- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm hem o yontem hem de cin takvimi benim iki bebegimde de tuttu ama ablamda hamile onun bebisinde cin takvimi tutmadi. Benim yontem tuttu
Bizede yapsana şu yöntemi :) hatta konu aç yeni tıklanma rekoru yapalım :)Evet cnm hem o yontem hem de cin takvimi benim iki bebegimde de tuttu ama ablamda hamile onun bebisinde cin takvimi tutmadi. Benim yontem tuttu
Yaşına 1 ekleyerek mi yaptın?3 hamileligimde erkek cikti 3ude kiz oldu
Hatirlamiyorum ne gerekiyorrsa yaptim amaYaşına 1 ekleyerek mi yaptın?
Benim de tutmadı canım da ondan sordumHatirlamiyorum ne gerekiyorrsa yaptim ama
Canim ben de o yöntemi bulamadımBayadir bakmadim bende unuttum gecmis mesajlardan bulmaya calisyaim bulunca yazarimm
1989 doğumluyum oğlumu 2012agustos 13 de dogurdum buda kısmetse Mayıs 2018 hesapla.bakalim :)Kızlar kesinlikle tutuyor. Yaşı doğru hesaplayın, gerekirse otomatik hesaplayıcıdan. Bana söylesin yanlış çıktı diyenler bşrde ben bakyım
Cnm satlarını söylemen lazım,gebe kaldığın ay yani ilişki olan ay , satını söyle bakyım cnm 2 bebektede1989 doğumluyum oğlumu 2012agustos 13 de dogurdum buda kısmetse Mayıs 2018 hesapla.bakalim :)
Hatta 1986 şubat ve sonrası mı doğum günn doğum tarihin o u da söyle bakrım hemenCnm satlarını söylemen lazım,gebe kaldığın ay yani ilişki olan ay , satını söyle bakyım cnm 2 bebektede