kızlar banada bakarmısınız doğum tarihim 30.11.1981 son adet tarihim 26.aralık.2007 lütfenn
bayanlar bu takvim dogru cıkıyomuş yıllardan beri duymustum ben bunu ama su durumu karıstırmamak lazım bende onu anlayamıyorum işte ben 06.07.1981 dogumluyum bu yılın ocagından itibaren 26 yasına mı bakacam 27 mi onu karıstırıyorum bakan arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim ben şimdi 26 mıyım 27 mi? 27 yasımı daha doldurmadım ama yıl olarak girdim doğru olanı hangiisi takvimde?cvaplarınızı bekliyorum...
bu çin takvimi gercekten doğru mu ben de baktırmıştım kızın olacak dedıler 3cü oğlum oldu sizinkiler doğru cıktımı
bayanlar bu takvim dogru cıkıyomuş yıllardan beri duymustum ben bunu ama su durumu karıstırmamak lazım bende onu anlayamıyorum işte ben 06.07.1981 dogumluyum bu yılın ocagından itibaren 26 yasına mı bakacam 27 mi onu karıstırıyorum bakan arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim ben şimdi 26 mıyım 27 mi? 27 yasımı daha doldurmadım ama yıl olarak girdim doğru olanı hangiisi takvimde?cvaplarınızı bekliyorum...
merhaba .ben 21.07.1971 doğumluyum .1.oğlumda 28 mayıs 2003 son adet tarihim.doğumu normal doğum tarihi 3 mart 2004.ikinci oğlumda 21.03.2007 sonadet tarihim nisanda hamile kaldım.normal doğum tarihim 28 12.2007.sizin takvime göre doğrumu.209 mart da dahil ne zaman hamile kalsam kızım olur.teşekkürler.
Benim Erkek Cikiyor Ama Doktor Kiz Olduğunu Söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?