Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar selam,
Bu cin takvimi nedir neyin nesidir, ne derece tutuyor bilen var mi
Deneyimli olan veya cevresinden tutup tutmadigini duyan yazsın lütfen![]()
Yok zaten hiç inancım yok artik, gebeliğin ilk zamanlaei işte heyecan hat safhada, insan bi acaba diyor, ama tabi bende şimdi tahminlerde bulunsam bazen tutar bazen tutmaz sonuçta 2 ihtimal var , sallamasyon bisey yaniçin takvimine göre 9 yaşındaki kızım erkek
Kizlar selam,
Bu cin takvimi nedir neyin nesidir, ne derece tutuyor bilen var mi
Deneyimli olan veya cevresinden tutup tutmadigini duyan yazsın lütfen[/QUOTE
Canm
Bir arkadaşın kızı vardı
2. Yi oğlan istiyordu.
Çin takvimine göre yaptı.2. Ay da tuttu.
Kesin erkek dedi.hatta isim buldu.
4. Ayda kız olduğunu öğrendi.
Biraz hayal kırıklığı yaşadı
Bence doğru değil
Zaten yüzde 50 şansımız var.kız ya da erkek
Çin takvimide uydurmaca.
17. haftamda ultrasonda kız olduğunu öğrendim. Çin takvimi denediğim ilk ay ve 3 ay boyunca erkek dedi ama tutmadı![]()
Otomatik hesaplamadanmı baktın canımÇin ve rus takvimi kız diyor ama 2. Oğluşum geliyor :))
EvetOtomatik hesaplamadanmı baktın canım
Çinlilerin haberi varmı acaba bu takvimden40kişiye baktık çevremizden tek bir kişinin tutmadı. Artık gerçekte nedir bilmiyorum ama şaşırmıştık bayağı. Çin takvimine göre bana erkek diyor bakalım görecez hayırlısıyla o haftalar gelsin de
Bana yine erkek diyor o takvimi bulanı bende bulmak istiyorum yolacam saçını başınıÇin takvimi kesinlikle tutmuyor tutanların ise kesinlikle tesadüften öte bir şey değil. Benim çin takvimine bakılırsa kızım olması lazım ama büyük ihtimalle oğlum olacak. Yani çin takvimini dikkate almayın.