• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

Cin takvimi otomatik hesapla var bu sekilde yazin cikiyor ztn ordan hesaplyin yasinizino dogrunolarak 1 veya 2 ekliyor. Benimki tuttu ama tesaduf oldugunu dusunuyrm tabiki yuzde yuz tutacak diye birsey yok

İlk hamileligimde tutmuştu. Bakalım bunda tutacak mi

benim çin takvimi tuttu arkadaşlar kız gösteriyordu bebeişim kız
bu kanla alakalı yapılan bi fal var eşinin yası vs ile onda da kız cıkmıstı arkadasım bakmıstı oda tuttu

benim çin takvimi tuttu arkadaşlar kız gösteriyordu bebeişim kız
bu kanla alakalı yapılan bi fal var eşinin yası vs ile onda da kız cıkmıstı arkadasım bakmıstı oda tuttu
hayirlisi olsun öncelikle :) hamile kaldığınız yaşa 1 yaş ekleyip mi yaptınız?

Bana da kız çıktı :anneadayı: geçen hafta dr um kız dedi. İnşallah değişmez :21: kimisi değişebilir diyor kafamı karıştırıyor

hayirlisi olsun öncelikle :) hamile kaldığınız yaşa 1 yaş ekleyip mi yaptınız?
evet cnm öyle baktım cunku orda belırtıyor marttan sonra mı subattan sonra mı neyse hamıle kalısınız 1 ekleyın dıye oyle baktım kız cıktı

Benim iki hamileliğimde de tuttu çin takvimi.Tesadüf diyelim

Kizlar hamile kalinan ayi hesaplarken son adet tarihi mi baz aliyoruz? Benim son adet tarihim 25 temmuzdu. Hamile kaldigim ayı temmuz olarak mi hesaplayacam. Yumurtlama gunum agustosa denk geliyor ve dogal olarak aslinda agustos da hamile kalmis oluyorum.

Başta benimde kız görünüyordu ama tutmadı. Doktora cinsiyet için gittiğinizde sapına kadar erkek dedi
Sonra ayrıntılı ultrason için 21. Haftada perinotoloji uzmanı da erkek dedi. Yani tutmuyor zaten %50 ihtimal ya kız olacaktı ya da erkek. Mustafa Kemal’im geliyor Allah’ın izni ile sağlıkla kucağımıza alalım

Başta benimde kız görünüyordu ama tutmadı. Doktora cinsiyet için gittiğinizde sapına kadar erkek dedi
Sonra ayrıntılı ultrason için 21. Haftada perinotoloji uzmanı da erkek dedi. Yani tutmuyor zaten %50 ihtimal ya kız olacaktı ya da erkek. Mustafa Kemal’im geliyor Allah’ın izni ile sağlıkla kucağımıza alalım
otomatik hesaplamadanmı hesapladınız takvimemi baktınız acaba allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

Erkek bebişi olan anneler ilk usg fotonuz masıldı yıvarlak mı yoksa kayık elips şeklinde mi? Bebişiniz nohut gibi mi yoksa uzun çubuk gibi mi? İlk görüntülerde söylermisiniz

Erkek bebişi olan anneler ilk usg fotonuz masıldı yıvarlak mı yoksa kayık elips şeklinde mi? Bebişiniz nohut gibi mi yoksa uzun çubuk gibi mi? İlk görüntülerde söylermisiniz

Canım benim ilk usg resmim. Elips şeklinde benimki ve oğlum olacak inşallah

Eklentiler

• B39FF2D2-E2F5-4F29-BC36-D6AC35786FCE.jpeg
    B39FF2D2-E2F5-4F29-BC36-D6AC35786FCE.jpeg
    43,1 KB · Görüntüleme: 120
Back