- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Bende hepsini yaptım kızım olacakmis demekki hepsi yalan:)Çin, rus, maya, ne takvimi varsa erkek çıktı ama kızım olacak.
Otomatik hesaplamadanmiÇin, rus, maya, ne takvimi varsa erkek çıktı ama kızım olacak.
Kendiniz takvimden baktınız yoksa otomatik hesaplamama yaptınızOtomatik hesaplamadanmi
Otomatik hesaplamadanmi
Tamam canım bende ilkini şimdi hesaplagimda kız çıkıyor kızdı zaten doğru diye 2 .yi Çine göre uygulayım diyordum demekki yüzde elli şansHer sekilde hesapladık. :)) Hamilelik belirtileri de hep erkek diyordu. Karbonat, yüzük vs gibi anane yöntemleri de. Zaten yüzde 50 şans var. Tutanlar da tesadüf bence.
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin benimde 1 kızım var ihtimal takvime göre uygulicam sonraBende bugün öğrendim kızlar, takvimde çin rus hepsinde erkek çıkıyordu. Doğru çıktı kızlar oğlum olacakmış hayırlısıyla. Yanş doğru çıkıyor çoğunlukla kızlar
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin benimde 1 kızım var ihtimal takvime göre uygulicam sonra
Sağol güzelim vallahi bende ikincisinde kız turturmak için takvime uygun yapıcam bakalım tutar inşallah sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla
İnşallah canım senin cinsiyet erken belli olmuş doktordan doktora değişiyor sanırım kimisi 16 haftadan önce söylemiyorSağol güzelim vallahi bende ikincisinde kız turturmak için takvime uygun yapıcam bakalım tutar inşallah sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla
Otomatik hesaplamadanmı yaptınız pekiçin takviminde erkek çıkıyordu benim ama bizim prenses geliyor . ben de tutmadı
siteden yapmıştım ben. yaşıma 1 yaş daha eklenmişti sanırım. hamilelik planlamada çıkıyordu. otomatik hesapladı evet.Otomatik hesaplamadanmı yaptınız peki