- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
- Konu Sahibi BizyanmadikYAKILDIK
E şoför de tutun .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ben kazayı çok tenha bir yerde evimin önünde yaptim ben de hem kendi canımı hem milletinkini tehlikeye atmadım
Trafiğe cikmiyorum
Özelden yazar şimdi bekleB babutsa_0607 bu mesajların neyini beğenmedin allasen
Özelden yazar şimdi bekle
Özelden yazdım ne olmuş? Aynısıni o da yaptı ama ben sizin gibi yaygara çıkarmadım. Çok hadsizsin. Ne abarttin ya saçma sapan saldiriyosun? Daha fazla bana satasma. İşine bak. İstersen bi uzmandan yardım al. Kocanla sorunun var herhalde bana saldirma.Özelden yazar şimdi bekle
Kocamla derdim mi var kocamla ilişkimi yazarsam üzülürsün bacım yapma sence benim beğeniye ihtiyacım mı var bir bak istersenÖzelden yazdım ne olmuş? Aynısıni o da yaptı ama ben sizin gibi yaygara çıkarmadım. Çok hadsizsin. Ne abarttin ya saçma sapan saldiriyosun? Daha fazla bana satasma. İşine bak. İstersen bi uzmandan yardım al. Kocanla sorunun var herhalde bana saldirma.
Burda begeni derdine düşmüş aglasiyolar beğenmedi mesajimizi diye.koca koca kadinsiniz ya. Cevap vermiyorum saldiriyosun hala.
@Mune gerekeni yaparsınız umarım.
Eminim oyledir :)))))))).O zaman enerjini bana laf yetiştirmeye değil kendi hayatına harca. İnsan kendine cevap verilmeyince susar kendini bilirsen tabi. Umarım kendini en kisa zamanda bilirsin haddini de asmazsin.bir de en yakın sağlık kuruluşundan bi uzmana görün. Bu kadar takıntı normal değil . Geçmiş olsun.Kocamla derdim mi var kocamla ilişkimi yazarsam üzülürsün bacım yapma sence benim beğeniye ihtiyacım mı var bir bak istersen
Bu kk da da herkes kocasıyla sorunlu tabi yazık kendiniz öyle olduğunuz için öyle sanıyorsunuz kadını takip edip her mesajına beğenmedim veren sen takıntılı ben gene diyorum yazık kim bilir ne hastalığın var sen görün bir uzamana benceEminim oyledir :)))))))).O zaman enerjini bana laf yetiştirmeye değil kendi hayatına harca. İnsan kendine cevap verilmeyince susar kendini bilirsen tabi. Umarım kendini en kisa zamanda bilirsin haddini de asmazsin.bir de en yakın sağlık kuruluşundan bi uzmana görün. Bu kadar takıntı normal değil . Geçmiş olsun.
Morel değil MoralHepinize çok teşekkür ediyorum akıl fikir veremesenizde morelimi duzeltiniz sacma yorumlarinizla
Konumu kapabilirmisini Mune
Daha gidip araba secicem kendime
Sen ban yersin arkadaşım bu gece ben sana diyeyimBu kk da da herkes kocasıyla sorunlu tabi yazık kendiniz öyle olduğunuz için öyle sanıyorsunuz kadını takip edip her mesajına beğenmedim veren sen takıntılı ben gene diyorum yazık kim bilir ne hastalığın var sen görün bir uzamana bence
Yok canim yenisi getirttim rahatlamissinizdir umarimKonu sahibi kullanıcı isminiz negatifliği çağırıyor resmen. Ne yaptınız verdiniz mi arabayı tamirata ?
Konu açıp rahatsızlığınızı belirten sizsiniz. Benimki tek merak ne yaptığınızı sordum.Yok canim yenisi getirttim rahatlamissinizdir umarim
Valla bilemiyKonu açıp rahatsızlığınızı belirten sizsiniz. Benimki tek merak ne yaptığınızı sordum.
Umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz.
ama o konuları geçtikMorel değil Moral
Ama olsun ben çok takıntılıyım böyle Türkçe yi katledenlere.. azıcık dikkat edin lütfen ya başka Türkiye yok, başka Türkçe yok. Bunlar resmen ilkokul ritüelleri.. yani 8-9 yaşımız da falan öğrenmiş oluyorduk. Morel diye bir kelime yok.. zaten morel yazdığınızda cümle yanlış olduğu için altında kırmızı sinyal veriyor ya da klavye doğru olan kelimeyi çıkarıyor az dikkat ya .Valla bilemiy
ama o konuları geçtik