- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes gızemlı kalmalı bence yasakkelime
hıı-hıııı a.s
herkes gızemlı kalmalı bence yasakkelime
hıı-hıııı a.s
:roflol:
sanırım pot kırdım çaktırmayın hemen susuyorum:roflol::roflol::roflol:
kız 3.yarışmacı nerden buldun o kolyeyi:roflol:.....gece farkettim inan .....Allah seni ne etmesin gidip özelmi aldın yoksa...
valla helal canım sana süper hazırlık yapmışın zaten ben senin bu yönüne hayranım bişiyi yapacaksan hakkını veriyorsun sonuna kadar gidiyorsun..keşke fotoyu öncekiler gibi daha net çekseymişin sanki detaylar gizlenmiş .....ama varya kolye cuk oturmuş:lepi:
2 oldu sempatiksalakcinni
oruçlumusun...:roflol:
kız yarışma başlamadan önce senlen uğraştım
yarışma başlıyor hala uğraşıyorum bi sus çiçem yaa
habire arkanı toplamaktan maçı izlemeyiyom yaaaa:roflol:
akannehirakannehirakannehir:1ninca::roflol:daha ilk günlerde böyle olursa orucun 6.günü hepinizi deşifre ederim ona göre:roflol:
kız yarışma başlamadan önce senlen uğraştım
yarışma devam ediyor hala uğraşıyorum bi sus çiçem yaa
habire arkanı toplamaktan maçı izlemeyiyom yaaaa:roflol:
hey ALLAHIM yaa 3. yarışmacı demek neden aklıma gelmedi kikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
tamam canım sadece nıckleri söyliycimsempatiksalakcinninick yok bebem nickleri unut 1 var 2 var 3 var.... var da var:)))
ultimareina rimelle alakali degil pekk
onun kirpikleri dogustan :)))
şimdide mevzu bumu olmuşSokaktaki çingeneleri canlandırmış olsalardı zaten kimse makyaj yapmazdı..
Bu yarışma da giyim formatında başka topikte açılırdı zaten...:)))
Çingene makyajı görmek için İspanyaya gitmeye gerek yok yeşilçamda da örnekleri vardır.
Bizim medyadaki çingeneleri esas almış arkadaşlar bu da doğaldır...