Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar bana 1 saat icinde denenmis ve begenilmis cinekop tarifi lazim...balik acemisiyim,yemek sitelerine bakindim ama sanki burdan daha iyi sonuc alirim gibi geldim...
balik bilgisi olan arkadaslar lutfen bi el atin :)
Canim ya tavada izgara derken yagsiz pisirmeyi kastettin degilmi?
Bende her turlu eti izgara severim,su an izgara imkanim olmadigi icin diger alternatifleri deneyeyim dedim....bu sekilde iyi pisiyor degilmi yani cig olmasinda :)
Canim ya tavada izgara derken yagsiz pisirmeyi kastettin degilmi?
Bende her turlu eti izgara severim,su an izgara imkanim olmadigi icin diger alternatifleri deneyeyim dedim....bu sekilde iyi pisiyor degilmi yani cig olmasinda :)
biz büyük balıkları genelde şöyle pişiriyoruz; limon suyu( hazır değil) zeytinyağı ve dövülmüş sarmısağı karıştırıp sos yapıyoruz, bunu balığın üzerine ve içine iyice gezidiriyoruz. sonra balığın içine birkaç tane de defne yaprağı koyuyoruz, çok güzel aroma veriyor. yağlı kağıda koyduğumuz balıkları bu sosla fırına veriyoruz. son derece basit ve lezzetli. piştikten sonra yanına bol salata, kola ve helvayla muhteşem bir dörtlü oluyor