- 20 Ağustos 2014
- 3.771
- 2.872
- 248
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıkısındede kız gercı bnm ama baya farklı gercekten .turkıyede yayınlanan da tutanda cok var ama.yoreye gore farklı mı bu takvımler yaAlmanyadaki çin takvimi bu kızlar kullanlar doğru çıktı diyor.Yaş falan eklemeyin sadece hamile kaldıgınız ay kaç yaşındaysanız o yaşın o ayına bakın bukadar basit
Aaaaaa hakketen tutuyor. Niye farkli bizimkiOburunde hem eklemeden hem ekleyince kizdi. Oglum oldu. Ben takvime gore yapmadim cinsiyet meraki . Arkadasim takvime gore yapmisti olmadi.Türkiyede yayınlanan çin takvimiyle almanyadaki farklı hemde yaş ekleme falan yok.Bu takvimden hamile kaldıgınız ay kaç yaşındaysanız o aya bakın bakalım doğru çıkacakmı
Ben oğlumada aynı ay hamile kalmıştım erkek yazıyo.bu hamileligimde kız diyo bakalım kız çıkacakmı çok merak ediyorum az kaldı öğrencem yine yazarımAaaaaa hakketen tutuyor. Niye farkli bizimkiOburunde hem eklemeden hem ekleyince kizdi. Oglum oldu. Ben takvime gore yapmadim cinsiyet meraki . Arkadasim takvime gore yapmisti olmadi.
hakikaten tutuyor benimkilerAlmanyadaki çin takvimi bu kızlar kullanlar doğru çıktı diyor.Yaş falan eklemeyin sadece hamile kaldıgınız ay kaç yaşındaysanız o yaşın o ayına bakın bukadar basit
Kaç çocugun var cnmhakikaten tutuyor benimkiler
Ben 12. haftadaym bana tahmini erkek dedi sana bisi demedilermi canmBen oğlumada aynı ay hamile kalmıştım erkek yazıyo.bu hamileligimde kız diyo bakalım kız çıkacakmı çok merak ediyorum az kaldı öğrencem yine yazarım
Ben yurtdışındayım cnm doktorum 16.haftadan önce cinsiyete bakmıyo oğlumdada 16.hafta bakmıştıBen 12. haftadaym bana tahmini erkek dedi sana bisi demedilermi canm
Cnm iki tane bir tanesi yolda doktor erkek dedi ona netteki Çin takvimlerinde ilk oğlum tutuyordu buna kız diyordu doktor erkek dedi senin takvim tuttu yaniKaç çocugun var cnm
canım tuttu mu sende takvım merak ettım :) cınsıyetı ne bebişiininBen yurtdışındayım cnm doktorum 16.haftadan önce cinsiyete bakmıyo oğlumdada 16.hafta bakmıştı
Çin takvimine göre bir yaş buyutp bakcazSevgili Filizim
Gönderdiğin takvime baktım.Ben 2. çocuk düşünüyorum.Doldurduğum yaşamı bakacağım,yoksa içinde bulunduğum yaşamı? İkiside farklı çıkıyor.Doğum yılımızın ve ayının önemli olduğunu yazmışsın.Bu konuda daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin?
Benim doğum tarihim 19.10.1973
cevabını en kısa zamanda bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.....:1yes2: Bu takvim genelde tutuyor....