Cinnet

Açıkçası ben yaklaşıyorum,koridorda yada mutfakta rastlasirsak hemen odayı terk ediyorum fırsat vermedim açıkçası Ezan yaklaşırken kızlarla odaya yer sofrası kurdum,onada mutfağa.Odaya girmiş bekliyordu.Buyuk kızım baba sana mutfağa hazırladık deyince mutfağa gitti.Aramizda hiç bir diyalog olmadı acikcasi
Bunu bir çocuk babasına söylememeli,çok çok üzücü:110:
Eşinizin çocuklar gözünde saygınlığını zedelememelisiniz.
Hepimizin başına geliyor,iş hayatı tam bir ruh törpüsü,kolay değil aile geçindirme kaygısı.
Şahsen eşime kırılsam da kızsam da çocuklarımıza yansıtmam,yansıyan kısımlarını açıklarım ki babalarına cephe almasınlar.
Arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışlar,ben de şunu eklemek isterim ki bir yola çıktık,bu yol her zaman günlük güneşlik olamaz,ilk tökezlemesinde elinden tutup kaldırmak,hiç değilse yanına oturup yanındayım,desteğim demek yerine çukurun dibinde terketmişsiniz adeta.
Eğer eşim bana bunu yapsaydı asıl benim ona güvenim tamir olmayacak derecede sarsılırdı.

Bunu bir çocuk babasına söylememeli,çok çok üzücü:110:
Eşinizin çocuklar gözünde saygınlığını zedelememelisiniz.
Hepimizin başına geliyor,iş hayatı tam bir ruh törpüsü,kolay değil aile geçindirme kaygısı.
Şahsen eşime kırılsam da kızsam da çocuklarımıza yansıtmam,yansıyan kısımlarını açıklarım ki babalarına cephe almasınlar.
Arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışlar,ben de şunu eklemek isterim ki bir yola çıktık,bu yol her zaman günlük güneşlik olamaz,ilk tökezlemesinde elinden tutup kaldırmak,hiç değilse yanına oturup yanındayım,desteğim demek yerine çukurun dibinde terketmişsiniz adeta.
Eğer eşim bana bunu yapsaydı asıl benim ona güvenim tamir olmayacak derecede sarsılırdı.
Doğru söylüyorsunuz,fakat o anda bana söyledikleri çok ağırdı.Haksizdi,hiçbir sebep bu şekilde konuşmasını gerektirmesi.Resmen beni evden kovdu.On üç yıllık evliyim neredeyse.İyi günde gördük, kötü günde.Yoksullugu da yattık, varlığı da.İste o an bana ağzını doldurarak , köpükler saçarak defol bu evden demesi,bu evde barindirmicam demesi de beni çok ama çok üzdü.Siz böyle yorum yapınca sanki biz hiç birşey yasamamisiz gibi geliyor ama öyle değil işte.İnan fedakar bir eş ve anne oldum her zamam

Onu gibi görmek dahi istemiyorum,sanki 13 yıllık emek bir anda silindi.Hicbir sevgi,saygı kalmadı içimde.Bilmiyorum nasıl üstesinden gelip,nasıl unutucam.Daha önemlisi kızlarım nasıl unutucak
Eşiniz belli ki is yerinde büyük sıkıntılar yaşıyor. Psikoloğa gitmesinde fayda var:KK43:

Söylediği şey ben onu hiç umursamiyormusum,hiçbir isteğine hemen istekle cevap vermiyormuşum.Köyümüz iki saatlik yol ,fakat üç dört gün kalalım dedi,bende yemeklerim hazır ,hiçbir hazirligim yok hazirlanmam lazım dedim.Bu onun için ,onu reddetmem bahane bulmam demekmiş ,bunu söylüyor
eger surekli dedigi gibi yapıyorsanız gercekten cinnet sebebi. esimin de boyle tavirlari oluyordu bana. bende artik asiri tepkiler veriyordum istem disi. su an umarsamama moduna gectim gerci. cunku umudumu buyuk oranda kestim.

Bugün bayram dolayısıyla mezarlık ziyaretine gitmiştik.En küçüğü daha bebek 3 kız çocuğu olan bir aileyle karşılaştık.Kızlar çok sevimliydi.Ortanca olan bana el salladı durdu.Siz geldiniz aklıma.İnşallah barışmışlardır diye geçirdim içimden.Daha barışmadınız mı?Bayramda geldi.Uzatmayın,konuşup halledin artık.

