Çin takvimi ???

17. haftamda ultrasonda kız olduğunu öğrendim. Çin takvimi denediğim ilk ay ve 3 ay boyunca erkek dedi ama tutmadı

Benimde çin takvimine göre kız olarak görünüyordu ve de Allahın izniyle kızım olacak. Yani tuttu.

çin takvimine göre 9 yaşındaki kızım erkek
Yok zaten hiç inancım yok artik, gebeliğin ilk zamanlaei işte heyecan hat safhada, insan bi acaba diyor, ama tabi bende şimdi tahminlerde bulunsam bazen tutar bazen tutmaz sonuçta 2 ihtimal var , sallamasyon bisey yani

Çin ve rus takvimi kız diyor ama 2. Oğluşum geliyor :))

Çin takvimine göre benim erkek doğmam lazımdı gerçi eşim bana pek de yanılmamış erkek gibisin diyor
Öyle şeylere hiç inanmam hiç de bakmadım eşim baktı kız diyor biz erkek istiyoruz sanki doktor söylemiş de kesinmiş gibi kız olacak düşüncesine kapıldı . Bi tane de arkadaşı var onlarınki tutmuş çevrelerinde kime baktilarsa tutmuşmuş. Bütün dünyanın ki tutsa da yine de inanmam bebeğin cinsiyetini anca Allah ve doktorlar bilir dedim.zaten 2 seçenek var tabiki bazılarında tutacak bu doğru olduğu anlamına gelmez ki.suan 2 doktor gezdik ikisi de erkeğe benziyor dedi ama net değil daha

Cevremdeki sordugum herkesin tutmuş. Ben baktigimda kiz cikiyordu ama benim tutmadi benm erkek.

Çinlilerin haberi varmı acaba bu takvimden

Bana yine erkek diyor o takvimi bulanı bende bulmak istiyorum yolacam saçını başını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…