çin takvimini artık önüme gelen herkese deniyorum ve doğru çıkıyor :) daha yanlış sonuç alınan görmedim bakalım kısmett hayırlısı olsun hakkımızda
Evet o takvimler yanlış tabiki allah neyi nasip etmiş o oluyor heee hamile kaldıktan sonra bakmak çok eğlenceli meselà ben baktım kız diyor ancak allah nasip ederse bir oğlum olacakÜzgünüm tutmadı takvim göre çokuklarımın kız olması lazım ama ikiside erkek: emir_bebek:
Üzgünüm tutmadı takvim göre çokuklarımın kız olması lazım ama ikiside erkek: emir_bebek:
12 . Haftayı yarın bitiriyorumherkese merhablar..
bende 12haftanın içindeyim.
ve bu arada aranıza yeni katıldım.
Aminay bende de dogru cikti benim de bi tane oglum var allah hepinizin bebeklerini anali babali buyutsun insalah saglikli bebekler ve hayirli bebekler dogurun insalah canlarim
Kızlar biri Benim için de bakabilir mi sat 31 temmuz. 11- 12 ağustos gibi yumurtlama oldu doğum tarihim 18 05 1987 cinsiyet ne görünüyor acaba?
Canim sen Şubat sonrasi doğduğun için yasina +1 ekleniyo cin yaşın 29 oluyo ve ağustos aylarında hamile kaldığın için baktım bebeğin erkek görünüyo tabi yine Allahın takdiri ama kime baksam tuttu Allahin izniyleKızlar biri Benim için de bakabilir mi sat 31 temmuz. 11- 12 ağustos gibi yumurtlama oldu doğum tarihim 18 05 1987 cinsiyet ne görünüyor acaba?
Çok teşekkür ederim canım ben +1 eklenecegini bilmiyordum hakkimizda hayırlısı olsunCanim sen Şubat sonrasi doğduğun için yasina +1 ekleniyo cin yaşın 29 oluyo ve ağustos aylarında hamile kaldığın için baktım bebeğin erkek görünüyo tabi yine Allahın takdiri ama kime baksam tuttu Allahin izniyle
esma nr banada bakarmısın rica etsem doğum tarıhım 26hazıran 1982 son adet 20haziran 2015
Erkek canim çin takvimine göre insallh canım agzın bal yesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?