• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİMRİLİKTE NİRVANA

Çok güldüm gece gece,ben olsam aracıyla yollardım.
30.5 tl nin hepsini 5krş 5krş yapar koca poşeti yollardım ona,saysın saysın mutlu olsun.
Listeyi okuyunca,ne yiyip içmişsiniz sizde beğenmediğiniz halde :KK48:
Ben beğensem bile sadece çay içerim enfazla ilk görüşmede.
Bu yorum aklımdakilerin söze gelmiş hali. Sadece bozukluk aklıma gelmemişti. Ben olsam, aracıya 31 lira veririm. Arkadaşına iletmesini, üstünü de bahşiş olarak bıraktığını söylerim.

Bu arada gerçekten olumsuz düşündüğünüz biri ile çok yiyip içmiştiniz. Bir çay fazlasıyla yeterdi, hoşlanmış bile olsanız pinkworld89 pinkworld89

kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:

yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4

toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.

güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..

ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
Hesabına 40 lira yatırın. Kalan para da başımın gözümün sadakası olsun deyin.

Bence allah kurtarmış seni verilmiş sadakan varmış aracı olan arkadaşına ver parayi üstü kalsın de...

hesap numarası iste hesabı ele geçireceksin zannetsin ki bu durumda aklına gelirse o kişinin hiç şaşmam ödemene gerek kalmaz.

Hala bi umut şaka yapıyor diye farzediyorum. geyiğe vurup ordan yürüyo belki de.

hayır da yol parasını neden senden istedi? yolu da ona mı ödettin? kendi yol parası mı?

Arkadaşınızda çok mu aramış böylesi arkadaşı
Rezillik diz boyu

kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
gelen mesaj:

yol parası...5,5

ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
Espri yapıp ortamı yumuşatmak istemiş olabilir mi?

gelen mesaj:

yol parası...5,5

yardım edin kızlar.
Çalıştığı yere yada aynı kafeye tekrar çağır 50 TL ver üstü kalsın de bide tukur çık gel ,bunun gibi mikrop haram eder ahrete girmezsin yüzünü ,sonra sadaka ver hayrına böyle karakter kocanda olabilirdi

:KK70:
Ay çok güldüm ya kusura bakma..
30,5 yazmış ya sen 30,5+0,5 gönder. Yanına not olarak da "üstü kalsın zaten tam o kadarlık adammışsın" yaz..
Ve bunu o arkadaşına da anlat ki bilsin..

Bence de 31 TL gönder "para üstünü münasip şekilde kullan" yaz.

kızlar
bazılarınız sormus o 5.5 ne diye
kendi yol parası, ben olmasam gelmicekti oraya
ay regldim ya pasta ondan :dondurma::dondurma::dondurma:

öküz de madem bu kadar cimri, ısrar etmeseymiş:deli::deli:

ben 89'luyum.

bana bu tipi uygun gören arkadasa sorcam zaten bugun, cok mu aramıs bunu.

Sanırım böyle bir durumda ben harcamalarinizin karşılığı olan 30.5 lirayı gönderiyorum üste kalan 19.5 lira da karakterinizin bedeli diyerek 50 lira yollar, fotografini da cekip sosyal medyada yilin ayisi diye ilan ederdim.

kızlar
bazılarınız sormus o 5.5 ne diye
kendi yol parası, ben olmasam gelmicekti oraya
ay regldim ya pasta ondan :dondurma::dondurma::dondurma:

öküz de madem bu kadar cimri, ısrar etmeseymiş:deli::deli:

ben 89'luyum.

bana bu tipi uygun gören arkadasa sorcam zaten bugun, cok mu aramıs bunu.
Ay ne cevap verecek o arkadaşın çok merak ediyorum :duduk:

ayrıca ben 50 versem üstünü kar sayar
yüzüne tükürünce yarabbi şükür diyen insan misali
31 lirayı arkadaşımla göndereyim en iyisi

Sanırım böyle bir durumda ben harcamalarinizin karşılığı olan 30.5 lirayı gönderiyorum üste kalan 19.5 lira da karakterinizin bedeli diyerek 50 lira yollar, fotografini da cekip sosyal medyada yilin ayisi diye ilan ederdim.

sosyal medyaya koysam mıı , dekontu da koyayım tam rezil olsun ayı

Back