• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çin takviminden farklı cinsiyet tahmini .....

yaren_XIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2007
81
2
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar şans eseri azeri bir bayandan farklı bir cinsiyet tahmini şekli öğrendim etrafımda kime denediysem doğru çıktı sizlerinde doğum yapmış veya yapıcaklar son adet tarihi ve doğum yılını yazarlarsa denemek isterim hepinize hayatta bol şanslar :)))

son adet 5 mayıs 2012 --- doğum tarihim de 1988. hadi bakalım doğrumuymuş test deneyelim:):49:

ya bende merak ettim 29/10/2012 son adet tarihim ve doğum yılım 1985

Merhaba arkadaşlar şans eseri azeri bir bayandan farklı bir cinsiyet tahmini şekli öğrendim etrafımda kime denediysem doğru çıktı sizlerinde doğum yapmış veya yapıcaklar son adet tarihi ve doğum yılını yazarlarsa denemek isterim hepinize hayatta bol şanslar :)))

Son adet tarihim 16 Kasım cuma.Doğum yılım 1981.Ay merak ettim benimkini de hesaplarmısın?Yada nasıl hesaplandığını anlatırsan bende bakarım.

ben de bende

20.09.2012 son adet tarıhım dogum yılı 1985..

son adet tarıhı 25..09.2012 dıye de bakarsın 5 gun farkeder mı bılmem ama gec dollenme bu sefer :)

lütfen biri de Allah rızası için bana da cevap yazsın aynı konuya yazdığım üçüncü mesaj
sat 25/ ekim 2012
dogum yılım 02/01/1988

Back