kız 3.yarışmacı nerden buldun o kolyeyi:roflol:.....gece farkettim inan .....Allah seni ne etmesin gidip özelmi aldın yoksa...
valla helal canım sana süper hazırlık yapmışın zaten ben senin bu yönüne hayranım bişiyi yapacaksan hakkını veriyorsun sonuna kadar gidiyorsun..keşke fotoyu öncekiler gibi daha net çekseymişin sanki detaylar gizlenmiş .....ama varya kolye cuk oturmuş:lepi:
takma canım kirpiklerr
tanıyorum o gacıyı ben opuyorumnanaktan
1. yarışmacıda kirpikler takma olma ihtimali vardır yarışma kurallarına aykırı olmadığından sormadım.
Fakat photoshop yoktur.[/
Olsuuun, takma bile olsa yine de bu kadar mı güzel yakıştırılır kaydirigubbakcemile2
Olsuuun, takma bile olsa yine de bu kadar mı güzel yakıştırılır kaydirigubbakcemile2
şimdide mevzu bumu olmuş
o zaman kimse makyaj yapmasaydı,dün sarı boceq'in eklediği resimdeki nurten gibi katılsalardı-tatlicadiarzu-
burayı okudukça çoğu kez dam üstünde saksağan diyorum içimden-tatlicadiarzu-
arzu garısı katılıyorum sana tüm ateşliliğimleaklinialirimsmile
Kızma güzel gözlü ilarzum benimopuyorumnanaktan kirpiklerin güzelliğini vurgulamak için photoshop "gibi" benzetme edatını kullandımkaydirigubbakcemile3 Hem sen biliyor musun, ben bilgisayarımda senin göz makyajların için "ilarzu" diye bir klasör açtım, bilsen bağırmazsın bana, yaaamafoldumben
körler sağırlar birbirini ağırlar. ben gerilmeden çıkayım buradan. herkese iyi yarışmalar.
dip not. insan ne anlamak isterse onu anlarmış. belli.
saa sölüyom gelinim sen anla durumu.
sen şimdi onu iltifat olarak yazdın ya birileri çıkar yok photoshop var yok öyle böyle demesinler diye baştan altını çize çize yazam dedim bidenem:))
önceki sayfaları sen okumadın herhalde:roflol:
nerden neler çıkarılıyor aklın şaşar:))))
boş ver ya. anlayan anladı.
kankigillere selam olsun buradan.
eglencemızı negatıf cumlelerle süslemesek dıyorummmmm...
şu begenmeyenlerde bı yarışmaya katılsada kural neymiş makyaj neymiş gorsek arz-ı endamlarınıııııöle laf at kaç olmuooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?