- 15 Haziran 2022
- 826
- 752
Dedi bi bi kendi akıllı olan insanBakamıyorsanız bakmayın başka aile bulun zorla değil ya
Son olarak kedi cinli değil de siz sankim biraz düşük IQ tarafındansınız
Bende kedinin içine cin mi girmiş acaba dedim yemin ederim başlıklar A haber gibi alakasız ve lüzumsuzMerhabalar herkese. Başlıkta da belirttiğim gibi konu kedim. Dert çok ama şu sıralar revaşta olan maalesef bu.
Ben ve eşim çok hayvan sever insanlarız, kendimi bildim bileli hayvan besledim gözüm gibi baktım (kedi, köpek, kuş), sokak hayvanları vs...
Geçen yıl kedimiz terastan düştü ve maalesef öldü, tabi eşim de ben de çok üzüldük çok ağladık uzunca bi süre etkisinden çıkamadık, üstelik hamileydim, kediye sahip çıkamadım çocuğuma nasıl bakacağım gibi duygusal kahrolmalar vs derken atlattık ama unutamadık... Gel gelelim cinli kedimize..
Hayalimiz bebeğimizin kediyle büyümesi hayvan sevgisi bilmesi vs idi, tabi ben kedimiz öldükten sonra hiç bir şekilde istememiştim kedi bir daha, arkadaşımızın kedisi doğum yaptı, sahiplenelim mi alalım mı edelim mi derken ortak kararımızla sahiplendik. Siyam cinsi bir CANAVAR.
Arkadaşlar bunu gerçekten utanarak söylüyorum, bazen kendime kızıyorum böyle düşündüğüm için ama hayatımda ilk defa bir hayvandan nefret ettim. Şuan 4 aylık, okadar yaramaz okadar hiperaktif ki, evde her yerde, asla rahat huzur vermiyor, uyutmuyor, kapatsam biryere deli gibi bağırıyor ve KAPININ KOLUNU AÇABİLİYOR. ayaklarıma yapışıyor sürekli yan yan zıplaya zıplaya sürekli ayağımda ısırıyor oyun yapıyor evet ama okadar bunalıyorum ki artık, kızımı uyuturken onu da oyun sanıp çocuğun saçına başına dalıyor, yatağına yatırıyorum, gidip uyandırıyor, sensörlü gibi her hareketi oyun olarak algılayıp üstümüze atlıyor deli gibi. Ve günün her saati her dakikası böyle. Eşime sahiplendirelim katlanamıyorum diyorum izin vermiyor, bazen vicdan yapıyorum, çünkü çok sinirleniyorum. Sonra kıyamıyorum, ama bu kıyamama hissi 5 dk bile sürmüyor ona bile vakit bırakmıyor. Ben ne yapacağım, eşimi nasıl ikna edeceğim bilmiyorum. Ama bu kediyle ciddi anlamda başım dertte. Benim kedilerim scottishti yıllarca baktım, bilen biler inanılmaz güzel huylulardır. Siyam besleyen var mı, bu hayvan durulur mu???
Yahu bu kedinin anası babası arkadaşımızda yıllardır ve inanır mısın biblo gibiler okadar uysallar ki, inanamıyorumSiyamlar ehlilesmez
Kız yok valla Siyamlar delievde küçük bebekle zorlanabilir, hem bebek baktım hem Siyam jdhdhsh, bence de daha çok oynayabileceği, ilgi alaka, sevgi göreceği bı aile onun şansı olur
Bakın Siyamim var, geçen hafta kuyruğuna oturmusum, sinirlendi söylene söylene suratıma 2 tane çaktı, tek gözümün altında delikle gezdim, normalde yapmaz Siyamlar, tırnak çıkarmaz ama gözü döndü bı anda. Evde küçük bebek var, kafasına atliyo diyo. Bilemedim ben. Bu arada mahallenin kedili teyzesi benim. Bu yaz annesiz 4 bebek büyüttüm, kedim o bebeklere deli oluyordu. Yanlarına gidip oynamak için agliyodu. Konu sahibine 2. Siyami al birbirleriyle oynasınlar desem o da abartı olucak bence en temizi çok sevecek birini bulmak. Hala bebekken alışır çünkü.Benim kedilerimden biri de zıplayarak kapı kolunu açıyor .
