Cinnet

Bu olayın aynısını babam yaşattı bize. Birilerinin dolduruşuna gelmiş olması yüksekkk ihtimal. Ve inanıyorsanız nazar. Böyle çalışkan falan biri ise göze gelmiş olabilir.
Evimiz kendimizin yirmi yaşında çok büyük aşkla evlendik.Herseyimizi yaptık.Üc tane evladımız oldu.Herkes ama herkes bize gıpta eder.Kendi annesi bile der,oğlum için herşeyden öncesin diye.İs yerinde çok yükseldi,millet üç çocukla ne mutlusunuz,nasıl birikim yapıyorsunuz dedi de dedi.Olabilir nazara çok inanirim.Eşim kafasını bile kaldırmaz ne bileyim bugüne kadar hiçbir şeyi yoktur.Kadinmis ,ickiymis ,kumarmis yok çok şükür.Ama bu olayda herkese rezil olduk gibi geliyor Sanki herkes eşimin bagirislarini konuşuyor gibi geliyor

Konu başlığını çok güzel seçmişsniz. Adı üzerinde cinnet... Öfke gözünü bürümüş eşinizin ama neyse ki o halde bile size ve kızlarınıza zarar vermemiş. Kontrolü kaybetse de tam kaybetmemiş olması sevindirici. Hiç böyle bir şey olmamıştı diyorsunuz. O halde sakinleşince konuşursanız eşiniz de hatasını anlayıp telafi eder diye düşünüyorum. Allah bir daha yaşatmasın. İş yerindeki stres, sıkıntı erkekler için katlanılmaz olabiliyor. O stres keşke iş yerinde kalsa ama herkes bunu başaramıyor ne yazık ki. Siz de bu dönemde çok üzerine gitmeyin. Konuyu olabildiğinde hızlı kapatın derim. Hem önünüzde bayram gibi güzel bir vesile var.

Ben anneymisim,onu hep ikinci plana atiyormusum Hep aklım ,fikrim çocuklarımız.Ona değer vermiyor,vakit harcamiyormusum .Ama tabiki bunlardogru değil.Tabiki en önceliğin evlatlarım ama asla onun dediği gibide degil
Bu serzenişleri dikkate alın derim.
Size göre öyle olmayabilir ama herkesin gerçeği,
kendi algısıyla sınırlıdır.
Eşiniz niye böyle bir algı içerisinde?
İrdelemekte fayda var evliliğinizde sorun yaşamamak için.
Bazen anneliğimiz,kadınlığımızın önüne geçiyor ama biz fark etmiyoruz.

Adamın sıkıntısını biliyormuşsunuz.
Hemen gidemeyiz demek yerine;
Noldu?Canın çok sıkkın bu aralar,konuşmak ister misin?Diye sormadınız mı?
Cinnet gerçekten farklı bir durum,
akıl baştan gidiyor.
Eşiniz ruhsal bir bunalım geçiriyor olabilir.
Kadınlar neden getirmiyor öyle bir cinnet. Öfke sini kontrol edememis iste

Konu başlığını çok güzel seçmişsniz. Adı üzerinde cinnet... Öfke gözünü bürümüş eşinizin ama neyse ki o halde bile size ve kızlarınıza zarar vermemiş. Kontrolü kaybetse de tam kaybetmemiş olması sevindirici. Hiç böyle bir şey olmamıştı diyorsunuz. O halde sakinleşince konuşursanız eşiniz de hatasını anlayıp telafi eder diye düşünüyorum. Allah bir daha yaşatmasın. İş yerindeki stres, sıkıntı erkekler için katlanılmaz olabiliyor. O stres keşke iş yerinde kalsa ama herkes bunu başaramıyor ne yazık ki. Siz de bu dönemde çok üzerine gitmeyin. Konuyu olabildiğinde hızlı kapatın derim. Hem önünüzde bayram gibi güzel bir vesile var.
Allah razı olsun,çok teşekkür ederim

Kadınlar neden getirmiyor öyle bir cinnet. Öfke sini kontrol edememis iste
Getiren kadınlar var.
Benim kvm mesela,kayınpederime bağırır,
laf sayar,gözü dönünce elindekini fırlatır.
Bununla birlikte öfke kontrolü daha çok erkeklere özgü bir sorun,bu noktada haklısınız.
Seri katil kadın yok denecek kadar azdır mesela.
Erkek çocuklarının yetiştirilme tarzı ve erkekliğe yüklenen anlamlar bu durumu etkiliyor.

