Çin Takvimi

eğer doğum temmuz olursa kız, ağustosa denk gelirse erkek görünüyo. adetiniz ay sonu olduğu için doğum belki ağustosa denk gelebilir. hayırlısı olsun.

çok teşekkür ederim:1hug:
ben o zaman sezeryanla doğum yapayım temmuzda kız çıkar mı o zaman:roflol:
valla eli ayağı düzgün sağlığı sıhhati yerinde olsun da cinsiyeti önemli değil diyorum ama kızım olsun çok istiyorum.ama bana da erkek olucak gibi geliyor.Hayırlısı canım artık.
gerçekten çok teşekkür ediyorum..a.s.

Smkgul merhaba bende açamıyorum hata veriyor zahmet olmaz da banada bakabilirsen çok sevinirim

doğum tarihim :30.07.1981
S.A.t:11.10.2007
şimdiden teşekkürler :)))

SANIRIM SENiNDE KIZIN OLACAK KIZ ÇIKIYOR.

senacecim banada bakabilir misin ya zahmet olmazsa açılmıyor bende

doğum tarihim:30.07.1981
S:A:T:11.10.2007

çok teşekkür ederim yarın öğrenirsin inşallah bende çok merak ediyorum
inşallah bende cumartesi öğrenirim :)

eğer doğum temmuz olursa kız, ağustosa denk gelirse erkek görünüyo. adetiniz ay sonu olduğu için doğum belki ağustosa denk gelebilir. hayırlısı olsun.

Smkgul iyi güzelde verdiğin listede hamile kalınan aydan bahsediyor.. Ama sen doğum yapacağı aya göre hesaplamışsın. Doğrusu hangisi açıklarmısın. Senin dediğin gibi olursa benimde sonucum farklı çıkıyor..

benim de kafam karıştı?Bana göre bir tespitte bulunursanız tekrar sevinirim cancağızlarımm:icecream:

Kislar Ben Inderemedim Bakamadim..benim Oğlusum Var Bakarmisiniz Garantilemek Amaçli...
Dt:7/8/80
Sat :12/eylül/2004
Oğlimun Doğ Tar:8/6/2005

smkgul,canım bir çoğumuz bu dosyayı açamadığımıza göre,bilgisayarlarımızda bir sorun olabilir.Bende açamadım çünkü.Banada bir bakıversen sana zahmet.Doğum tarihim 2 mayıs 1974 son adet tarihim 4 aralık 2007.Teşekkürler.

ßende ßaktım ve Kız görünüyorkafamçokkarıştı ama ßen halen yaşla ne gibi bir ilgisi olduğunu anlamış değilim...

Canım ßen baktım Kız görünüyor bakaLım 3 hafta sonra öğreniriz doğruluk payını:içelim:

bahar banada bakarmısın.dosyayı açıyorum ama ingilizce bişeyler çıkıyor anlamadım. sat 17 ekim yaş 25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…