karşı körüklemenin kimseye faydası olmayacağını düşünüyorum.

Biz yorum yapıp,hayatımıza devam ediyoruz.
Ertesi gün sorsalar,yaptığımız yorumu hatırlamayabiliriz.
Bununla birlikte konu açıp derdini döken,
o sorunla ve sorun yaşadığı kişiyle-eşiyle yaşamaya devam ediyor.

Bu tlp münferit olaylarda;
'Eşin şımarmış,sana böyle davranamaz,
haddini bildir' diye yangına körükle gitmek
zor değil de ciddi vebal bana göre.
Bir de açılan konuları biz taraflardan sadece birinden dinliyoruz ve sorunun alt yapısındaki diğer faktörlere vakıf değiliz.
Ayrıca tüm yapıcı yolları tüketmeden,
yıkıcı olmama taraftarıyım.
Faydam dokunuyorsa ne mutlu bana...

Normalde hep böyle bir adam olsa "çekmeyin bunu boşanın" derdim.
Ama size, çocuklarına çok ilgiliymiş. Demek ki gerçekten kaldıramadığı şeyler var.

Benim babam normalde dünya iyisi bir insandır. Anneme, bize çok düşkündür.
Bir dönem işle ilgili ciddi sıkıntılar yaşamıştı. Psikolojisi çok kötüydü, ota bka sinirleniyordu. Yemeden içmeden kesilmişti, günden güne eriyordu adam.
Birinde gereksiz bir şey yüzünden tartıştık, benim de ergenlik dönemlerim, çenemi tutamadım tabii. Bana sinirinden kendini yumruklamıştı defalarca. Yüzü gözü mosmor gezdi bir süre.
Sonra psikiyatriste gitti, ilaç kullandı bir süre. Gerçekten çok iyi gelmişti.

"Kendini yumruklayip kızım suç benim mi? Bende mi suç diye çığlık atıyordu." Şu yazdığınızı okuyunca içim sızladı o yüzden.
Eminim o da pişmandır. Belki büyük sorunları var, belki küçük şeyler birikti dağ oldu.
Siz tabii ki merhameti abartıp hemen affetmeyin. Ama düzeltmesi için şans verin, kapıları kapatmayın.
Derdi neyse dinleyip yol gösterin.
Desteğinizi hak eden bir adam olduğuna inanıyorsanız destek olun.

Açıkçası ben yaklaşıyorum,koridorda yada mutfakta rastlasirsak hemen odayı terk ediyorum fırsat vermedim açıkçası Ezan yaklaşırken kızlarla odaya yer sofrası kurdum,onada mutfağa.Odaya girmiş bekliyordu.Buyuk kızım baba sana mutfağa hazırladık deyince mutfağa gitti.Aramizda hiç bir diyalog olmadı acikcasi

İş yerinde sıkıntı çok kötü oluyor. Mobbing yapılan kişiler intihara bile kalkışıyor. Bu psikolojik bir durum. Cinnet getirip tüm ailesini öldüren polis asker vs haberlerde okumuyor muyuz? Eşinizi psikolojik destek alması için ikna edin. Surat yapmak küsmek işteki sıkıntısını eve taşıyıp adamı daha da strese sokar daha kötü olur allah korusun. Emin olun sizi isteyerek kırmamıştır. En güzeli beraber kalkmak zorluklardan. Tez zamanda atlatırsınız inş.

Bayramda ailenizin yanına gidip eşinizi yanlız bırakmayın, konuşmayın isterseniz ama aynı evde kalın. Esinize de üzüldüm evet büyük bir yanlış yaptığı ama psikolojiside iyi değil şuan, yanlız bırakmayın.

Doğru söylüyorsunuz,fakat bu hallere girmeden benimle konuşup,ona göre davransa böyle olmazdı.Fakat bir gün önce her yeri yakıp ,yıkan türlü türlü kötü şeyler söyleyen bir eşede hemen sıcak davranamam ne yazılımı.Yapimda yok.Bende büyük yaralar açtı.Bu hep böyle gidecek değil elbet ama kendime gelmem ve onunda hatasını anlaması için zaman lazim

Ben de eski iş yerimde mobbingin alasını yaşadım. Maalesef eşime de evimin huzuruna da olumsuz manada çok yansıdı bu durum.
Eşim bana o zamanlar destek olmasa kesin kafayı yerdim. İş yeri stresinin, o cinnetin nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum.
Bahsettiğiniz gibi söz konusu durum cinnet.
Ben eşinize çok üzüldüm. Kızlarınıza babalarının durumunu açıklayıp, böyle istisnai durumlarda en yakınlarımızı,en sevdiğimiz insanları idare edebileceğimizi, kendimize de ona da zaman tanıyabileceğimizi vs açıklayın..lütfen kızları da yanınıza alıp sofrayı,yatağı da ayırmayın daha fazla..çok büyük bir anlayışsızlık ve kötü örnek timsali olursunuz. Yarından sonra bayram.

Çok teşekkür ederim,sözlerinin iyi geldi

Allah kolaylık versin öncelikle bu sürekli olsa yorumum farklı olurdu fakat erkekler biz gibi değil dertlerini söyleseler bile duygular ını tam olarak dökemiyorlar biz çok sinirlensek ağlar rahatlarız onlar yapmaz ev geçindirmek çoluk çocuk eş derken stresler katlanır eşiniz tam manasıyla cinnet geçirmiş ve bunu ilk defa yaşamıssınız ki uzun süreli bir evlilik bu.benden büyüksünüzdür muhtemel çocuklarınızın yaşına bakarsak...yatağı ayırmayın sofrayı ayırmayın bir kelime bile konuşmayın belki ama bunlarıda yapmayın çocuklar için yapmayın babalarına cephe almasınlar benim annem babamda çok kavga ederdi onlar barışırdı ama bn o sahneleri o küskünlük leri unutamazdım.unutmadımda babamı 20 yaşımdan sonra sevdim anneme ondan sonra iyi davrandığı için .özür dilemesi için fırsat verin fakat taviz değil kastettiğim o odaya geldiyse odadan kaçmayın yani
Ve bu durumdan olan rahatsızlığınızı dile getirin bunun tekrarı olursa tepkinizin farklı olacağını belirtin cinnet anında size vurmamış bu lutüf değil tabiki olması gereken zaten fakat o muhakemeyi kaybetmemiş bn balkona kısa kollu kıyafetle çıktım diye tokat yemiş kadınım.fark büyük yani.hayat sizin eş sizin biz yorum yapar geçeriz eşinize rahatlaması için fırsat verin susun demiyorum sadece onu anlamaya çalısın biraz özveride bulunun bundan sonrası için barısırsanız yani..

Çok sağolun yorumunuz için,en kısa zamanda konusucamDediginiz gibi tekrarı olursa beni kaybeder bunuda belirtilen.Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…