Bu serzenişleri dikkate alın derim.
Size göre öyle olmayabilir ama herkesin gerçeği,
kendi algısıyla sınırlıdır.
Eşiniz niye böyle bir algı içerisinde?
İrdelemekte fayda var evliliğinizde sorun yaşamamak için.
Bazen anneliğimiz,kadınlığımızın önüne geçiyor ama biz fark etmiyoruz.
Doğru ablacim haklısın.Ama inan elimden geldiğince onunlada ilgileniyorum .Ama ne bileyim film izlerken kalkıp kızlara baksam,yada bebekle ilgilensem yanımda durmuyorsun diyor.Ama bu cinnetlik bir olay mi?.Bu sebeple cinnet mi getirilir

Doğru ablacim haklısın.Ama inan elimden geldiğince onunlada ilgileniyorum .Ama ne bileyim film izlerken kalkıp kızlara baksam,yada bebekle ilgilensem yanımda durmuyorsun diyor.Ama bu cinnetlik bir olay mi?.Bu sebeple cinnet mi getirilir
Hayır tabii ki bu cennetlik bir durum değil.
Muhtemelen işteki sorunları tolere edemiyor.
Geçmişten getirdiği bir öfke kontrolü problemi varsa tetiklenmiş olabilir.

O anda büyük kızım ağlayıp çık baba bu evden diye bağırdı Kendini yumruklayip kızım suç benim mi? Bende mi suç diye çığlık atıyordu.Yok banada kizlarada dokunmadı bile

Hayır tabii ki bu cennetlik bir durum değil.
Muhtemelen işteki sorunları tolere edemiyor.
Geçmişten getirdiği bir öfke kontrolü problemi varsa tetiklenmiş olabilir.
Abla bu durumda bile herkese rezil olduk diye düşünmem anormal mi sizce?.Beni hiç çekemeyen eltime veya komşulara ilk kez böyle bir olay sonrası rezil olduk diye düşünmem yanlış mı?

O anda büyük kızım ağlayıp çık baba bu evden diye bağırdı Kendini yumruklayip kızım suç benim mi? Bende mi suç diye çığlık atıyordu.Yok banada kizlarada dokunmadı bile
Çok üzüldüm. İnşallah bir daha tekrarı olmaz. Bir süre antidepresan alabilir belki bir psikiyatr ile randevu ayarlayın derim. Bazen yaşadıklarımız üst üste gelir ve desteğe ihtiyaç duyarız. Kadınlar bunu birbirlerine anlatarak atlatıyor çoğu zaman ama erkekler geneldeiçine atıp son noktada patlıyor. Dilerim tez zamanda geçer sıkıntılarınız...

Çok üzüldüm. İnşallah bir daha tekrarı olmaz. Bir süre antidepresan alabilir belki bir psikiyatr ile randevu ayarlayın derim. Bazen yaşadıklarımız üst üste gelir ve desteğe ihtiyaç duyarız. Kadınlar bunu birbirlerine anlatarak atlatıyor çoğu zaman ama erkekler geneldeiçine atıp son noktada patlıyor. Dilerim tez zamanda geçer sıkıntılarınız...
Çok teşekkür ederim,çok sağolun

