• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

Her sekilde hesapladık. :)) Hamilelik belirtileri de hep erkek diyordu. Karbonat, yüzük vs gibi anane yöntemleri de. Zaten yüzde 50 şans var. Tutanlar da tesadüf bence.
Tamam canım bende ilkini şimdi hesaplagimda kız çıkıyor kızdı zaten doğru diye 2 .yi Çine göre uygulayım diyordum demekki yüzde elli şans

Son adet tarihine 14 gun eklediginiz aya bakin kizlar o zmn dogruyu gosteriyor yani yumurtladiginiz zamani.bi de senenin basinda doganlara 2 yas fazla eklenip oyle bakiliyor...
Oglumda 24 yasinda hamile kalmistim 26 temmuz ayina bakmam gerekiyordu dogru cikti...simdi 2.ye hamileyim son adetim mart ayi ama dollenme nisan oldugu icin nisan ayina bakiyorum

Kızlar hesaplama yaparken kendi yaşınıza bakmıyacaksınız çoğunlukla. Doğduğunuz aya göre kendi yaşınıza 1 yada 2 sayı ekleyip bakıyorsunuz ben ekim doğumluğum gerçek yaşım 25 ama çin takvim yaşım 26 ve ona göre hesaplama yapıyor martta hamile kaldım 25 yaş marta baktığımda farklı 26 marta baktığımda farklı bakalım 5 gün sonra inşallah cinsiyeti öğrenicem hangisi doğru söylerim burdan :rapci:

Bende bugün öğrendim kızlar, takvimde çin rus hepsinde erkek çıkıyordu. Doğru çıktı kızlar oğlum olacakmış hayırlısıyla. Yanş doğru çıkıyor çoğunlukla kızlar

Bende bugün öğrendim kızlar, takvimde çin rus hepsinde erkek çıkıyordu. Doğru çıktı kızlar oğlum olacakmış hayırlısıyla. Yanş doğru çıkıyor çoğunlukla kızlar
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin benimde 1 kızım var ihtimal takvime göre uygulicam sonra

Sağol güzelim vallahi bende ikincisinde kız turturmak için takvime uygun yapıcam bakalım tutar inşallah sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla:KK200::anneadayı::anne:
Sağol güzelim vallahi bende ikincisinde kız turturmak için takvime uygun yapıcam bakalım tutar inşallah sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla:KK200::anneadayı::anne:
İnşallah canım senin cinsiyet erken belli olmuş doktordan doktora değişiyor sanırım kimisi 16 haftadan önce söylemiyor

Benim bu takvime göre erkek çıkıyor. Ama 2li teste gittim 13. Haftamda. Sordum kız olabilir dedi doktor....

Kimisinin doğru çıkıyor kimisinde tutmuyor neye göre değişiyor anlamıyorum bende. Her şeyi Allah bilir ya hakkımızda hayırlısı.
Benimki erkek çıkuyordu doktorlarda 2 farklı doktor erkek dedi. 1 ay sonra kontrol var bakalım o zaman pipiyi iyice görürüz heralde diyorum hayırlısı.

Back