- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
ilk bebeğime erkek çıktı. oğlum oldu.Sana hangi cinsiyeti gösteriyor pikolata ?
Merak ettim tutacakmı
ordan baktım. bu takvimde ilgimi çeken ayın günlerine bile ayırması daha önce böyle bir çin takvimi görmemiştim. geçmişe yönelikte çok ahat bakılıyor. oğlum 2009 lu ona bile baktım.Prokerala hangisi bu senin sonki paylaştığınmı ? Bana ordanmı bakmıştın Can'ım?
Bide bu takvim nereye ait ?
ayy saçmalamışım daha 5. haftanın içndeymişsin. ben senden 6 veya 7 haftalık ultrason görüntüsü istiyorum. dikkat etmemişim. zamanı gelince bana yollarsın tahminde bulunuruz :)Sana hangi cinsiyeti gösteriyor pikolata ?
Merak ettim tutacakmı
ilk bebeğime erkek çıktı. oğlum oldu.
ikinci yani şimdiki hamileliğime kız çıkıyor. inşallah tutar tatlım Gönlümdeki de kız :)
istersen bebeğin kesedeki konumuna göre tahmin bölümüne 6 ya da 7 haftalık ultrason fotosu at. bir de ramzi teorsine öre tahminde bulunalım. sen de benim gibi cinsiyetini çok merak ediyorsun :)
ordan baktım. bu takvimde ilgimi çeken ayın günlerine bile ayırması daha önce böyle bir çin takvimi görmemiştim. geçmişe yönelikte çok ahat bakılıyor. oğlum 2009 lu ona bile baktım.
ben oğlumda 12 haftalıkken öğrenmiştim ama genelde 16 haftalıkken söylüyorlar canım.Peki Türkiye'de cinsiyeti hangi haftadan itibaren öğrenebiliyorsunuz . Ayy buradakiler 20 hafta olsa bile Ada'mı kanser ederler .kesin konuşmazlar :)))
Amiiin canım:) evet hepsi farklı sonuç veriyor,burdaki siteler bambaşka veriyor bakmamak en iyisi.Tşk Can'ım , Allah inş sanada çok prenses verir :)))Dimi ama sende baktın ,hepsi çok farklı gösteriyor:)))
Xiexie bide sen bak Can'ım örneğin İngilizcesine gir bak
hayırlısı canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÜffff Zaman'da geçmiyorki yarın doktorum arıyacak yalan olmazsa randevu gününü bildirecek pfff,
hayırlısı canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben kız olsn istediğim için kıza yoruyormcanım arkadaşın bir farklı kasım 11 e kadar hamile kalmışsa kız, daha sonraki günlerden birinde hamile kaldıysa erkek çıkıyor. senin de böyle bir sıkıntı var mı? çünkü bu takvimde hamile kalınan günü baz alıyor. onu tam bilemeyeceğimizden adettten sonraki yaklaşık 20 güne bakmak lazım.
Şimdi sen 26 yaşındasın ama 9.ayda olduğun için yaşına 1 ekleyeceksin.Ya sana zahmet bilgilerimi verip bakabilir misin acaba? Sat 31-10-2015 doğum yılı 08-09-89. Çünkü hamilelik başlangıcı diye anladıysam kız diyor ama adet tarihine göre ise erkek çıkıyor anlayamadım ben bu olayı
Teşekkür ederim canım,bakalım tutacak mı,öğrendiğimde yazarım mutlaka.Şimdi sen 26 yaşındasın ama 9.ayda olduğun için yaşına 1 ekleyeceksin.
Sat ekimin sonu ise gebe kaldığın gün ortalama 15 gün sonra yani kasıma denk geliyor.Bu nedenle erkek çıkıyor.
E şimdi kafam karıştı niye 1 ekliyoruz yasa öyle yazmıyor ki başta kural olarak. Benim şimdi doğum günüm 17.09.1991 sat 15 eylül cinsiyet ne o zaman :) yumurtlama da 14 15 gün sonrası olsa eylül 29 30 eder son günler. Ekim olarak mı bakıcam biri el atsın lütfen :)
Tamam canım çok sagol :)Csnim ben senınkıne baktım şimdi yasin 24 çin yasin 25 çıkıyor ve eylül de hamile kalmış oluyorsun :) 25 yaş eylül ayındaki tabloya bakınca da kız görünüyor sende bi bak istersen surdan
http://www.hamilelikvegebelik.com/cin-takvimi-ile-cinsiyet-belirleme/
ilk bebeğime erkek çıktı. oğlum oldu.
ikinci yani şimdiki hamileliğime kız çıkıyor. inşallah tutar tatlım Gönlümdeki de kız :)
istersen bebeğin kesedeki konumuna göre tahmin bölümüne 6 ya da 7 haftalık ultrason fotosu at. bir de ramzi teorsine öre tahminde bulunalım. sen de benim gibi cinsiyetini çok merak ediyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?