Bugün bayram dolayısıyla mezarlık ziyaretine gitmiştik.En küçüğü daha bebek 3 kız çocuğu olan bir aileyle karşılaştık.Kızlar çok sevimliydi.Ortanca olan bana el salladı durdu.Siz geldiniz aklıma.İnşallah barışmışlardır diye geçirdim içimden.Daha barışmadınız mı?Bayramda geldi.Uzatmayın,konuşup halledin artık.
Allah razı olsun ,iyiki sizin gibi insanlar var.Dilerim gönlünüzden geçen ne isteğiniz varsa kabul olsun.Tam barışma diyemem ama konuşuyoruz ,şu an tatile çıktık .Geziyoruz bir nevi unutmaya çalışıyoruz.Gecicek insAllah.Rabbim bir daha göstermesin😢

eger surekli dedigi gibi yapıyorsanız gercekten cinnet sebebi. esimin de boyle tavirlari oluyordu bana. bende artik asiri tepkiler veriyordum istem disi. su an umarsamama moduna gectim gerci. cunku umudumu buyuk oranda kestim.
Tabiki hayır.On üç yildir eşimin her istegini reddetseydim inan bana evlilik diye birşey kalmazdı.

Doğru söylüyorsunuz,fakat o anda bana söyledikleri çok ağırdı.Haksizdi,hiçbir sebep bu şekilde konuşmasını gerektirmesi.Resmen beni evden kovdu.On üç yıllık evliyim neredeyse.İyi günde gördük, kötü günde.Yoksullugu da yattık, varlığı da.İste o an bana ağzını doldurarak , köpükler saçarak defol bu evden demesi,bu evde barindirmicam demesi de beni çok ama çok üzdü.Siz böyle yorum yapınca sanki biz hiç birşey yasamamisiz gibi geliyor ama öyle değil işte.İnan fedakar bir eş ve anne oldum her zamam
Ben sizi anlıyorum,fakat eşinizi de anladım.
Çünki eşimin bir arkadaşının,işini kaybetme kaygısıyla adeta aklını kaybettiğine şahit oldum..
O gencecik,ağırbaşlı efendi adam gitmiş,yerine gözleri kıpkırmızı,etrafa deli deli bakan,zaman kavramını kaybetmiş bir adam gelmişti.
Aylarca klinikte tedavi gördü.
Herşey yoluna girdi,o da düzeldi tamamen.Allah kimsenin başına vermesin,ama olmuyor mu,olabiliyor böyle şeyler.
O yüzden denilene odaklanmadan destek olun,herşey yoluna girsin,nasıl olsa burnundan getirirsiniz,getirinde:)

Sanayide çalışmak gerçekten çok zor
Allah yardımcısı olsun
Ben de eşimin işi stresli diye tüm kabalıklarını alttan aldım. Kaç kere güzelce konuştum, olmadı. Git gide dozu arttı. Ama bir cinnet her şeyi çözdü. Tamam hayatıma döndü. Konu sahibinin eşi belki işi dolayısıyla böyle davrandı belki çok stresiydi ama bu olaya tepki konmazsa devamı gelir diye düşünüyorum. Her şeyin bir ilki vardır.

Ben de eşimin işi stresli diye tüm kabalıklarını alttan aldım. Kaç kere güzelce konuştum, olmadı. Git gide dozu arttı. Ama bir cinnet her şeyi çözdü. Tamam hayatıma döndü. Konu sahibinin eşi belki işi dolayısıyla böyle davrandı belki çok stresiydi ama bu olaya tepki konmazsa devamı gelir diye düşünüyorum. Her şeyin bir ilki vardır.
Tabi haklısınız ama bu adam bugüne kadar birşey yapmamış

Tabi haklısınız ama bu adam bugüne kadar birşey yapmamış
Dedim ya her şeyin bir ilki vardır. O sinirle karısına veya çocuklarına zarar vermiş olsa kimse bugüne kadar bir şey yapmamıştı ki demez. Kendim de dahil ( ben de bu toplumda yaşıyorum) bizim toplumumuzda gücü yeten yetene. Sıkıyorsa müdürüne patlasaydı.

İyi geceler arkadaşlar.Kusura bakmayın lütfen,yazamadım tatil dolayısıyla.Biz eşimle barıştık.Benden af diledi,bende ondan özur diledim.Hersey tatlıya bağlandı .Herkese çok ama çok teşekkür ederim çok sağolun 🥰
Tatlıya bağlamanıza sevindim , tekrarı olmaz inşallah.

X