çin takvimini test etmek istiyorum

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
hanımlar yaşınızı
hamile kaldığınız ayı
hangi ayda doğduğunuzu ve çocuğunuzun cinsiyetini yazarmısınız. gerçekten tutuyormu çok merak ediyorum.

bende çok merak ediyordum ve doğum yapan ne kadar arkadaşım, kuzenim, yengem vb varsa hepsine sordum. daha bir kişiyi bile atlamadan tuttu :))

yine de haşa; bunu yalnız ve yalnız ALLAH cc bilir.

Çin takvimine göre abimin kız olması benim de erkek olmam gerekiyordu. Ama ikimizin arasındaki iki kızı tutturmuş. %50 yani... Ama benden tavsiye inanmayın ve uygulamayın böyle şeyleri. Kız erkek farkeder mi yahu?

hanımlar yaşınızı
hamile kaldığınız ayı
hangi ayda doğduğunuzu ve çocuğunuzun cinsiyetini yazarmısınız. gerçekten tutuyormu çok merak ediyorum.

Benimki tuttu 28 yaşımda ağustosta hamile kaldıyaşıma 1 ekle 29, ağustos sütunu erkek

Ben de inanmıyorum ama hamileyken tatlı heyecanlar.

Kız da olsa, erkek de olsa can ikisi de. Fark var mı?

vay tutarsa eğer bu sene kızımın olma şansı erkeğe oranla daha fazla yaşasın :)

Benimki tuttu 28 yaşımda ağustosta hamile kaldıyaşıma 1 ekle 29, ağustos sütunu erkek

½ matematikte ciddi bir oran. Tutması tamamen şans meselesi. Yoksa erkekten gelen bir şeye bağlıyken senin doğum tarihinin buna etkisi nasıl oluyor?

Benim ilk bebeğim, doğduktan sonra baktım tuttu mu diye, öncesinde bi çalışmam olmadı ama 2.de denicem

½ matematikte ciddi bir oran. Tutması tamamen şans meselesi. Yoksa erkekten gelen bir şeye bağlıyken senin doğum tarihinin buna etkisi nasıl oluyor?

dediğim gibi ben bu şekilde hamile kalmadım planlama yapmadım mete doğduktan sonra bakmak istedim yoksa cinsiyeti erkek belirliyor zaten temelde mantıksız ama ne biliyim 2.de bilinçli olarak denicem

Tek çocuk isteyen bi arkadaşım kız için ayarladı şimdi 6 aylık hamile

sorduğum hemen herkeste de tutmuş ama mantıksal zemini yok heyecan katma bi yerde

Tabi buna sen niyetlenirsin ama vücut müsait olmaz atıyorum nisan mayısta hamile kalsan kız görünüyodur ama o iki ayda hamile kalamazsın da haziranda hamile kalırsın

Bende tutmadı. Erkek çıkıyordu ama prensesim oldu. İyikide olmuş bal kızım o benim. Az önce altını temizlerken kakalı poposuyla kaçtığı anı saymıyorum tabi

Ne tatlı telaş o öyle ya Allah bana da yaşatsın inşallah :) Bu arada benimde tutmadı kesin değil cinsiyet ama :)

tutmadı benim ... çin takvimine göre kızım olması gerekiyordu ama oğluşum olacak :)

Cevremde kim varsa sordum. 15 kadar kiside tutmamis benim de kiz görünüyordu oglum var... yati yariya sans biri illa tutacak luzum yok inanmaya... bos isler. Ayrıca rus takvimi de safsata....

Geçen arkadaşım diyodu kimi kontrol etsem yanlış çıktı diye, meğer yaşlara 1 ya da 2.eklemeden direk bakıyorlarmış sütunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…