- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
erkek çıkıyor canım.Ya sana zahmet bilgilerimi verip bakabilir misin acaba? Sat 31-10-2015 doğum yılı 08-09-89. Çünkü hamilelik başlangıcı diye anladıysam kız diyor ama adet tarihine göre ise erkek çıkıyor anlayamadım ben bu olayı
canım ablamın 2 bebeği, benim ilk bebeğimde tuttu ama Allah bilir tabi ki.Ya sana zahmet bilgilerimi verip bakabilir misin acaba? Sat 31-10-2015 doğum yılı 08-09-89. Çünkü hamilelik başlangıcı diye anladıysam kız diyor ama adet tarihine göre ise erkek çıkıyor anlayamadım ben bu olayı
Çok sağol canım,tabi Allahtan başka kimse bilemez eğlencesine bakıyoruz işte,hamilelik kafası:)canım ablamın 2 bebeği, benim ilk bebeğimde tuttu ama Allah bilir tabi ki.
öyle tabi ALlah bilir anım. Allah gönlündekini verir inşallah.Çok sağol canım,tabi Allahtan başka kimse bilemez eğlencesine bakıyoruz işte,hamilelik kafası:)
Merhaba:) doğru hesapladığımıza eminim ztn otomatik hesaplayıcı var sitelerinde,dediğim gibi ilk hamileliğimde tuttu ama çok kişi de tutmadığına da şahit oldum. Sen peki kendinde veya başkalarında hesapladın mı?
öyle tabi ALlah bilir anım. Allah gönlündekini verir inşallah.
bu gönderdiğin siteye göre kızım olcak ama diğer sitelerde erkek çıkıyor karıştım iyicewww.prokerala.com/kids/baby-gender/chinese-pregnancy-gender-chart.php
bir de bunu dene bakalım ablamda ben de bu hep doğru çıktı. yaşını ve son adetin hangi yıldaysa onu giriyorsun. ayrıca bir sayfada dmküm halinde aylar ve günler çıkyor ordan son adetinin ay ve gününü de bulup bakabilirsin. bunda ayın günlerini bile cinsiyet tahmini yaparken ayırmış canım.
bu takvime göre de sana kız çıkıyor :)PİKOLATA Can'ım lütfen banada bakarmısın senin takvim yine başka gösteriyor erkek diyor diğerleri kız diyor . Doğrumu baktım ?
1 mayıs 82 doğum tarihim . Bat 1 kasım sat 4 kasım Can'ım
Ben de dün merak ettim yabancı sitelerdeki takvimlerine baktım çoğu farklı farklı,işin özeti hiç biri doğru değil doğru olsaydı dünyada çok fazla dengesizlik olurdu herkes istediği cinsiyeti elde ederdi takılmamak lazım,Allah kızlarınızı size bağışlasın ben de bi tane daha kızımın olmasını isterdim kız kardeş candır. Allah gönlüne göre verir inşallah yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar gerisi boş.Valla Can'ım iki kızım var benim onlara baktığımda kız diyor doğru çıkıyor .şimdikinede kız diyor . Benim sadece anlamadığım yabancı sitelerdeki Çin takvimi başka gösteriyor hangisi doğru acaba . Ben Almanca . Danca ve İngilizceye baktığımda takvim değişik veriyor 34 yaş kasım içimin bişey anlamadım ben . 82 doğumluyum batım 1 kasım 33 yerine 34 yaşa bakıyorum yanlışmı acaba
kasımın 11 ine kadar hamile kaldıysan kız, daha sonraki bir günde kaldıysan erkek canım. Allah gönlüne göre versin :)PİKOLATA Can'ım lütfen banada bakarmısın senin takvim yine başka gösteriyor erkek diyor diğerleri kız diyor . Doğrumu baktım ?
1 mayıs 82 doğum tarihim . Bat 1 kasım sat 4 kasım Can'ım
canım arkadaşın bir farklı kasım 11 e kadar hamile kalmışsa kız, daha sonraki günlerden birinde hamile kaldıysa erkek çıkıyor. senin de böyle bir sıkıntı var mı? çünkü bu takvimde hamile kalınan günü baz alıyor. onu tam bilemeyeceğimizden adettten sonraki yaklaşık 20 güne bakmak lazım.bu takvime göre de sana kız çıkıyor :)
ilk sayfadakine mi baktınız yoksa benim paylaştığıma mı?Bende tutmadı
Erkek dedi çin takvimi, ama benim kızım olacakmış
kasımın 11 ine kadar hamile kaldıysan kız, daha sonraki bir günde kaldıysan erkek canım. Allah gönlüne göre versin :)
bu takvime göre de sana kız çıkıyor :)
Ben de dün merak ettim yabancı sitelerdeki takvimlerine baktım çoğu farklı farklı,işin özeti hiç biri doğru değil doğru olsaydı dünyada çok fazla dengesizlik olurdu herkes istediği cinsiyeti elde ederdi takılmamak lazım,Allah kızlarınızı size bağışlasın ben de bi tane daha kızımın olmasını isterdim kız kardeş candır. Allah gönlüne göre verir inşallah yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar gerisi boş.
ilk sayfadakine mi baktınız yoksa benim paylaştığıma mı?
ben prokerala nın kini test ettim ablamda kendimde arkadaşımda. bizde doğru çıktı bakalım bu seferki hamileliğimde tutacak mıHangi takvimin doğruluk payı yüksek acaba pikolata? Yani sence
ben prokerala nın kini test ettim ablamda kendimde arkadaşımda. bizde doğru çıktı bakalım bu seferki hamileliğimde tutacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?