inşallah benimkide yanlış çıkar kız gösteriyor.ama oluş istiyoruz gamyoncu iremsu:ecrin_bebek:![]()
rabbimden hayırlısını iste şekerim 2. erkek olur belkia.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah benimkide yanlış çıkar kız gösteriyor.ama oluş istiyoruz gamyoncu iremsu:ecrin_bebek:![]()
Yoo bende kiminde kız kiminde erkek olarak göstermişti... birkaçtane var..
Yine kiminde yaşına bir yaş ekleyerek bakıyorsun kiminde eklemeden, farklı sonuçlar çıkıyorfisfisfis
Kızlar cinsiyeti çok merak ediosanız hijyene dikkat ederek bugday arpa testini yapabilirsiniz o doğru çıkıyoooooo
![]()
Tatlım benim erkek buğday önce filizlendi:1rolleyes::1rolleyes:arkadasim o da dogru degil. hatta bebek cinsiyeti basligi altinda bununla ilgili yazil;ar var.
kiz da olsa erkek de olsa arpa once filizlenirmis.
kızlar benim 3 yaşında bi kızım var. 2.cocuk eşim istiyor istiyor ama erkek istiyor olmazsa 3leriz diyor.ayyy ben kesin tırlaırım o zaman -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-ben kızıma doğduktan sonra bakmıştım doğru çıktı. tabiiki önce allahın verdiğine inanırım.acaba aramızda bakan varmı şu takvime noluuur cevap yazın..:CüvCüv:gamyoncuiremsugamyoncuiremsu