• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİMRİLİKTE NİRVANA

allahini seversen telefonun ekran resmini bir atsana :) bu arada sen ne yapmayi dusunuyorsun ? yollayacakmisin parasini ?

Vallahi böyle d
kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:

yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4

toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.

güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..

ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
Vallahi gulsem mi ağlasam mı bilemedim :işsiz:sizi tanıştıran arkadaşa 31 buçuk para verin deyin ki ustu de benden bana attığın mesajların TL parası deyin kapak:KK53::KK48:

35 yolla canim sonunada basimin gozumun sadakasi olsun de ;)

Bi aklim 5 kurus verme bundan sonra adim atarken dusunsun lan param gidiyo yapsam mi yapmasam mi diye diyor ama diger aklim da 50 tl gonder ustu de senden kurtuldugum icin sadakam olsun de gec git diyor. Sanirim ikinciyi yapardim o benim hakkimda istedim de parami da vermedi ben ona pasta ismarladim diye konusacagina ben onu rezil ederim daha keyifli.

kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
gelen mesaj:

yol parası...5,5

ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
Her önümüze çıkan Manyağa para mı kaptıracağız
Fazlasını ödeme
Bir kere onun yol parasını ödeyecek değilsin beğenilmeyeceğini göze alıp gelmiş olmalı iş görülmesinde alınmayınca yol parası mı alıyoruz
İçtiğin çayı ve pastayı öde gitsin beğenmediysen bir soda içseydin keşke

işte sizi sinir etmek istemiş.
kızmış..
sizi beğenmiş aslında, siz bir şey hissetmedim deyince bozulmuş.
ya da ters iletişim kuruyor..

gerçi paralı espriler, paralı geyikler benim nefret ettiğim şeyler ama..
yine de böyle bir cimrilik yoktur diye düşünüyorum.
eğer ciddiyse kendi yediğinizi içtiğinizi ödeyin :)

gelen mesaj:

yol parası...5,5

yardım edin kızlar.

şaka yapmıştır aklınca. öyle düşündüm. hesap no ver göndereyim deseydin esprili bi şekilde ne cevap verecekti.
eğer gerçekten gönderirse de 50 tl SADAKA PARASI notuyla gönderirdin.

Ben olsam iyi bir rezil ederdim. Parayida vermezdim:-)
boyle sunepe ezik kisiyle iyikide olmamis :-) simdi gozumde canlandirrdm. Ama bu msjlari atan kisinin tipinden de pek bisi beklenmez. Kuzum watsapta durum paylas ekran goruntusunu alda:-) yada sosyal medya hesaplarinda paylas onu etiketleyerek ki arkadaslarida gorsun. Hic olmadi kiz erkek farketmez onu arayin gizliden boylemi yaptin sen eziiiiiiik diyin :-)

Yollama bırak.Hakkı geçti diye düşünme. Sonuçta sen ödemek istemişsin. Mesaj atarsa sana “kusura bakma yollayamam. İlk kez enayi parası yiyorum. Bundan sonra ben ödeyeyim diyen kadına erkeklik taslamazsın . Adam olan iki üç kuruşun hesabını yapmaz. Tipini beğenmemiştim zaten ama karakterin daha da iğrençmiş ”diye yaz.

+10000000

Benimde yıllar evvel nişanlandığım adam böyleydi aylık 10 bin geliri vardı ama bi lira için çirkefleşirdi bende tiksindim nişan attım bana ve anneme size gidip gelirken şu kadar yol parası verdim ben beni zarara soktunuz demişti iğrenç

Back