Evde tüm kapıları bozdu. 5 senedir benimle ama onu yaramaz diye evden göndermeyi düşünmedim hiç
Çocuğu olangiller sendromu bu sizinki
Yaşlıdır onlarYahu bu kedinin anası babası arkadaşımızda yıllardır ve inanır mısın biblo gibiler okadar uysallar ki, inanamıyorum
Şükür anlayan birileri çıkıyorBakın Siyamim var, geçen hafta kuyruğuna oturmusum, sinirlendi söylene söylene suratıma 2 tane çaktı, tek gözümün altında delikle gezdim, normalde yapmaz Siyamlar, tırnak çıkarmaz ama gözü döndü bı anda. Evde küçük bebek var, kafasına atliyo diyo. Bilemedim ben. Bu arada mahallenin kedili teyzesi benim. Bu yaz annesiz 4 bebek büyüttüm, kedim o bebeklere deli oluyordu. Yanlarına gidip oynamak için agliyodu. Konu sahibine 2. Siyami al birbirleriyle oynasınlar desem o da abartı olucak bence en temizi çok sevecek birini bulmak. Hala bebekken alışır çünkü.
E tabi yanılmıyorsam 4 5 yaşlarında varlarYaşlıdır onlarsiyam ve biblo 2 farklı konsept
Seni ben anlasam ne fayda, kocan anlamadiktan sonraŞükür anlayan birileri çıkıyor
HahahahahaSeni ben anlasam ne fayda, kocan anlamadiktan sonra
Cuk olduBilmem hep kedilerim scottishdi demişsiniz ee diğer baktıklarınız geçici veya sokakta baktıklarınız olmalı mantıken.
Yoksa kedilerim hep şu cinsti yazmanız mantık dışı kalıyor.
Tamamen sizin olanlar aynı cinsmiş o zaman şimdi oldu mu?
Sadece perdelerimi yırtmıştı....ay scotishler uysal denildiğini görünce şaşırıyorum.. benim de 2 yaşında scottishim var daha önceki kedimi sokaktan sahiplenmiştim, bunu da yavrulara bakamayacak olan birinden sahiplendim 2 yıldır bizimle. o rahat etsin diye çoğu zaman evde misafir ağırlamıyorum çünkü gelen herkesten nefret ediyor.. bugun veterinere tırnak kesimi ve iç dış parazit için götürdüm ortalığı ayağa kaldırıp herkese saldırdı, sadece beni ve eşimi seviyor gayette hareketli
yani bilemiyorum siyamlar nasıl, bakamıyorsanız güvendiğiniz birine sahiplendirin. ama yavru kediler böyledir genelde. vefat eden kedim de çok hareketliydi, sürekli ısırırdı durduk yere.
perdelerim zaten yırtık onu söylemiyorum bileSadece perdelerimi yırtmıştı....
Kesinlikle katılıyorum, linçleyenler umrumda değil benim içimi ben biliyorum, ama bebeğimi ve kendi ruh sağlığımı düşünmek zorundayım, ayaklarıma yapışıyor sürekli, üzerine basıp zarar versem vicdan azabından ölürüm, kızıma oyun yapıyor tamam güzel, ama kızımın kolları bacakları çizik içinde bu güzel değil... Kızımın kediyle büyümesini kesinlikle istiyorum, bilsem ki bu hayvan durulacak canıma minnet.. Seve seve..perdelerim zaten yırtık onu söylemiyorum bileama benim ve eşim için çocuktan farksız. yani onsuz bir hayat düşünemiyorum..
İnanir misin hiç siyam görmedim canli canlıSiyamlar ehlilesmez
Valla Van kedileri de bir acayipİnanir misin hiç siyam görmedim canli canlıuzmanlık alanım tekirler,sarmanlar ve van kedileri
Tazmanya canavari hareketliliginde, acayip meraklı, heryere atlayan, herşeye bakmak için içine kafasını burnunu uzatan sokan bi tip düşün yani 2 kelimeyle aşırı meraklı, aşırı oyuncu, atliycak bişey bulamazsa kendi kuyruğuna dalıp yoluyoİnanir misin hiç siyam görmedim canli canlıuzmanlık alanım tekirler,sarmanlar ve van kedileri