• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezili transfer yapdıran ve hamile kalanlar yazarmısınız

Ben 2 defa tüp bebek denemesı yapdım normalda kontrolda çok kasarım , 2 cı transferımde nasıl kasdıysam , embryon kattertıa itildi , ondan aaynı durumu istemyrum
O kadar zorlanıyorsan anestezili yaptır. Doktoruna da sor tabi ama hiçbir zararı yok endişe etme.

He anladım , bende 2 transfer oldu ama en son berbatdu işde ondan anestezli istyorum ama bebeye zararı varmı yokmu kaldım bakalım doktorla konuşxam
Bebeği etkilemiyor cok dusuk doz anestezi veriyorlar 5 dakikaya kadar kendine geldiğinde icin etkilemiyor

Aaaaaa ne diyorsun 🤩🤩🤩🤩🤩 ay hemen araştırayım. Uzak muzak ama değer yani 😏
Merhaba ben Eskişehirliyim Osmangazi üniversitesi araştırma hastanesinde biz eşim içinde genetik vermiştim 1,5 ay sonra çıkmıştı ama hamileler için daha hızlı oluyor bu süreçler bende 3 Ocakta transfer oldum 15 Ocak test günüm 💞 nasip olursa bnde yaptırırım orda 🤲🏻🫶🏻

Pekı uytuklarında yanı anestezlı şekilde ıdrar kaçırsanız noluyo nasıl konttol efılyo
Şimdi öncelikle 8 saat aç geliyorsunuz su ve yemek yemeden sonra size giysi giydirip damar yolu açıyorlar her serum bitiminde karindan idrar kesesi doldu mu diye ultrasonla bakıyorlar dolmadiysa vermeye devam ediyorlar altınıza yapmıyorsunuz çünkü anestezuli olacağı için icin tam doldurmuyor siz uyurken doktor idrar kesenizi doldurup transfer yapıyor. 3 4 dakika sonra uyanıyorsunuz cok konforlu hiçbiriyle hissetmiyorsun kalkınca anestezi etkisiyle idrarın hemen gelmiyor 30 dakika sonra anca geliyor gidiyorsun . Parol takıyorlar bide sonrasında çok konforlu

Şimdi öncelikle 8 saat aç geliyorsunuz su ve yemek yemeden sonra size giysi giydirip damar yolu açıyorlar her serum bitiminde karindan idrar kesesi doldu mu diye ultrasonla bakıyorlar dolmadiysa vermeye devam ediyorlar altınıza yapmıyorsunuz çünkü anestezuli olacağı için icin tam doldurmuyor siz uyurken doktor idrar kesenizi doldurup transfer yapıyor. 3 4 dakika sonra uyanıyorsunuz cok konforlu hiçbiriyle hissetmiyorsun kalkınca anestezi etkisiyle idrarın hemen gelmiyor 30 dakika sonra anca geliyor gidiyorsun . Parol takıyorlar bide sonrasında çok konforlu
Ay ne güzel 🙏 transfere başlıynca söyluyem bende istyırum bakalım

Back