- 3 Haziran 2013
- 465
- 107
- 123
Evet cnm ilki tuttu ikincisi de kız ayarlayıp yaptım ama olmadı bu seferpeki yaşınıza +1 ekleyip mi hesapladiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm ilki tuttu ikincisi de kız ayarlayıp yaptım ama olmadı bu seferpeki yaşınıza +1 ekleyip mi hesapladiniz?
hayirlisi olsun öncelikle :) hamile kaldığınız yaşa 1 yaş ekleyip mi yaptınız?benim çin takvimi tuttu arkadaşlar kız gösteriyordu bebeişim kız
bu kanla alakalı yapılan bi fal var eşinin yası vs ile onda da kız cıkmıstı arkadasım bakmıstı oda tuttu
hayirlusi olsun:) yasiniza 1 ekleyip mi yaptınızBana da kız çıktıgeçen hafta dr um kız dedi. İnşallah değişmez
kimisi değişebilir diyor kafamı karıştırıyor
Otomatik çin takvimi hesaplama var. Otomatik olarak üzerine yaş ekliyor :)hayirlusi olsun:) yasiniza 1 ekleyip mi yaptınız
evet cnm öyle baktım cunku orda belırtıyor marttan sonra mı subattan sonra mı neyse hamıle kalısınız 1 ekleyın dıye oyle baktım kız cıktıhayirlisi olsun öncelikle :) hamile kaldığınız yaşa 1 yaş ekleyip mi yaptınız?
otomatik hesaplamadanmı hesapladınız takvimemi baktınız acaba allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahBaşta benimde kız görünüyordu ama tutmadı. Doktora cinsiyet için gittiğinizde sapına kadar erkek dedi
Sonra ayrıntılı ultrason için 21. Haftada perinotoloji uzmanı da erkek dedi. Yani tutmuyor zaten %50 ihtimal ya kız olacaktı ya da erkek. Mustafa Kemal’im geliyor Allah’ın izni ile sağlıkla kucağımıza alalım
Her ikisini de denedim ikisinde de kız çıktı ama tutmadı. Amin inşallahotomatik hesaplamadanmı hesapladınız takvimemi baktınız acaba allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Erkek bebişi olan anneler ilk usg fotonuz masıldı yıvarlak mı yoksa kayık elips şeklinde mi? Bebişiniz nohut gibi mi yoksa uzun çubuk gibi mi? İlk görüntülerde söylermisiniz
Kaç haftalık canım oğluşun burdaCanım benim ilk usg resmim. Elips şeklinde benimki ve oğlum olacak inşallah
7 haftalık canımKaç haftalık canım oğluşun burda