çin takvimine bakan ve doğru çıkan varmıııı

benim çin takvimine göre değilde bu sitede bir tane daha var onda erkek diyodu,frbgch ye görede erkekdi .gerçektende oğluşum olacak

Kızlar cinsiyeti çok merak ediosanız hijyene dikkat ederek bugday arpa testini yapabilirsiniz o doğru çıkıyoooooo

Bence çok saçma kimine tutuyo.bana doktor erkeğe benziyor dedi.ama çin takvimine göre kız gözüküyo.yani herşeyin hayırlısı.ne olursa bizim değilmi?

bende inanmıyorum böle şeylere zaten %50 ihtimal var tutma olasılığı bayağı yüksek yani :))) benim takvimde erkek dio mart başı öğrenecem bakalım nasipse

Yoo bende kiminde kız kiminde erkek olarak göstermişti... birkaçtane var..
Yine kiminde yaşına bir yaş ekleyerek bakıyorsun kiminde eklemeden, farklı sonuçlar çıkıyorfisfisfis

canim bir kac cin takvimi yok. hepsi ayni ama kimisi gunes yilina gore hazirlanmis kimisi ay yilina gore. yani birisi direkt yasina ayina bakilarak bulunmuyor. mesela diyorsun ki 1981 liyim kasimda ham,ile kaldim. hesapliyor olmasi lazim, ceviriyor. diyor ki gunes yilina gore yasiniz 28 ve hamile kaldiginiz ay ekim.

yaniiiiiii ne yapacak hesaplamali cin takvimi kullanacaz ya da Kaan Kocatepe adli doktorun sitesindeki cin takvimine bakacaz.

genelde ay yili digerleri.

valla testin başında % 90 doğrudur yazıyodu bizde bi arkadaşla oturduk tanıdığımız 10 kişiye baktık gerçektende 9 kişi doğru 1 i yanlış çıktı :) benimde kızım olcak hayırlısıyla ve doğru çıkanlardan biri bendim ama ne kadarı tesadüf bilemem..

arkadaşlar bu ç,n takvimi hesaplanırken seneyimi yoksa ayımı baz alıyorsunuz mesela benim doğum tarihim 12 mayıs 1982 10 hafatalık gebeyim nasıl bakmam gerekir

bizim temmuz anneleri topiginde yarisininki tuttu yarisininki tutmadi.

dogruluk payi yok.

zaten %50 sans var.

benimki tutmadi.

canım ben baktım erkek cıktı 1 kızım var ikinci bebeğim tekrar kızım olucak yani benimki tutmadı

bende fazlasiyla takildim tabi insan istiyo iki oglandan sonra bir kizi olsun ama nolursa olsun saglikli sihatli hayirli evlat olsun insallah hepimizinki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…