eğer doğum temmuz olursa kız, ağustosa denk gelirse erkek görünüyo. adetiniz ay sonu olduğu için doğum belki ağustosa denk gelebilir. hayırlısı olsun.
kızlar bende bakamadım acmadı banada bakarmısınız zahmet olmazsa son adet 14 ekim dogum tarihim 30. 04. 1981 şimdiden tesekkğrler
SANIRIM SENiNDE KIZIN OLACAK KIZ ÇIKIYOR.
BENİM ERKEK ÇIKIYOR KISMETSE YARIN ÖĞRENECEĞiM.
YAZARIM SİZE
anneler hisseder derler...son gün merakla beklediğin?senin neyin olacak..hadi bir tahmin et bakalım?:1rolleyes:
eğer doğum temmuz olursa kız, ağustosa denk gelirse erkek görünüyo. adetiniz ay sonu olduğu için doğum belki ağustosa denk gelebilir. hayırlısı olsun.
Smkgul iyi güzelde verdiğin listede hamile kalınan aydan bahsediyor.. Ama sen doğum yapacağı aya göre hesaplamışsın. Doğrusu hangisi açıklarmısın. Senin dediğin gibi olursa benimde sonucum farklı çıkıyor..
28 Eylül Adet Tarihim
08 12 82
çin takviminden farklı bi takvim
--------------------------------------------------------------------------------
bu takvim çin takviminden farklı geldi bana. çoğu kişide tutturdum. Tabi takdir Allahın yine de. sadece merak ettim acaba sizlce de tutacak mı?
cevapları yazarsanız daha kolay olacak
LİNK YENİLENDİ.
smkgul,canım bir çoğumuz bu dosyayı açamadığımıza göre,bilgisayarlarımızda bir sorun olabilir.Bende açamadım çünkü.Banada bir bakıversen sana zahmet.Doğum tarihim 2 mayıs 1974 son adet tarihim 4 aralık 2007.Teşekkürler.
smkgul,canım bir çoğumuz bu dosyayı açamadığımıza göre,bilgisayarlarımızda bir sorun olabilir.Bende açamadım çünkü.Banada bir bakıversen sana zahmet.Doğum tarihim 2 mayıs 1974 son adet tarihim 4 aralık 2007.Teşekkürler.
yani seninde kızın olucak diyor takvimyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?