Merhaba iyi misiniz smeariniz sonuçlandı mıMesela genelde gecekasinio sabah dokununca aci hissediorm akintim yok sadece arada kasinti belki jiletkullanmaktandir 3 yil oldu negatif olmusumdur umarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba iyi misiniz smeariniz sonuçlandı mıMesela genelde gecekasinio sabah dokununca aci hissediorm akintim yok sadece arada kasinti belki jiletkullanmaktandir 3 yil oldu negatif olmusumdur umarim
Hala cesaret edip gidemedimMerhaba iyi misiniz smeariniz sonuçlandı mı
Ben bugün gittim sizde gidin ne olacaksa erken tedavi olur en azından bence birsey çıkmaz tedbirli olalım sadeceHala cesaret edip gidemedim
Ya smear canimi yakmasa korkmasam gidicem sacma bliorm ama cok korkuorm her seferindeBen bugün gittim sizde gidin ne olacaksa erken tedavi olur en azından bence birsey çıkmaz tedbirli olalım sadece
Biraz akintim var farkli ckar mi acava sonuc yarina aldm randevu amaYa smear canimi yakmasa korkmasam gidicem sacma bliorm ama cok korkuorm her seferinde
Yani ascus ne demek belki hicbirsey cikmayacak insallahhgünaydın benim smear sonucum ascus yoğun inflamasyon çıktı hpv daha çıkmadı ama muhtemelen o d devam ediyor hayırlısı tam sonuçlar çıksın tedavi yapılacak inşallah
Hepsi gecicek hic korkma lutfenhaftaya dr gideceğim bakalım ya nasip ...
Hber ver mutlaka aklim sende:) inşallah teşekkür ederim
Merhaba bugün Dr gittim şükür enfeksiyon görünüyor dedi ve ilaç verdi hpv geçen sene Ocak ayında vermiştim tam 1 sene geçmesi gerekiyormuş bu yüzden alamadım dedi 2 ay sonra tekrar smear alınacak .hpv de ara kanama yapıyor yada rahim de polis miyom? İnşallah değilime tabi bakıldı mı ultrasondan yakın zamandaCanm gttnmi doktora bnm de az once adetimden 3 gun sonra falan parmak ucu kadar pembe kan geldi ama onemsemedm smeatr temizdi hpv ckmis midir acana amin cnmm
Yok cnm bakilcakti gdemedm cok sevindim ya seninn icinn kanama gbi degldi benim cok. Hpvyi de sorcam bi ara ne cikmis gogsumde igne batmasi oluo bu ara ama kalbe uzak byer meme dokusunda kalbimde bi an dueuyo sonra calisio sankiMerhaba bugün Dr gittim şükür enfeksiyon görünüyor dedi ve ilaç verdi hpv geçen sene Ocak ayında vermiştim tam 1 sene geçmesi gerekiyormuş bu yüzden alamadım dedi 2 ay sonra tekrar smear alınacak .hpv de ara kanama yapıyor yada rahim de polis miyom? İnşallah değilime tabi bakıldı mı ultrasondan yakın zamanda
Nasılsınız hpv ve smear aldırdınız mıMerhaba bugün Dr gittim şükür enfeksiyon görünüyor dedi ve ilaç verdi hpv geçen sene Ocak ayında vermiştim tam 1 sene geçmesi gerekiyormuş bu yüzden alamadım dedi 2 ay sonra tekrar smear alınacak .hpv de ara kanama yapıyor yada rahim de polis miyom? İnşallah değilime tabi bakıldı mı ultrasondan yakın zamanda
Merhaba sağlık ile ilgili başka bir konuyu araştırırken kendimi tekrar bu sitede buldum.dedim ki bir zamanlar bende yazmıştım buraya birbirimize destek olalım diye…şükürler olsun ben artık iyim 2 senedir Hpv negatif oldu.merak edenler umut bekleyenler çare arayanlar için yazmak istedim.öncelikle zordu ama geçti şükür sizin de öyle olacağına inanıyorum .leep 3 kere oldum negatif sınıra ulaşamadığımız için…hep cin2 ydi.Hpv 16 ydım ta ki 3 leep olana kadar ki bence en önemlisi asıl Dr nuzu işin ehlini bulana kadar uğraştım 3.Dr bana iyi geldi şükür garsasil aşı oldum 6 ayda 3 kere.en son çıkan çoklu aşıyı da 1 kez vuruldum eşimle birlikte.bu önemli etkendir bence.ve temiz cerrahi sınırlara ulaşmak…sene de 1 kontrollerim var hepsi bu kadar.çok geçmiş olsun herkese herkes bir gün basarak umut vermek istedim.sorusu olana canı gönlümden cevap veririm.hoşçakalınNasılsınız hpv ve smear aldırdınız mı
Merhaba çok geçmiş olsun, gözünüz aydınMerhaba sağlık ile ilgili başka bir konuyu araştırırken kendimi tekrar bu sitede buldum.dedim ki bir zamanlar bende yazmıştım buraya birbirimize destek olalım diye…şükürler olsun ben artık iyim 2 senedir Hpv negatif oldu.merak edenler umut bekleyenler çare arayanlar için yazmak istedim.öncelikle zordu ama geçti şükür sizin de öyle olacağına inanıyorum .leep 3 kere oldum negatif sınıra ulaşamadığımız için…hep cin2 ydi.Hpv 16 ydım ta ki 3 leep olana kadar ki bence en önemlisi asıl Dr nuzu işin ehlini bulana kadar uğraştım 3.Dr bana iyi geldi şükür garsasil aşı oldum 6 ayda 3 kere.en son çıkan çoklu aşıyı da 1 kez vuruldum eşimle birlikte.bu önemli etkendir bence.ve temiz cerrahi sınırlara ulaşmak…sene de 1 kontrollerim var hepsi bu kadar.çok geçmiş olsun herkese herkes bir gün basarak umut vermek istedim.sorusu olana canı gönlümden cevap veririm.hoşçakalın
Teşekkür ederim İzmir de.Ulaş solmazMerhaba çok geçmiş olsun, gözünüz aydın
3. Doktorum dediğiniz hoca İzmirde mi Muğlada mı acaba?