• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

Almanyadaki çin takvimi bu kızlar kullanlar doğru çıktı diyor.Yaş falan eklemeyin sadece hamile kaldıgınız ay kaç yaşındaysanız o yaşın o ayına bakın bukadar basit

Eklentiler

• 20161028_232309.jpg
    20161028_232309.jpg
    221,2 KB · Görüntüleme: 921
Almanyadaki çin takvimi bu kızlar kullanlar doğru çıktı diyor.Yaş falan eklemeyin sadece hamile kaldıgınız ay kaç yaşındaysanız o yaşın o ayına bakın bukadar basit
ıkısındede kız gercı bnm ama baya farklı gercekten .turkıyede yayınlanan da tutanda cok var ama.yoreye gore farklı mı bu takvımler ya :D

Türkiyede yayınlanan çin takvimiyle almanyadaki farklı hemde yaş ekleme falan yok.Bu takvimden hamile kaldıgınız ay kaç yaşındaysanız o aya bakın bakalım doğru çıkacakmı
Aaaaaa hakketen tutuyor. Niye farkli bizimki:işsiz:Oburunde hem eklemeden hem ekleyince kizdi. Oglum oldu. Ben takvime gore yapmadim cinsiyet meraki . Arkadasim takvime gore yapmisti olmadi.

Aaaaaa hakketen tutuyor. Niye farkli bizimki:işsiz:Oburunde hem eklemeden hem ekleyince kizdi. Oglum oldu. Ben takvime gore yapmadim cinsiyet meraki . Arkadasim takvime gore yapmisti olmadi.
Ben oğlumada aynı ay hamile kalmıştım erkek yazıyo.bu hamileligimde kız diyo bakalım kız çıkacakmı çok merak ediyorum az kaldı öğrencem yine yazarım

Kızım var 6 yaşında ona baktım erkek çıkıyot tutmamış. Hamileyim erkek dediler bunda da kız diyor. Bu da tutmamış

kız cıkıyordu bütün çin takvimlerinde ama oglumuz geliyor inş :)

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Çin takvimi ne göre yasimiz bir yaş ilerde ondan bazıları yanlış dio yasinizi bir yaş buyutup bakin

Sevgili Filizim
Gönderdiğin takvime baktım.Ben 2. çocuk düşünüyorum.Doldurduğum yaşamı bakacağım,yoksa içinde bulunduğum yaşamı? İkiside farklı çıkıyor.Doğum yılımızın ve ayının önemli olduğunu yazmışsın.Bu konuda daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin?
Benim doğum tarihim 19.10.1973
cevabını en kısa zamanda bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.....:1yes2: Bu takvim genelde tutuyor....
Çin takvimine göre bir yaş buyutp bakcaz

Ee ben nasil anlicam ikizlere hamileyim cift yumurta ayri olabilir cinsiyetleri

Back