• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİMRİLİKTE NİRVANA

50 tl yolla üstü de benden de :) ay ne acayıp ınsanlar var tövbe tövbe

senın gıbı pislik bir adamdan kurtulmak için 50 tl vermeye razıyım aracı arkadaşla yollarım de:kusmuk:

Yıllar önce böyle bir konu açılmıştı burada orada da konu sahibi bir ablasının yegeniyle tanistirilmisti hatta mesaj icerigi soyle idi o bile aklimda kalmış

Pasta: x lira
Meyve Suyu: y lira

Bana borcun x + y lira demis konu sahibine cocuk. Ama sonra konu sahibi verdi mi vermedi mi orasini bilmiyorum. Demem o ki boyle erkekler var bayanlar neden şaşırıyorsunuz engelle gitsin canım :halay:

kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:

yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4

toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.

güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..

ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Nerden bulup görüşüyorsunuz bu ilginç insanları ..

Yıllar önce böyle bir konu açılmıştı burada orada da konu sahibi bir ablasının yegeniyle tanistirilmisti hatta mesaj icerigi soyle idi o bile aklimda kalmış

Pasta: x lira
Meyve Suyu: y lira

Bana borcun x + y lira demis konu sahibine cocuk. Ama sonra konu sahibi verdi mi vermedi mi orasini bilmiyorum. Demem o ki boyle erkekler var bayanlar neden şaşırıyorsunuz engelle gitsin canım :halay:
Var inanırım bazısı rezil et sosyal medyada demiş bıraksın onunrezil edeyim derken bir sürü kişi vardır Facebook’ta vs onlarda görecek
Bazısı fazla yolla demiş sonuçta kızda para harcadı beğenmedi ben olsam kendi yendiğimi verirdim hak geçmesin sussun otursun

ay erkeğin de böyle olması çok sinir bozucu gerçekten boşa harcadıkları o kadar
çok para varken bunu mu dert etmiş hiç para falan da gönderme engelle gitsin cevap bile vermezdim
ben olsam en büyük tepki tepkisizliktir.Bitane de bizde var görümcemin nişanlısı gittikleri
her yere herşeye kıza para ödetiyor oda ödüyor daha bir kere çocuğun ben ödeyim dediğini duymadım:):):)
nişan kıza aittir diye garsonların bahşişini bile verdirtti.

Var inanırım bazısı rezil et sosyal medyada demiş bıraksın onunrezil edeyim derken bir sürü kişi vardır Facebook’ta vs onlarda görecek
Bazısı fazla yolla demiş sonuçta kızda para harcadı beğenmedi ben olsam kendi yendiğimi verirdim hak geçmesin sussun otursun

O da olabilir artik centilmenlik diye birsey kalmadi ev hanimiyla bile evlenmek istemiyorlar maas kartı icin evlenen durruklerle dolu ortalik

Bu tip insanların bir aydınlanma yaşayacağını bilsem, diyeceğim "50 lira yollayın ve üstü kalsın diyerek ezin" diye de, bunlar aradaki o 19.5 lirayı (50 kuruş da var evet :KK70: ) kardan sayarlar. Ne gereği var fazladan ödemeye. Ona koyan, parasını alamamak olacakken bir de sevindirmeyin.

Yerinizde olsam muhtemelen şöyle bir mesaj yollar, üzerine engeli basardım:
Sizin gibi birisi için, değerli zamanımdan harcadığım 1 buçuk saate bir bedel belirleyebilseydim, muhtemelen bir senelik geliriniz kadar borçlu çıkardınız. Oradan hesaplayıp 30.5 lirayı düşün ve bana borçlu olduğunuz kısmını size iade ettiğimi varsayın. İyi günler.

Şu tarz bir mesajı okurkenki suratını hayal etmek mmm, sizin için en az 300 liralık eğlence, ona da 500 liralık hayat dersi. :KK53: :p

Arkadasimin eski sevgilisi vardi o boyleydi aklima geldi :-)
O kizin bahtina hep bu sekil densizler geldi ama o bi tanesi efsaneydi.
Ilk bulusmaya gitmisler kahvesini cayini tatlisini istemis tatliya kaymak bile istemis hesap odenirken cuzdanimi unutmusum yaa demis :-)
Ciddi ciddi kahkaha atmistik bu bahaneye. Arkadasim hoslandigi icin bir kac kere daha gorustu bu adamla, tum bulusmalarda ayni bahaneye siginmis :-)
Evleri yakinmis beraber gitmisler arkadasim ara yoldan gidelim demis yolu uzatmayalim ben korkuyorum oyle karanlik yollardan diye yolu 20 dakika kadar uzatmis :-) Karanlik yol dedigi dümdüz yol ama ana caddeyi guvenli buluyormus :)
Kopek gorunce arkadasimin arkasima saklanmisti hatta ahahahha tovbe tovbe

Bu tip insanların bir aydınlanma yaşayacağını bilsem, diyeceğim "50 lira yollayın ve üstü kalsın diyerek ezin" diye de, bunlar aradaki o 19.5 lirayı (50 kuruş da var evet :KK70: ) kardan sayarlar.

Yerinizde olsam muhtemelen şöyle bir mesaj yollar, üzerine engeli basardım:
Sizin gibi birisi için, değerli zamanımdan harcadığım 1 buçuk saate bir bedel belirleyebilseydim, muhtemelen bir senelik geliriniz kadar borçlu çıkardınız. Oradan hesaplayıp 30.5 lirayı düşün ve bana borçlu olduğunuz kısmını size iade ettiğimi varsayın. İyi günler.

Şu tarz bir mesajı okurkenki suratını hayal etmek mmm, sizin için en az 300 liralık eğlence, ona da 500 liralık hayat dersi. :KK53: :p

Buraya kadar taksiyle geldim,
taksi 31 lira tuttu. bana 50 kuruş borçlusun
Yol masrafımı Hemen bana iade et diyeceksin. :KK53:

(Tabiiki ona ödeme falan yapmayacaksın. öyle saçmalık mı olur ! )

Ya bu arada ne zaman "Üstü kalsın" lafını kullansam aklıma Home Alone'daki pizza sahnesi geliyor :KK70:
Paylaşmak istedim:

Ben olsam bu mesajın üstüne 35 TL verir başımın gozumun sadakasi olsun derdim

kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:

yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4

toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.

güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..

ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
100 tl nin fotoğrafını çek at, üstü kalsın yaz gönder,sonrada engelle,
herhalde sen istemeyince yediremedi pislik yapmak istedi
sen böyle yapınca delirir
ki zaten pek akıllı değil belli ki

Back