Çin Takvimi

canım dr bana ağustos başı temmuz sonu dedi.biraz erkeğe benzetmişti zaten ama net değil henüz. doğruluk payına inanabilirim ama 2 hafta sonra kont. var. gerçekten 99 tutuyomu

her 2 ayda da erkek görünüyor. bence sizinki erkektir. öğrenince benimle paylaşırmısınız?

teşekkürler.

anladım canım. yinede insanlarla paylaştığın için teşekkür ederim. yani saklamak yerine kullanım şekliyle sunmanı tebrik ederim.malum bu tür şeyleri bulanlar gizem yapmayı seviyor.:)))))

her 2 ayda da erkek görünüyor. bence sizinki erkektir. öğrenince benimle paylaşırmısınız?

teşekkürler.

tamam canım.2 hafta sonra kont. var aynı bu sayfada paylaşırım. drum kesin değil ama benzettim dedi.çok küçük henüz 11. haftadayım ben. ama dediğim gibi yazarım. saol.yerimseniben

canım bişi daha sorcam.programı kabul etmiyo benimpc.açamadım yani. doğum tarihini yıl ay gün olarakmı bakıyo. son satıdamı soruyo.

Eger doğum yapacağımız aya göre bakıyorsak o zaman benim erkek değil kız görünüyor.. Bakalım öğrenince mutlaka yazarım.. Herşeyin hayırlısı olsun.

canım bişi daha sorcam.programı kabul etmiyo benimpc.açamadım yani. doğum tarihini yıl ay gün olarakmı bakıyo. son satıdamı soruyo.

hamile kalınan yaş bulunuyo, daha sonra 9 ay sayılıyo 9.aydaki cinsiyet neyse o artık. neden açamıyosunuz anlayamadım ya. free seçeneğini tıkladınız mı? tekrar bi bakın.

hamile kalınan yaş bulunuyo, daha sonra 9 ay sayılıyo 9.aydaki cinsiyet neyse o artık. neden açamıyosunuz anlayamadım ya. free seçeneğini tıkladınız mı? tekrar bi bakın.

canım benim bilgisayarda exel yokmuş.eşime sordum. o yüzden yüklüyo ama açmıyo. neyse zahmetin için teşekkür ederim.

.......................................... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:

canım lütfen bak üzüldüm demene çok üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:lütfen yanlış anlama.kızdım ama sadece seninle ilgili bir durum değil.yazılarımı okursan görürsün.başka sitelerdede var. anyı konuyla alakalı soruyorum ve benzer cevaplar alınca bende tabi insanlarla dalga geçilmesini içime sindiremedim. saf insan yerine koyuyolarmış gibi geliyor bana.ben buna kızıyıyorm. seninle ilgili kısımda yok değil. bi arkadaş vardı takvim yapan o nada kızıyorum diye yazdım.fesat kelimesini şahsına kullanmadım.nurayahmet canım sende anne olmak istiyosun inşallah allah sanada en kısa zamanda nasip eder.ben yaklaşık 1 sene hamile kalamadım ve tabiki cinsiyeti hiiiiiiiç önemli değil. bunu sende benim kadar anlıyosun eminim. o yüzden rabbim isteyen herkese evladını nasip etsin sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.sürçülisan ettiysem affedina.s

kızlar bende istiyorum.hamile oldugum tam kesinleşmedi ama.merak işte benim son adet tarihim 7 aralık.dogum tarihim de08.09.1983.şimdiden sağolun

Benim kızımda tutmadı, kızımın doüum ayına göre baktım, hamile kaldığım aydaki gösterge kız görünüyor ama doğum ayındaki gösterge erkek görünüyor, acaba hamile kaldığımız aya göre mi bakmak lazımCADIARZU

merhaba benim doğum tarihim 21.07.1971......2009 mart adetimden sonra hamile kalmak istiyorum kız bebek için.hangi aylarda kalırsam kızım olur.teşekürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…