çin takvimine bakan ve doğru çıkan varmıııı

benim iki oglumdada tutmadi sanirim bunda tuttu eee nede olsa % 50 tutturma sansi var bu arada 3. oglusum yolda birde cogu takvimde yok 9 ay ekle birinde bir sene ekle yok birinde baska biseyy benim baya bir aklim karisti ve son adet tarihi degil hamile kalinan ay onemli galiba ama ben cozemedim bu cin takvimini

arkadaşlar konuyu açan olarak bizzat kendi deneyimim...2, hamileliğim ve cinsiyet belli oldu çin takv.de kızdı oğlan çıktı....demekki neymiş çin takvimi her çin malı gibi sahteymiş..benim arkadaşım özellikle ayarlayıp yaptı..oğlan için..ama kızı oldu..benimkide kız gösteriyordu.gece gündüz aklıma her geldiğinde allahıma dua ettim..allaha karşı çok mahçup olsamda dinimi yerine getiremesemde rabbim benim gönlüme göre verdi.. bence allahtan umudu kesmemek lazımmış..inanmayın derim ama insan meraktan yinede bakıyor işte..

yok bende tutu valla çin takvimine göre kız çıkıyordu ve ikinci kızım olacak erkek çocuk artık benim için hayal oldu ne yapalım damadımız olur bizimde demi ama saglıklı olsun çocuklarımda gerisi önemli degil allah hayırlı yazılar yazzsın evlatlarımıza

herşeyin dogrusunu rabbim bilir...
bende meraktan bakmıştım çin takvimine erkek diyordu dogru çıktı....
başka bi tavimde ise kız çıkmıştı...kendinizi çok kaptırmayın böle şeylere...eglence amçlı kullanın...
:CüvCüv:

çin takvimine bakıp hamile kalayım demeyin bence.. çünkü tutmuyor.. ben bakmıştım ilk hamile kaldığımda oradaki tabloya göre kız bebek doğurmam gerekiyordu ama takdiri ilahi ne derse o oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…