Cinli kedim

Yahu hayvana ne yapıyorum da ona da yazık? Ay ne abarttınız yahu. ÇÖZÜM ARIYORUM. CİNLİ DEMEME TAKAN BU KADAR İNSAN BEBEĞİM OLDUĞUNU GÖRMEZDEN GELMİŞ, SİZ DAHİL. HAVANA EZİYET ETMİYORUM, ONA TAHAMMÜLÜM KALMADI EVET, AMA SEVGİMİ DE BAKIMINI DA KOYVERMİYORUM. BU KADAR.

Yani bu küçükken ayağa atlamayı oyun sanan kediler malesef büyüyünce benim oğlan gibi olabiliyor . Belli ki kediniz evde enerjisini atamıyor . Ben herkesin aksine vermemenizi öneririm ama eğer ilerde bırakacaksınız vermeniz daha iyi olur tamamen size alismadan . Durumunuz kesinlikle çözümsüz değil bu arada benim kedim bir yaşını geçti ve her tarafıma saldırıyordu ona bile veteriner terapist sayesinde çözüm bulduk . Siz o hale gelmeden kesinlikle kendi elinizle ayaginizla oynatmayin . Hayvanlar sonra insanları av olarak görüyor . Oyun saati olsun mesela belirli bir alanda bir oyuncak ile oynatın . Birde avcılık iç guduleriyle bir günde 18 kez avlanıyorlarmis onu karşılamak için ben evin her tarafına mama saklıyorum onu arayıp buluyor bu bence çok ise yaradı . Ayaklarınıza kolanya dökün bu da kesinlikle etkili bir yöntem ama onun görmediği bir yerde dökün . Dediğim gibi oyun ihtiyacini karşılayamıyor kediniz bir şekilde bu problemi cozmelisiniz

Benim cinli kedim yazmasına herkes kızmis ben kendi kedim için benim deli kedim diyebilirim bizzat bir veteriner tarafından teşhis aldı yavrum şu an antidepresan kullanıyoruz kedinin delisi de bana denk geldi. Oysaki evde pamuklara sarılmış vaziyette Britishler yok hareket edemez falan diyen arkadaşlar bizimki uçuyor yerde pek görmüyoruz . Ilaç serotonin salgilatiyormus çok şükür kollarımı ve ayaklarımi kanatmayi bıraktı normal oyun oynuyoruz . Işin ilginç yanı benim delinin tüm eziyeti bana eve gelen biri olursa ona bir tırnak bile atmaz sebebini öğrendik beni av olarak kodlamis en çok benle oynadığı için oyun arkadaşı olarak görüyormuş . Davranış bozukluğu olan kedi çok zor arkadaşlar eğer aynı evde yaşayıp göndermeyi düşünen varsa lütfen önce kedilere ve insanlara eğitim veren bir veterinere danışın

Ya aşırı kahkaha attım hareketlerine

Bı de sizin ondan bahsedisinize
Annemde babamdan böyle bahseder deasdasfafsfafssdas

Doğur artık ya

Aşırı güldüm sabah sabah

Eskiden hayvansever missiniz ama çocuğunuz doğduktan sonra artık hayvanları sevmemeye başladınız sanırım.Kedi beslemem bilmem de ama besleyen arkadaşlarımdan görüyorum.Yavru kediler hep böyle olur zaten.Cocugu olmayan bir arkadaşım vardı.O da gidip bir köpek almıştı.Ona gözü gibi bakıyor.Evladi yerine koymuştu.Beklemedigi bir anda hamile kalınca anında köpeği evden gönderdi.Sebebini sorduğumda da geceleri çok bağırıyor herkesi rahatsız ediyordu dedi.Eskiden bagirmiyor muydu bu köpek.Bu da onun bahanesiydi.Sizin ki de öyle geldi bana.

Benzetmeniz çok talihsiz olmuş
Bahsettiğiniz küçük, yaramaz bir yavru kedi
Oyuncu ve aktif olması çok normal
Zamanla durulcak, yerinden kalkmak istemeyecektir
Ama zamanla
Sabır gerekiyor
Kendi çocuğunuz da yaramaz olursa aman bu olmamış en iyisi vereyim gitsinmi diyecekseniz
Ha bunalmışsınızdır, olabilir
Anlarım
Artık kedi bakmak istemiyor olabilirsiniz
Ozaman sahiplendiirin, verdiğiniz kişiye bu özelliklerinden bahsedin ama
Ballandıra ballandıra anlatmayın
Burda bahsettiğiniz gibi cinli bu aman dikkat diyerek verin ama

Benim de boyle delifisek yavru kedim vardi. Isik hizini asabilen tek madde oldugunu dusunmeye baslamistim, masallah saglam tirnak gecirirdi. Buyuyunce duruldu, yani daha normal diyebilecegim ayarlara döndü.

Sen tabi hep yumusak huylusuna denk gelmissin, bilmiyorsun boyle deli olanlari.

O sendeki farkindaysan daha bebek, enerjisi sonsuz, cinli filan degil, su an asiri enerjik o kadar.

Bir veterinere danis, belki farkli oyuncak vs vardir. Sabret buyuyecek

Yok ya ağlarsam cinli minli olurum şimdi, sabah sabah gerek yok.

Ben sizi anlıyorum, yavru kediler zor oluyor özellikle siyam gibi serseri tipler. Bebekli halinizle bunaldığınızı da görüyorum. Ama bu dediğim yere çıkıyor bebeğe niye ağlıyor diyemiyorsak yavru kediye de çok hareketli diyemeyiz doğası bu yaşına uygun olanı bu. Sizin tahammülünüz yok sadece. Yorumları okumadım eşiniz üstlense sorumluluğu rahatlamaz mısınız acaba?

Yo çok yanlış gelmiş hala hayvan seviyorum şuan evde olan bu deliyi de seviyorum, çözüm arıyorum öyle de gelsin biraz olur mu :)

Keske pelus kedi alıp koseye koysaymıssın. İnsanlar artık ne hayvanı hareket etsin oyun oynasın yorsun ıstıyo ne cocugu... Ayrıca konuda cin görmedim . Bakamıycaksanız bakımını üstlenecek bırını bulun bıkmayan bırını.

Pardon da ben cinli kedi demenize güldüm ve espri olarak algıladım? Kendi kedim gözümün önüne geldi? Sinirinizi benden çıkmışsınız. Bakamayacaksanız vereceksiniz. Size konu açtıracak kadar bezdirmişse başka bir öneri bekleyemezsiniz. Ne diyelim helal olsun çok haklısın böyle hissetmekte mi? Tabiki de yazık hayvana çünkü başka biri içinden gelerek bakar. Sizin gibi hissetmez bakarken. Belli ki size uymuyor kedi ile bebek bakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…