• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çin takvimine bakan ve doğru çıkan varmıııı

hamarat33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
392
2
96
42
İçel Mersin
kızlar benim 3 yaşında bi kızım var. 2.cocuk eşim istiyor istiyor ama erkek istiyor olmazsa 3leriz diyor.ayyy ben kesin tırlaırım o zaman -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-ben kızıma doğduktan sonra bakmıştım doğru çıktı. tabiiki önce allahın verdiğine inanırım.acaba aramızda bakan varmı şu takvime noluuur cevap yazın..:CüvCüv:gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Canım herşeyin doğrusunu allah bilir ama allah bildirdiyse faydalanmak gerek değil mi.Bizim çevre de bu takvimi kullananlar var dediklerini göre tutuyormuş 4,5kişiden duydum ama belli olmaz bu işler insanın kemik yapısı bazen olduğu yaştan büyük veya küçük olabiliyor . bu gibi şeyler etkiliyorda olabilir .doğrusunu allah bilir:))

benimde bi oğlum var şimidi ikinciyi istiyorum ama çin takvimine göre bu sene kıs olasılığı çok zor bi ihtimal bakalım ne olucak eğer bu ay kalırsam erkek olacak dio ilk çocuğum tutmuyo çin takvimine göre kıs olmayıdı hayırlısı artık ne diyelim....

canım inanma böyle şeylere bence.Bana kız çıkmıştı takvimde ama oğlum oldu

cnm yanlış o ya benim kaç tane tanıdıgım varsa hiç birinde tutmadı belki 1 2 kişi onlarında kesin tesadüf yanii bak yorumcu dan o tutuyo diyolar ama ben bilmiyorum

canim benim bir oglum var ve cin takvimide erkek diyordu.yani ilk bebegimde tuttu..simdi yine hamileyim ve yine erkek diyor..ama henüz belli degil ne olacagi..tutarsa ben tekrar yazarim..bence bunlar biraz isin eglencesi..en iyisini Allah bilir...

benim kizim olcak takvimde de oyle cikti ve gorumcem de hamile onada erkek cikti oglu olacak bir cok kisinin ustunde denedik gercekten tutuyor.

Çin takvimine göre benim tuttu ama çevrem de tutan da var tutmayan da... zaten doğruluk payı %90 diyor yine de yüksek bir ihtimal. Bilimsel açıklaması aylara, mevsimlere göre yumurtanın "x" ve ya "y" spermini çekme dönemleri oluyormuş, her ne kadar cinsiyeti erkek belirlese de yumurtanın da söz hakkı var gibi görünüyor bu işte :)

evet kadın yumurtası bazı dönmlerde erkek cinsiyet bazı dönemler kız cinsiyetli spermleri içeri alıyormuş.

benim de tuttu,kuzenımin de tuttu,ama bırcok yontem var kız ya da erkek bebek sahibi olmak ıcın,okumakta fayda var

zaten çok fazla bir ihtimal yok delikafadulden ya kız ya erkek rastgele tutanlar olduguna inanıyorum doğruluğuna inanmıyorum!!!:1closedeyes:
zaten cinsiyeti erkek belirliyor diye biliyorum delikafadulden
ama doğru çıktığını söyleyenler var

Back
X