Cinnet geciriyorum neden SUREKLI KAZA YAPIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar ben kazayı çok tenha bir yerde evimin önünde yaptim ben de hem kendi canımı hem milletinkini tehlikeye atmadım
Trafiğe cikmiyorum

Boş alanlarda özel bir hoca tutarak usanmadan tekrar ederek öğreneceksin. Dersleri uzun tutacaksın, ileri geri sağa sola manevraları, araç hakimiyetini iyice sindireceksin. Arabanın her hareketine vakıf olacaksın ondan sonra trafiğe çıkacaksın başka yolu yok. İnsan ilk öğrenirken o boş alan antremanları sıkıcı ve gereksiz geliyor ama çok çok önemli

Özelden yazar şimdi bekle :KK53:
Özelden yazdım ne olmuş? Aynısıni o da yaptı ama ben sizin gibi yaygara çıkarmadım. Çok hadsizsin. Ne abarttin ya saçma sapan saldiriyosun? Daha fazla bana satasma. İşine bak. İstersen bi uzmandan yardım al. Kocanla sorunun var herhalde bana saldirma.
Burda begeni derdine düşmüş aglasiyolar beğenmedi mesajimizi diye.koca koca kadinsiniz ya. Cevap vermiyorum saldiriyosun hala.
@Mune gerekeni yaparsınız umarım.

Kullanmayın olmuyorsa olmuyordur herkes kullanmak zorunda değil.
Alıştım artık ben sağa sinyal veren sola dönüyor .Bekliyorum acaba yönünü biliyor mu diye.
Ara sokaktan zank diye çıkıyor .
Geçen evin önünde kaza oldu manyak virajda bekleyip çıkması lazım dümdüz yoldan gelen adama sen bekleseydin burası ana yol diyor birde densiz .
Ben balkondan sinir oldum .
Adam gene sabırlıydı .
🤦‍♀️

Özelden yazdım ne olmuş? Aynısıni o da yaptı ama ben sizin gibi yaygara çıkarmadım. Çok hadsizsin. Ne abarttin ya saçma sapan saldiriyosun? Daha fazla bana satasma. İşine bak. İstersen bi uzmandan yardım al. Kocanla sorunun var herhalde bana saldirma.
Burda begeni derdine düşmüş aglasiyolar beğenmedi mesajimizi diye.koca koca kadinsiniz ya. Cevap vermiyorum saldiriyosun hala.
@Mune gerekeni yaparsınız umarım.
Kocamla derdim mi var :KK70: kocamla ilişkimi yazarsam üzülürsün bacım yapma sence benim beğeniye ihtiyacım mı var bir bak istersen :KK53:

Kocamla derdim mi var :KK70: kocamla ilişkimi yazarsam üzülürsün bacım yapma sence benim beğeniye ihtiyacım mı var bir bak istersen :KK53:
Eminim oyledir :)))))))).O zaman enerjini bana laf yetiştirmeye değil kendi hayatına harca. İnsan kendine cevap verilmeyince susar kendini bilirsen tabi. Umarım kendini en kisa zamanda bilirsin haddini de asmazsin.bir de en yakın sağlık kuruluşundan bi uzmana görün. Bu kadar takıntı normal değil . Geçmiş olsun.

Eminim oyledir :)))))))).O zaman enerjini bana laf yetiştirmeye değil kendi hayatına harca. İnsan kendine cevap verilmeyince susar kendini bilirsen tabi. Umarım kendini en kisa zamanda bilirsin haddini de asmazsin.bir de en yakın sağlık kuruluşundan bi uzmana görün. Bu kadar takıntı normal değil . Geçmiş olsun.
Bu kk da da herkes kocasıyla sorunlu tabi yazık kendiniz öyle olduğunuz için öyle sanıyorsunuz :KK53: kadını takip edip her mesajına beğenmedim veren sen takıntılı ben :KK70: gene diyorum yazık kim bilir ne hastalığın var sen görün bir uzamana bence :KK66:

Bu kk da da herkes kocasıyla sorunlu tabi yazık kendiniz öyle olduğunuz için öyle sanıyorsunuz :KK53: kadını takip edip her mesajına beğenmedim veren sen takıntılı ben :KK70: gene diyorum yazık kim bilir ne hastalığın var sen görün bir uzamana bence :KK66:
Sen ban yersin arkadaşım bu gece ben sana diyeyim 😬😬

Valla bilemiy

ama o konuları geçtik
Ama olsun 🙄 ben çok takıntılıyım böyle Türkçe yi katledenlere.. azıcık dikkat edin lütfen ya başka Türkiye yok, başka Türkçe yok. Bunlar resmen ilkokul ritüelleri.. yani 8-9 yaşımız da falan öğrenmiş oluyorduk. Morel diye bir kelime yok.. zaten morel yazdığınızda cümle yanlış olduğu için altında kırmızı sinyal veriyor ya da klavye doğru olan kelimeyi çıkarıyor az dikkat ya .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X