- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm burda hamile oldugunu nasil belirliyorsn?Kimisinin doğru çıkıyor kimisinde tutmuyor neye göre değişiyor anlamıyorum bende. Her şeyi Allah bilir ya hakkımızda hayırlısı.
Benimki erkek çıkuyordu doktorlarda 2 farklı doktor erkek dedi. 1 ay sonra kontrol var bakalım o zaman pipiyi iyice görürüz heralde diyorum hayırlısı.
sacma ya simdi 21 yasndakilern hepsnin kizimi olucak
zaten 50% muhakaki tutar ben bebeginin cinsiyetni soylesem 50% tuturma sansm var bu takvime ne gerek varkiYok sen çok yanlış anlamışsın, kişinin ay ay değişiyor ki zaten %50 oranda kişinin tutuyorsa diğer kalan 50 nin tutmuyor. Ben tutanlardanım etrafımda 10 tane tutan duyduysam 3-4 tane tutmayan gördüm.
zaten 50% muhakaki tutar ben bebeginin cinsiyetni soylesem 50% tuturma sansm var bu takvime ne gerek varki
Kendiniz takvimden mi yoksa otantik hesaplamamı yapıyorsunuzBenim de tutmadı... çin takvimine göre erkek ama kızım olacak :)
Herşey rabbimin izninle olur evladın sağlıklısı hayırlısı olsunda kızı erkeği mühim değilHamile kalınan aya ve yaşa göre cinsiyet belirlediğini iddia eden Çin Takvimi. Bilimsel geçerliliği olmasa da eğlenceli...
Hamile Kalınan Yaş
Hamile Kalınan Ay
Oca. Şub Mart Nis. May. Haz. Tem. Ağs. Eyl. Ekim Kas. Aral.
18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K E E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E
41 K K E K E E K K E K E K
42 E K K E E E E E K E K E
43 K E K K E E E K K K E E
44 E K K K E K E E K E K E
45 K E K E K K E K E K E K
KIZLAR BEN KENDIME VE OGLUMA BAKYIORUM DOGRU CIKIYO BI ANKET YAPAYIM COCUGU OLANLAR DOGRU YALNIS DIYE BI YZASINLAR BANA EGER DOGRUYSA 2008 NISAN AYINA NIYETLENYIORUM IKINCI ICIN:1yes2:
![]()
peki yaşınıza +1 ekleyip mi hesapladiniz?Kız bebek için ayarlayıp yaptım okadar uğraştım oğlan çıktı yahu![]()