Çin Takvimi

Benim de tuttu, 88 doğumluyum ve son adet tarihim mayıs. Yani 27 yaş mayıs ayı kız görünüyor. Ve dün cinsiyetini öğrendik, Kız ımız olacak inş hayırlısıyla

bu takvimde ekim doğumluysak yasımız bır artıyor mu anlamadım ekım dogumluyum 90 lıyım bu ay hamıle kaldım ne olcak sımdı ??

valla arkadaşlar zaten ihtimal %50 ya kızdır ya erkek ahahaha bi de bebeğin cinsiyetini belirleyen anne değil sonuçta baba :)

17 01 1990 Son adet 18 haziran arkadaşlar. Benim ne oluyor anlamadım bana da bakabilir mi anlayan biri?

ilk bebeğimiz.. sağlıklı olsun gerisi fasa fiso... ama insan merak ediyor

Çin takvimi, Rus takvimi, kan yenilenme hesabı, yüzük falı hatta 12. haftada doktor yüksek ihtimalle kız dedi. Bugün 16. haftada erkek olacağını öğrendik biz de, bi şaşkınlık oldu haliyle:)

Merhaba kızlar :) çin takvimi doğru mu 15 gün sonra ogrencez kısmetse cinsiyetini ama çin takvimine göre erkek tabiki de hersey kısmet.

Bana 12.haftam bittiğinde erkek dedi.Ama 4 veya 5 aylık ken net belli olur dedi 17.haftamda da erkek dediler.

ya aslında deli gibi erkek bebek istiyorum ama kız olacak gibi hissediyorum :) sağlıklı olsun da hiç bir temennim yok artık. onu çok seviyorum. :)

benimde çin takvimine göre erkek.. şuan 11 haftalık oldum.. 13. haftada doktora gideceğim bakalım öğrenirsem doğruluğunu yazarım :)

benimde çin takvimine göre erkek çıkıyor... şuan 9. haftadayım. 3 hafta sonra gidicez doktora bakalım göstercek mi bebişim kendini bize :) çok merak ediyorumm :))

çin takvimini artık önüme gelen herkese deniyorum ve doğru çıkıyor :) daha yanlış sonuç alınan görmedim bakalım kısmett hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…