Çin Takvimi

ya arkadaşlarım hamile kaldığınız ayı saymıyorsunuz. öyle bir şey olabilir mi ya? hamile kalır kalmaz bir aylık hamile olunmuyo ki canlarım.

ya iki dk. evden ayrıldım bir yığın mesajla karşılaştım, bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmemiştim. ama % 99 tutuyor haberiniz olsun.

yine de takdir Allahın. Allah hayırlısını nasip etsin.

Ben 9 Yaşindaki Oğlum Için Geçmişe Dönük Baktim.doğru. Buna Göre Kiz Düşüneceğim. öğrenenler Sonuçlari Yazsin Lütfen.

dosyayı indiremeyenlere burdan yazıyorum. dosyanın bozuk olması mümkün değil. lütfen yazdığım yolu takip edin arkadaşlar.

verdiğim dosyaya tıkladığınızda rapid dosyası açılaçak ve sağ alt tarafta "free" seçeneği çıkacak, oraya tıklayın daha sonra sayfada birkaç dk bekleyip aşağıda güvenlik kodu çıkacak, o kodu yazıp download deyince yüklenecektir. masaüstüne kaydedin bulmanız kolay olsun.

kolay gelsin. yapamayanlara msn den dosya olarak yollayabilirim.

kızlar banada bakın son sat 27
yapamadım ben
kızlar kız çıkıyodu galiba.dr göremedi

Son düzenleme:
canım bide bişi sorcam bu indirdiğin program acaba ücretlimi?

yok canım neden ücretli olsun? bu bir programdı, ben onu excel dosyası olarak kaydedip buraya koydum.

bir de benim denediğim insanlar üzerinde tuttu. sadece 1 kişi de yanıldık o da yaşından kaynaklandığını düşünüyorum. bu bir programdı dedim dini bir programdı üstelik. onun için üzerinde bu kadar yoğunlaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…