Cinli kedim

Yavru kediler öyle oluyor genelde, türüyle alakalı mı bilmiyorum olabilir belki ama tekir kedilerde de farklı huylar gördüm kimisi uysal kimisi hareketli. eğer tahammül sınırınızı aşıyor ve aşırı stres oluyorsanız iyi bir yere sahiplendirin daha önce kedi bakmış birine derim çünkü kediye de yansıyor ister istemez hayır demek ses yükseltmek , dönüp bakıyor ve inadına yapıyordur eminim

Bende kedinin içine cin mi girmiş acaba dedim yemin ederim başlıklar A haber gibi alakasız ve lüzumsuz

Kız yok valla Siyamlar deli evde küçük bebekle zorlanabilir, hem bebek baktım hem Siyam jdhdhsh, bence de daha çok oynayabileceği, ilgi alaka, sevgi göreceği bı aile onun şansı olur

Ne cins olursa olsun yavru kedilerin çogu akilli uslu oturmaz normali budur. Hatta bazi arkadaslar 1-2 yasindan sonra sakinleşir demiş evet daha sakinleşiyor ama tamamen sakinleşmiyor. 7 yaşinda kedim var hala yaramazlik peşinde olabiliyor.
Hatta konu açmişimdir 1-2 sene once durmuyor diye, evde masa ustlerine cicek süs eşyasi koyamiyordum( baş edemedim hala koyamiyorum. )
Koltuk perde artik degistirmiyorum yirtik pirtik kullaniyorum abartili yirtmadikca.
Her anne kadar şikayetlenirim ama neticede durum bu ve normal.

Benim kedilerimden biri de zıplayarak kapı kolunu açıyor .
Evde tüm kapıları bozdu. 5 senedir benimle ama onu yaramaz diye evden göndermeyi düşünmedim hiç
Çocuğu olangiller sendromu bu sizinki
Bakın Siyamim var, geçen hafta kuyruğuna oturmusum, sinirlendi söylene söylene suratıma 2 tane çaktı, tek gözümün altında delikle gezdim, normalde yapmaz Siyamlar, tırnak çıkarmaz ama gözü döndü bı anda. Evde küçük bebek var, kafasına atliyo diyo. Bilemedim ben. Bu arada mahallenin kedili teyzesi benim. Bu yaz annesiz 4 bebek büyüttüm, kedim o bebeklere deli oluyordu. Yanlarına gidip oynamak için agliyodu. Konu sahibine 2. Siyami al birbirleriyle oynasınlar desem o da abartı olucak bence en temizi çok sevecek birini bulmak. Hala bebekken alışır çünkü.

Şükür anlayan birileri çıkıyor

ay scotishler uysal denildiğini görünce şaşırıyorum.. benim de 2 yaşında scottishim var daha önceki kedimi sokaktan sahiplenmiştim, bunu da yavrulara bakamayacak olan birinden sahiplendim 2 yıldır bizimle. o rahat etsin diye çoğu zaman evde misafir ağırlamıyorum çünkü gelen herkesten nefret ediyor.. bugun veterinere tırnak kesimi ve iç dış parazit için götürdüm ortalığı ayağa kaldırıp herkese saldırdı, sadece beni ve eşimi seviyor gayette hareketli
yani bilemiyorum siyamlar nasıl, bakamıyorsanız güvendiğiniz birine sahiplendirin. ama yavru kediler böyledir genelde. vefat eden kedim de çok hareketliydi, sürekli ısırırdı durduk yere.

Cuk oldu

Sadece perdelerimi yırtmıştı....

perdelerim zaten yırtık onu söylemiyorum bile ama benim ve eşim için çocuktan farksız. yani onsuz bir hayat düşünemiyorum..
Kesinlikle katılıyorum, linçleyenler umrumda değil benim içimi ben biliyorum, ama bebeğimi ve kendi ruh sağlığımı düşünmek zorundayım, ayaklarıma yapışıyor sürekli, üzerine basıp zarar versem vicdan azabından ölürüm, kızıma oyun yapıyor tamam güzel, ama kızımın kolları bacakları çizik içinde bu güzel değil... Kızımın kediyle büyümesini kesinlikle istiyorum, bilsem ki bu hayvan durulacak canıma minnet.. Seve seve..

İnanir misin hiç siyam görmedim canli canlı uzmanlık alanım tekirler,sarmanlar ve van kedileri
Tazmanya canavari hareketliliginde, acayip meraklı, heryere atlayan, herşeye bakmak için içine kafasını burnunu uzatan sokan bi tip düşün yani 2 kelimeyle aşırı meraklı, aşırı oyuncu, atliycak bişey bulamazsa kendi kuyruğuna dalıp yoluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…