How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çin Takvimi

Kizlar hamile kalinan ayi hesaplarken son adet tarihi mi baz aliyoruz? Benim son adet tarihim 25 temmuzdu. Hamile kaldigim ayı temmuz olarak mi hesaplayacam. Yumurtlama gunum agustosa denk geliyor ve dogal olarak aslinda agustos da hamile kalmis oluyorum.
Sizinle ayni son adet tarihimiz benimde 25 temmuz ama hamile kaldigim ay agustos neyi hesaplicam bilmiorum bende:)

Sizinle ayni son adet tarihimiz benimde 25 temmuz ama hamile kaldigim ay agustos neyi hesaplicam bilmiorum bende:)
Kimse de cevap vermiyor. Bence zaten cin takvimi biraz sacma. Tutturanlar da tutturamayanlar da hesaplayamadigi icin bi sonuc aliyor :)) cinsiyet tahminimize az kaldi bakalim hayirlisi :)

Kimse de cevap vermiyor. Bence zaten cin takvimi biraz sacma. Tutturanlar da tutturamayanlar da hesaplayamadigi icin bi sonuc aliyor :)) cinsiyet tahminimize az kaldi bakalim hayirlisi :)
Yo dogru hesaplansa bile takvimin kendine cok itibar etmemek lazim benim cuma gunu belli olacak tabi uygun pozisyon olursa

mant
mantiken yumurtlama olduğu zaman hamile kalındığı için yumurtlama olan ayi baz alicaksin canim bende öyle yaptim ve yaşına 1 yaş ekleyip yapiyosun. benim doğru çıktı:))

Bende iki cocgumdafa tuttu ama ablam da tutmadi.

Bende iki cocgumdafa tuttu ama ablam da tutmadi.
cinsiyeti belli oldu mu? ben ikinci bebeğime hamile iken değişik bir hesaplama yöntemi kullanıyordun. bizden bazı bilgileri istiyordun ona göre kız veya erkek diye tahminde bulunuyordun. benimkinde iki ihtimalde eşit çıkmıştı. acaba sen değil miydin? ama profil resmi aynı topuklu ayakkabılardı :halay:

cinsiyeti belli oldu mu? ben ikinci bebeğime hamile iken değişik bir hesaplama yöntemi kullanıyordun. bizden bazı bilgileri istiyordun ona göre kız veya erkek diye tahminde bulunuyordun. benimkinde iki ihtimalde eşit çıkmıştı. acaba sen değil miydin? ama profil resmi aynı topuklu ayakkabılardı :halay:
Evet bendim cnm o yontemde de 5 tuttuyorsa 2 tutmuyordu onunda yuzde yuz dogru oldugunu soyleyemem. Yani sonuc su ki cinsiyeti onceden bilen bir yontem yok bence rabbim bilir sadece. Ama su da bir gercek o yontemin cogu kiside tuttugununa sahit oldum

Evet bendim cnm o yontemde de 5 tuttuyorsa 2 tutmuyordu onunda yuzde yuz dogru oldugunu soyleyemem. Yani sonuc su ki cinsiyeti onceden bilen bir yontem yok bence rabbim bilir sadece. Ama su da bir gercek o yontemin cogu kiside tuttugununa sahit oldum
senin bebişlerde tuttu mu?

Back