Canimm insallah herbirimiz saglikla aliriz kucagimiza hepimiz icin hayirlisi olsun bende ikinizide cok opuyorumCanim gittik doktora yuzde bin kiz hayirlisi olsun saglikli olsun optum seni bebisini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm insallah herbirimiz saglikla aliriz kucagimiza hepimiz icin hayirlisi olsun bende ikinizide cok opuyorumCanim gittik doktora yuzde bin kiz hayirlisi olsun saglikli olsun optum seni bebisini
Erkek gözüküyorbu takvimde ekim doğumluysak yasımız bır artıyor mu anlamadım ekım dogumluyum 90 lıyım bu ay hamıle kaldım ne olcak sımdı ??
Bende tutmadı çin takvimi çin de rus da hatta bütün tahminlerde kız çıkıyordu ama bugün kesin bir oğlumuz olacağını öğrendik
Benimde arkadasiminda tuttu canımMerhaba kızlar :) çin takvimi doğru mu 15 gün sonra ogrencez kısmetse cinsiyetini ama çin takvimine göre erkek tabiki de hersey kısmet.
Tabi öğrenen var 11. Haftada uzman doktor ve ayrıntılı doktorla ogrenen tanıdıklarım var.kızlar ya 3.ayda cinsiyeti öğrenen var mı?