- 30 Ocak 2018
- 94
- 146
- 8
- 35
- Konu Sahibi pinkworld89
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:
yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4
toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.
güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..
ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
İnsanlar kafayı yedi.Kaç yaşında bu ?
Ay kazık kadar insan ya ! Ben de bi' çocukla tanıştırmışlardı böyle , çocuk da aşırı zengin yakışıklı filan görsen neyse bu gerizekalı da sürekli bana "Baban sana ev alabilir mi? , Baban ne kadar kazanıyor?" diye sorup durdu hem de bir saat içinde bir kaç kere.Doğru kişiyi bulana kadar böyle mallarla görüşmek zorunda kalıyoruz maalesef.29 yaşında... zeka yaşı 3
Ay kazık kadar insan ya ! Ben de bi' çocukla tanıştırmışlardı böyle , çocuk da aşırı zengin yakışıklı filan görsen neyse bu gerizekalı da sürekli bana "Baban sana ev alabilir mi? , Baban ne kadar kazanıyor?" diye sorup durdu hem de bir saat içinde bir kaç kere.Doğru kişiyi bulana kadar böyle mallarla görüşmek zorunda kalıyoruz maalesef.
Gunumuzde boyle erkeklerin cokca oldugunu dusunuyorum kizdan cinsellik veya herhangi bir cikar alamayacaksa bir bardak cay bile ismarlamiyor etrafimda ornegini cok gordum.
Bu aday acikca belli etmis.
Kimse bosa yatirim yapmak istemiyor
sanane kızın babasından. en sevmediğim insan tipidir cimriler. en alası da bana denk geldi
50 lira gönder, "Üstü kalsın belli ki ihtiyacın var" diye not düş. Sonra da engelle gitsin. Ne yüzsüz adamlar var ya, hiç utanma arlanma da kalmamış. Kendini düşürdüğü hale bak, zavallı.
100 liraya ihtiyacım var aslında, diyomuş beklerim
zavallı gerçekten
hiçbişey yapmazdım ben olsam. bırak ne hali varsa görsün. kudursun :)
engellersen bişey sanıcak. parasından bana ne. harcamasaymış.
Ayyy gülmekten öldüm gençlik yıllarım geldi aklıma bı çocukla yazistik netten ablasına ailesine bahsetmiş bir kez kahve içtik ben beğenmedim hayır dedim benim çalıştığım kuruma hediyeler altın yüzük bilmem ne yolladı bu uzakta bir şehirde oturuyor neyse bana bir mesaj yazmış hediyelerini istiyor koptum gülmekten adres yollayın dedim ne edepsizmissiniz dedim ay ben seni hatırlayamadım kimsiniz ben şimdi Bodrum'da bir barda egleniyorum tatildeyim diye cvp yazmis hahahaa