Evimiz kendimizin yirmi yaşında çok büyük aşkla evlendik.Herseyimizi yaptık.Üc tane evladımız oldu.Herkes ama herkes bize gıpta eder.Kendi annesi bile der,oğlum için herşeyden öncesin diye.İs yerinde çok yükseldi,millet üç çocukla ne mutlusunuz,nasıl birikim yapıyorsunuz dedi de dedi.Olabilir nazara çok inanirim.Eşim kafasını bile kaldırmaz ne bileyim bugüne kadar hiçbir şeyi yoktur.Kadinmis ,ickiymis ,kumarmis yok çok şükür.Ama bu olayda herkese rezil olduk gibi geliyor Sanki herkes eşimin bagirislarini konuşuyor gibi geliyor
Babam da çok çalışır eder, bir gün bize davrandığında hepimiz şok olmuştuk. Bence sakin olun anlayış gösterin gerçekten yaşadığım için biliyorum normalde huyu o değildir diyorsanız nazar olabilir ya da negatif enerji her ne ise.

Abla bu durumda bile herkese rezil olduk diye düşünmem anormal mi sizce?.Beni hiç çekemeyen eltime veya komşulara ilk kez böyle bir olay sonrası rezil olduk diye düşünmem yanlış mı?
Anormal mi?Sorusunun cevabı kişiden kişiye değişir.
Siz rezil olduk diye düşünmeli misiniz?
Hayır.
Neden derseniz?
1.Normalde sorunlu bir evliliğiniz yok.
2.Kavga,direkt sizin ikinizin arasındaki bir konudan çıkmamış.
3.Kavga ve tartışmanın olmadığı evlilik görmedim şu yaşıma kadar.
4.Elalem ne düşünür?Diye düşünmek size hiç bir katkı sağlamadığı gibi sizi,eşinize karşı hınçlandırır.
5.Eşiniz,babanız değil.
Bu olayı değerlendirirken,çocukluk travmalarınızı olayın dışında bırakın olur mu?

Anormal mi?Sorusunun cevabı kişiden kişiye değişir.
Siz rezil olduk diye düşünmeli misiniz?
Hayır.
Neden derseniz?
1.Normalde sorunlu bir evliliğiniz yok.
2.Kavga,direkt sizin ikinizin arasındaki bir konudan çıkmamış.
3.Kavga ve tartışmanın olmadığı evlilik görmedim şu yaşıma kadar.
4.Elalem ne düşünür?Diye düşünmek size hiç bir katkı sağlamadığı gibi sizi,eşinize karşı hınçlandırır.
5.Eşiniz,babanız değil.
Bu olayı değerlendirirken,çocukluk travmalarınızı olayın dışında bırakın olur mu?
Doğru söylüyorsunuz ablacim,bunları düşündükçe eşime karşı öfkem artıyor.Milletin ağzına laf veriyor diye daha çok dolduruyorum kendimi.Bu olaydan sonra babama karşı ofkemi bile eşime yukledim😥

Doğru söylüyorsunuz ablacim,bunları düşündükçe eşime karşı öfkem artıyor.Milletin ağzına laf veriyor diye daha çok dolduruyorum kendimi.Bu olaydan sonra babama karşı ofkemi bile eşime yukledim😥
Bakın ne güzel durumunuzu teşhis ettiniz.
İç dünyanızda durumu tekrar değerlendirin.
Bırakın eltiyi,komşuyu.
Millet konuşur,sonra konuşacak başka birini buldu mu sizi unutur.
Siz evinizdeki huzuru tekrar nasıl yakalayabileceğinize odaklanın.

erkeklerdeki bu olayı anlamıyorum hele hele çocuklar varken nasıl böyle yapar (normalde de asla yapmaması lazım) size ve çocuklara saygısı yok iş işte kalmalı işte stresli diye gelip size bedelini ödetemez.

erkeklerdeki bu olayı anlamıyorum hele hele çocuklar varken nasıl böyle yapar (normalde de asla yapmaması lazım) size ve çocuklara saygısı yok iş işte kalmalı işte stresli diye gelip size bedelini ödetemez.
Bende bu yüzden öfkelendim.Mantigiyla düşünse böyle bir olayda zararlı çıkan gene ailesi ve kendisi .Demekki herkes mantıkla hareket etmiyor

X