canım dr bana ağustos başı temmuz sonu dedi.biraz erkeğe benzetmişti zaten ama net değil henüz. doğruluk payına inanabilirim ama 2 hafta sonra kont. var. gerçekten 99 tutuyomu
her 2 ayda da erkek görünüyor. bence sizinki erkektir. öğrenince benimle paylaşırmısınız?
teşekkürler.
canım bişi daha sorcam.programı kabul etmiyo benimpc.açamadım yani. doğum tarihini yıl ay gün olarakmı bakıyo. son satıdamı soruyo.
hamile kalınan yaş bulunuyo, daha sonra 9 ay sayılıyo 9.aydaki cinsiyet neyse o artık. neden açamıyosunuz anlayamadım ya. free seçeneğini tıkladınız mı? tekrar bi bakın.
canım benim bilgisayarda exel yokmuş.eşime sordum. o yüzden yüklüyo ama açmıyo. neyse zahmetin için teşekkür ederim.
celallenmedım uzuldum sadece
evet burda demedin isim vermedin. dun chatte gectı bu konusma ve ben de gordum sana yazdım ama cıkmıstın arkasından chatte konustum asya.ak ıle benden bahsedıldıgıni teyit ettim acıklamamı yaptım saolsun beni anladı...
ordaki fesat kelimesini beni kastederk yazdıgını gordum insallah dedigin gibidr benim icin yazmamıssındır cunku burda herkese elimden geldgnce ne kadar yardımcı olmaya calıstıgımı bırılerı takdır etmese de Allah bilior
merak edilmesini de anlıorum ama yazdım anlatılcak gıbı bişi deildi. ben de beddua etmiorum haksız yere insanları töhmet altında bırakmayın diorum sadece
inan o yazını gordum cok uzuldummmmmsenağlama
neyse Allah herkesın ıcını bılıor nasılsa
kızlar bende istiyorum.hamile oldugum tam kesinleşmedi ama.merak işte benim son adet tarihim 7 aralık.dogum tarihim de08.09.1983.şimdiden sağolun
bende ulaşamadım acaba niye
merhaba benim doğum tarihim 21.07.1971......2009 mart adetimden sonra hamile kalmak istiyorum kız bebek için.hangi aylarda kalırsam kızım olur.teşekürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?