• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

eylül ayı erkek görünüyor. eğer ekim, kasım, aralık olursa da erkek...

teşekürler cnm.inşallah sonuç için geri dönecem.bakalım tutacak mı.baska bi sitenin de bu şekilde cinsiyet tahmini bölümü var orda kız demişti eylül ayı için bakalım hangisi dogru

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SAĞOL.14 AYLIK OLUŞUM VAR.KAZA OLARAKTAN TEKRAR HAMİLEYİM SANIRIM.AMA DAHA TEST YAPMADIM.4 GÜN GEÇİYOR.KIZ OLURSA İYİ OLUR.1 ERKEK 1 KIZ.DAHADAN YAPMAM.ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMASI TABİ.

ALLAH gönlünüze göre versin canım...

kızlar ben bunu beceremedim zahmet olmasssa banada bakabilirmisiniz,,,,83 doğumluyum sat 24 kasım 2007 şimdiden teşekkürler ,,gerçi benim için kız erkek farketmezde merak işte:utangac::utangac:

kıslar bana bakarmısınız lütfeen.27 kasım,1984..şimdiden teşekkürler,,6.hissim bana erkek olacakmış gibi gelio hayırlısı tabii:teytey::teytey:

peki benimkinin doğruluğuna bakarmısınızzzzz
25.11.2006 son adet tarihimdi.20.06.81 doğum tarihim gerçi biri kız biri erkekti başta ama bakarsanız sevinirim.belki 2.yi ayarlarızzz.ALLAH SAĞLIK VERSİNNN ÖNCE TABİİ

Yalniz Temmuzda Doğurursan Kiz Ağustosta Erkek Diye Bişey Olmaz Bence Tahmini Doğum önelidir Burada Yani.40. Hafta Yani Benim.1.09.2007 Normal Dopoğum Tarihimdi
Fakat Sezeryan Oldum 21.08.2007 De Doğdu
Yani Bende Mesala 1eylül Olarak Bakilacak Benimkinde

Yalniz Temmuzda Doğurursan Kiz Ağustosta Erkek Diye Bişey Olmaz Bence Tahmini Doğum önelidir Burada Yani.40. Hafta Yani Benim.1.09.2007 Normal Dopoğum Tarihimdi
Fakat Sezeryan Oldum 21.08.2007 De Doğdu
Yani Bende Mesala 1eylül Olarak Bakilacak Benimkinde

doğum ağustos olsaydı erkek, eylülde kız görünüyor, tamam işte bir kız bir erkek :sm_cool:

ama benim kızım var ve ağustosta doğduuuuu:roflol:

iide canım bu hesaplar sezeryanını ne bilsin.:sm_confused:
sezeryanda zaten erken doğuma alıyolar. eylül senin hesaptaki tahmin ve kız demiş. eğer hesapta ağustos deseydi doğruydun. tabiki allahın bilceği iş. a.s

ama benim kızım var ve ağustosta doğduuuuu:roflol:

ama gerçekleşmesi gereken doğum ayı eylüldü değil mi? sezeryanda doğum erken oluyor 1 hafta falan erken alıyorlar, bazen 2 hafta erken aldıkları da oluyo yani. eylülde de kız görünüyor... yine de Allah bilir ya bu bir tahmindir sonuçta.

Back