• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

Tatlı yermişsin kusarmışsın falan benim midem bulanıyo ama kusmuyorum tatlı seven ben görünce midem bulanıyo simdi resmen limona tuz döküp yiyorum :KK70:
Aa bende de kız belirtisi yok o zaman. Bulanti çok az var,kusma yok. Tatli oldum olasi sevmem zaten ama tuzlu da yemiyorum nolcak şimdi :KK70:

Kendime ve anneme baktım 4te 4 doğru çıkıyo, aynen ilk sayfadaki takvimdeki hiç yaşıma ekleme çıkarma yapmadan bakıyorum ve tam hamile kaldığım gün hangi aydaysa ona göre, bence böyle bakarsanız yüzde 90 tutar, bu kadar tesadüf olur mu

bende de tuttu erkek çıkmıştı bugün öğrendim erkekmiş..
bu arada 4.5 ay boyunca hep ekşi yedim tatlıyı nerdeyse ağzıma sürmedim
ve sürekli bulantım ve kusmam vardı.. herkes kız dedi ama tutmadı.. belirtiler insana göre değişiyor..

23 yaşımdayım ama Çin Takvimine göre 24 yaşımdaymışım, eylül ayında gebe kaldım takvime göre Erkek çıkıyor

cin-takvimi.gen.tr sitesinden otomatik hesaplama yaptım

Şu sonuclar da cintakvimi.org sitesinde yazıyor

Gerçek Yaşınız 23.
Mart ve Sonrası Doğduğunuz için Yaşınıza +1 Eklendi.
Gerçek yaşınız adet tarihi zamanına göre hesaplanmaktadır.
Hamile kaldığınız ay Eylül
Muhtemel Gebe Kalma Tarihiniz ise 27-09-2015
Çin Takvimine Göre Gebelik Yaşınız 24.
Çin Takvimine Göre Bebeğiniz Muhtemelen : Erkek
Bebeğinizin Muhtemel Doğum Tarihi ise : 19-06-2016

Rus takvimine göre de Erkek cıkıyor

Bu mesajım burada dursun cinsiyet belli olunca inşaAllah yazarım tutup tutmadığını :)
Oncelikle her seyin hayırlısı olsun :)

Gebe kalmadan önce bu takvimlere bakmamıştım :)

Son düzenleme:
Ben de hesapladim. Erkek cikti. Oysaki kiz diye hayal etmistim :) neyse Allah saglik versin de gerisi inemli degil

Back