Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah7 haftalık canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah7 haftalık canım
Amiin inşallah canım sağolasın. Peki sen yeni mi hamilesin?Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet yeniyim 7. Haftamızın içindeyiz daha çok küçüğüz en son kalp atışını duyduk kuzumun inşallah sağlıklı ilerlerAmiin inşallah canım sağolasın. Peki sen yeni mi hamilesin?
Sağlıkla gelsin ınş.Canım zaten bebisin oluşmuş baya et parçası gibiyse kız deniliyorCanım benim ilk usg resmim. Elips şeklinde benimki ve oğlum olacak inşallah
Canım benim 6 haftalık uzunlamasına 6 haftalıkla 7 haftalık arasında baya fark okur muSağlıkla gelsin ınş.Canım zaten bebisin oluşmuş baya et parçası gibiyse kız deniliyor
Ayyy maşallah. İlerler ilerler Allah’ın izniyleEvet yeniyim 7. Haftamızın içindeyiz daha çok küçüğüz en son kalp atışını duyduk kuzumun inşallah sağlıklı ilerler
İnşallah canım inşallahAyyy maşallah. İlerler ilerler Allah’ın izniyle
Sizinle ayni son adet tarihimiz benimde 25 temmuz ama hamile kaldigim ay agustos neyi hesaplicam bilmiorum bende:)Kizlar hamile kalinan ayi hesaplarken son adet tarihi mi baz aliyoruz? Benim son adet tarihim 25 temmuzdu. Hamile kaldigim ayı temmuz olarak mi hesaplayacam. Yumurtlama gunum agustosa denk geliyor ve dogal olarak aslinda agustos da hamile kalmis oluyorum.
Kimse de cevap vermiyor. Bence zaten cin takvimi biraz sacma. Tutturanlar da tutturamayanlar da hesaplayamadigi icin bi sonuc aliyor :)) cinsiyet tahminimize az kaldi bakalim hayirlisi :)Sizinle ayni son adet tarihimiz benimde 25 temmuz ama hamile kaldigim ay agustos neyi hesaplicam bilmiorum bende:)
Yo dogru hesaplansa bile takvimin kendine cok itibar etmemek lazim benim cuma gunu belli olacak tabi uygun pozisyon olursaKimse de cevap vermiyor. Bence zaten cin takvimi biraz sacma. Tutturanlar da tutturamayanlar da hesaplayamadigi icin bi sonuc aliyor :)) cinsiyet tahminimize az kaldi bakalim hayirlisi :)
mantiken yumurtlama olduğu zaman hamile kalındığı için yumurtlama olan ayi baz alicaksin canim bende öyle yaptim ve yaşına 1 yaş ekleyip yapiyosun. benim doğru çıktı:))Kimse de cevap vermiyor. Bence zaten cin takvimi biraz sacma. Tutturanlar da tutturamayanlar da hesaplayamadigi icin bi sonuc aliyor :)) cinsiyet tahminimize az kaldi bakalim hayirlisi :)
cinsiyeti belli oldu mu? ben ikinci bebeğime hamile iken değişik bir hesaplama yöntemi kullanıyordun. bizden bazı bilgileri istiyordun ona göre kız veya erkek diye tahminde bulunuyordun. benimkinde iki ihtimalde eşit çıkmıştı. acaba sen değil miydin? ama profil resmi aynı topuklu ayakkabılardıBende iki cocgumdafa tuttu ama ablam da tutmadi.
Evet bendim cnm o yontemde de 5 tuttuyorsa 2 tutmuyordu onunda yuzde yuz dogru oldugunu soyleyemem. Yani sonuc su ki cinsiyeti onceden bilen bir yontem yok bence rabbim bilir sadece. Ama su da bir gercek o yontemin cogu kiside tuttugununa sahit oldumcinsiyeti belli oldu mu? ben ikinci bebeğime hamile iken değişik bir hesaplama yöntemi kullanıyordun. bizden bazı bilgileri istiyordun ona göre kız veya erkek diye tahminde bulunuyordun. benimkinde iki ihtimalde eşit çıkmıştı. acaba sen değil miydin? ama profil resmi aynı topuklu ayakkabılardı
senin bebişlerde tuttu mu?Evet bendim cnm o yontemde de 5 tuttuyorsa 2 tutmuyordu onunda yuzde yuz dogru oldugunu soyleyemem. Yani sonuc su ki cinsiyeti onceden bilen bir yontem yok bence rabbim bilir sadece. Ama su da bir gercek o yontemin cogu kiside tuttugununa sahit oldum
Evet cnm hem o yontem hem de cin takvimi benim iki bebegimde de tuttu ama ablamda hamile onun bebisinde cin takvimi tutmadi. Benim yontem tuttusenin bebişlerde tuttu mu?
senin yöntemin olduğu sayfa nerdeydi canım bulamadım da?Evet cnm hem o yontem hem de cin takvimi benim iki bebegimde de tuttu ama ablamda hamile onun bebisinde cin takvimi tutmadi. Benim yontem tuttu
Bayadir bakmadim bende unuttum gecmis mesajlardan bulmaya calisyaim bulunca yazarimmsenin yöntemin olduğu sayfa nerdeydi canım bulamadım da?