bende de tuttu erkek çıkmıştı bugün öğrendim erkekmiş..
bu arada 4.5 ay boyunca hep ekşi yedim tatlıyı nerdeyse ağzıma sürmedim
ve sürekli bulantım ve kusmam vardı.. herkes kız dedi ama tutmadı.. belirtiler insana göre değişiyor..
Ahahaha eşim hep bekler beni sağolsun :) oğlumuz mu geliyoo :)))Kizlar su cin takvimi bende tutmadi bos verin gitsin arkadaslarimdan da gordugum yontem kiz olmasini istiyorsaniz ilk esiniz orgazm olmali yok eyer erkek bebek istiyorsaniz ilk siz orgazm olacaksiniz bu kadar
Çin takvimine göre erkek, rus takvimine göre kız
Merakla bekliyorum :)
Tutarsa haber etAhahaha eşim hep bekler beni sağolsun :) oğlumuz mu geliyoo :)))
Olur ederim :) 10 hafta sonra belli olurTutarsa haber et)
İlk hamileliğimde çin takvimi tutmuştu kızım oldu,şimdi erkek diyor ama ben hiç inanmıyorum yakın bir arkadaşım hamile rus takvimi çin takvimi alyans testi neler neler erkek diyordu ama kızı olacak:)
Merhaba:) doğru hesapladığımıza eminim ztn otomatik hesaplayıcı var sitelerinde,dediğim gibi ilk hamileliğimde tuttu ama çok kişi de tutmadığına da şahit oldum. Sen peki kendinde veya başkalarında hesapladın mı?Merhaba bende yeni hamile olduğumu öğrendim . Allah olmayanlarada versin .
Peki takvime bakarken yaşını doğru hesapladınmı ?
Ben karşıma çıkan ilk siteden baktım valla:) hiç dikkat etmedim ama güncel bir site heralde şimdiki hangisi kullanılıyorsa ondan bakmışımdırÇin takvimi tarihi önemli 2016ya mı bakıyorsunuz 2015e mi ? :)
www.prokerala.com/kids/baby-gender/chinese-pregnancy-gender-chart.phpBen karşıma çıkan ilk siteden baktım valla:) hiç dikkat etmedim ama güncel bir site heralde şimdiki hangisi kullanılıyorsa ondan bakmışımdır
Start date adet başlangıcı mı oluyor?www.prokerala.com/kids/baby-gender/chinese-pregnancy-gender-chart.php
bir de bunu dene bakalım ablamda ben de bu hep doğru çıktı. yaşını ve son adetin hangi yıldaysa onu giriyorsun. ayrıca bir sayfada dmküm halinde aylar ve günler çıkyor ordan son adetinin ay ve gününü de bulup bakabilirsin. bunda ayın günlerini bile cinsiyet tahmini yaparken ayırmış canım.
www.prokerala.com/kids/baby-gender/chinese-pregnancy-gender-chart.php
bir de bunu dene bakalım ablamda ben de bu hep doğru çıktı. yaşını ve son adetin hangi yıldaysa onu giriyorsun. ayrıca bir sayfada dmküm halinde aylar ve günler çıkyor ordan son adetinin ay ve gününü de bulup bakabilirsin. bunda ayın günlerini bile cinsiyet tahmini yaparken ayırmış canım.
Ya sana zahmet bilgilerimi verip bakabilir misin acaba? Sat 31-10-2015 doğum yılı 08-09-89. Çünkü hamilelik başlangıcı diye anladıysam kız diyor ama adet tarihine göre ise erkek çıkıyor anlayamadım ben bu olayıwww.prokerala.com/kids/baby-gender/chinese-pregnancy-gender-chart.php
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?