Minnoş olmak gibi bir çabam yok yaşım ileride erkek bebek istiyorum siz bunu bilemezsiniz o yüzden boş yapmayınBöyle boş boş şeylerle ugrasmayin lütfen ya. En sonuna sağlıklı olsun vs ekleyince minnoş olmuyorsunuz !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minnoş olmak gibi bir çabam yok yaşım ileride erkek bebek istiyorum siz bunu bilemezsiniz o yüzden boş yapmayınBöyle boş boş şeylerle ugrasmayin lütfen ya. En sonuna sağlıklı olsun vs ekleyince minnoş olmuyorsunuz !
Evet etkkkeekkkkkk istiyorummmmmmm eğer Çin takviminin doğruluğu varsa dedim başladınız dıyar kasmayaErrrrkkkkkeeeekk istiyormus , daha hamile bile değil tüp bebek yapacakmış. Ona göre de transfer yapacakmış
Erkek olunca ne olacak ? Boş yapan sizsiniz ! Sağlıklı bir evladın ne demek olduğunu, bir nimet olduğunu bilmeyecek kadar da nankorce bir istek bu !Minnoş olmak gibi bir çabam yok yaşım ileride erkek bebek istiyorum siz bunu bilemezsiniz o yüzden boş yapmayın
İnşallah sağlıklı ikiz kızların olur tabi Allah nasip eder de ERRRRRRKEK olursa o da sağlıklı olsun bakalım sevgisi farklı mi ?Evet etkkkeekkkkkk istiyorummmmmmm eğer Çin takviminin doğruluğu varsa dedim başladınız dıyar kasmaya
Boş yapıyorsun canım sıkılıyor sanırım bedduların sana dönsün boş yapan seniİnşallah sağlıklı ikiz kızların olur tabi Allah nasip eder de ERRRRRRKEK olursa o da sağlıklı olsun bakalım sevgisi farklı mi ?
çin takvimine gore erkek bebek kiz oldu bende yani bebek ya kiz oluyo ya erkek maymun olacak hali yok o yuzden bazen tutuyor bazen de tutmuyo. bebegin kiz yada erkek olmasi erkeye bagli oda bu ayda kiz o ayda erkek yapacağını kendisi ayarlayamaz biri kiz biri erkekte ola biliyo21 yaşında hamile kalanlar cinsiyet yaşınız ve hamile kaldığınız ayı yazabilirmisiniz
Sizin zihniyetinizdeki insanlarla anlasamiyorum ben tutturun çin takviminizi bol sanslar!Sağlıklı bir evladım var ve bu sizi ilgilendirmiyor benim ne istediğim herşey allahtan sağlıksız olsa bakmayacakmıyız
Kız çocuk beddua miBoş yapıyorsun canım sıkılıyor sanırım bedduların sana dönsün boş yapan seni
Biliyorum bu safsata beynimin içimde dönüp duruyor tabii cinsiyeti Allah belirliyor ama tutan kişi çokçin takvimine gore erkek bebek kiz oldu bende yani bebek ya kiz oluyo ya erkek maymun olacak hali yok o yuzden bazen tutuyor bazen de tutmuyo. bebegin kiz yada erkek olmasi erkeye bagli oda bu ayda kiz o ayda erkek yapacağını kendisi ayarlayamaz biri kiz biri erkekte ola biliyo
Kız çocuğum var ne istediğimi bile bile boş yaparak konuşuyorsun eşinle kavga filnmı ettin mutsuz mahidevran Süleyman yanında yokum uKız çocuk beddua mi
Son adet tarihim martaydı nisandaki ilişkiden hamile kaldım bebito erkekHayır tam 30 olmasıngerekir peki hangi ay kaldınız hamile 29 da ve bebeğinizin cinsiyeti ne
O zaman yol al boş boş yorumnyapma başka sayfalara geçSizin zihniyetinizdeki insanlarla anlasamiyorum ben tutturun çin takviminizi bol sanslar!
Sizdede tutmamışSon adet tarihim martaydı nisandaki ilişkiden hamile kaldım bebito erkek
Uygulama çin takvimine göre erkek diyordu ya o aylarda hepSizdede tutmamış
2 konu açmışsın ikisi de erkek çocuk istediğinle alakalı. Saray filmleri çok izledigin belli doğur bakalım soyun yürüsünKız çocuğum var ne istediğimi bile bile boş yaparak konuşuyorsun eşinle kavga filnmı ettin mutsuz mahidevran Süleyman yanında yokum u
Erkek diyordu uygulama anacım bilemicim29 yaş mart ve Nisan kız
Evet konularım aynı yürüsün soyum sende böyle insanlarla uğraş mutsuz mahidevran2 konu açmışsın ikisi de erkek çocuk istediğinle alakalı. Saray filmleri çok izledigin belli doğur bakalım soyun yürüsün
Erkek diyordu uygulama anacım bilemicim