• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

Kimisinin doğru çıkıyor kimisinde tutmuyor neye göre değişiyor anlamıyorum bende. Her şeyi Allah bilir ya hakkımızda hayırlısı.
Benimki erkek çıkuyordu doktorlarda 2 farklı doktor erkek dedi. 1 ay sonra kontrol var bakalım o zaman pipiyi iyice görürüz heralde diyorum hayırlısı.
canm burda hamile oldugunu nasil belirliyorsn?

Yok sen çok yanlış anlamışsın, kişinin ay ay değişiyor ki zaten %50 oranda kişinin tutuyorsa diğer kalan 50 nin tutmuyor. Ben tutanlardanım etrafımda 10 tane tutan duyduysam 3-4 tane tutmayan gördüm.
zaten 50% muhakaki tutar ben bebeginin cinsiyetni soylesem 50% tuturma sansm var bu takvime ne gerek varki

zaten 50% muhakaki tutar ben bebeginin cinsiyetni soylesem 50% tuturma sansm var bu takvime ne gerek varki

Cinsiyet oranından bahsetmedim daha iyi okusan keşke, tuturulan kişi sayısındaki orandan bahsettim burda anne sayısı yani sözünü ettiğim. Ama sanırım ne yazsam pek anlaşılır olmayacak senin için neyse. Benim için çok önemli olmayan bir konuyu açıklamaya çalışmak saçma.

ee ayni zaten burdaki kisilern 50% snin tutmasi normal....bencede acklamayn zaten ben size bu konuda bi soru sordugumu hatrlamiyorum.bosuna zahmete girmissiniz

Benimde çin e rus a göre erkek ama kız olcak inanmıyorum artık çin takvimine normalde çok inanırdım :)

Hem Çin hem de Rus takviminde kız gösteriyordu. Fakat oğlumuz olacak.
Eğlenmek için bakılabilir ama inandırıcılığı bence sıfır !

Buna göre o zaman tüm dünyanın cinsiyetini çin takvimi mi belirliyor.ben inanmıyorum böyle şeylere.siz de inanmayın Allah sağlıklısını versin

ÖNEMLİ!!!!

Arkadaşlar sayfanın en başında verilen Çin takvimi hesaplama şekli yanlış maalesef. Hamile kalınan yaş ve hamile kalınan ay şeklinde bakılmaz. Her yılın Çin takviminin başlangıcına göre hamile kalınan yaşa +1 ya da +2 eklenerek bakılır.

Alıntı yapıyorum;
takvimi kullananlar için önemli dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Örneğin mart ayı ve sonrasında doğanlar yaşlarına 1 yaş eklemelidir. Ocak ve Şubat doğumlu olanlar ise farklı bir yöntem izlemeliler. Öncelikle doğduğunuz yıl neyse Çin takvimine göre başlangıç yılını öğrenmelisiniz. Doğum yılınız Çin yılı başlangıç tarihinden sonra geliyorsa yaşınıza 1 yaş daha ekleyip takvimden yararlanabilirsiniz. Eğer ki yaşınız Çin yılı başlangıç tarihinden önce geliyor ise yaşınıza 2 eklemelisiniz. Böyle yapmanızda ki sebep Çin’de miladi takvim kullanılmıyor olmasıdır. Öncelikle bu takvimi kullanabilmek için kendi doğum tarihiniz ve Çin yılı başlangıç tarihine göre yaşınızı hesaplamanız gerekecektir. Bu yöntem çok kesin bilgiler vermese dahi çok kullanılan bir yöntemdir. Bebeğinizin cinsiyetini öğrenmenin yanında cinsiyet belirlemede de bu takvimi tercih edebilirsiniz.

Hamile kalınan aya ve yaşa göre cinsiyet belirlediğini iddia eden Çin Takvimi. Bilimsel geçerliliği olmasa da eğlenceli...

Hamile Kalınan Yaş
Hamile Kalınan Ay
Oca. Şub Mart Nis. May. Haz. Tem. Ağs. Eyl. Ekim Kas. Aral.
18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K E E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E
41 K K E K E E K K E K E K
42 E K K E E E E E K E K E
43 K E K K E E E K K K E E
44 E K K K E K E E K E K E
45 K E K E K K E K E K E K
KIZLAR BEN KENDIME VE OGLUMA BAKYIORUM DOGRU CIKIYO BI ANKET YAPAYIM COCUGU OLANLAR DOGRU YALNIS DIYE BI YZASINLAR BANA EGER DOGRUYSA 2008 NISAN AYINA NIYETLENYIORUM IKINCI ICIN:1yes2:

attachment.php
Herşey rabbimin izninle olur evladın sağlıklısı hayırlısı olsunda kızı erkeği mühim değil

Kız bebek için ayarlayıp yaptım okadar uğraştım oğlan çıktı yahu :KK48:

Back