• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİMRİLİKTE NİRVANA

kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:

yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4

toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.

güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..

ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
Ben yanlı Z değildim demi diyin 15 TL sini gönderin hadi yoluna deyip daha gorusmeyin :)

kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
gelen mesaj:

yol parası...5,5

ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.

sen ona 31 lira yolla ama hepsi 5 kuruştan olsun lütfen

Adamla buluşup parasını kuruşu kuruşuna ver ancak sende bir hesap yap. Mesela taksiyle git taksi:20 lira tuttu alayım paramı de jfjdkd bu nedir ya

Fazla bi kuruş verme sokaktan mı topluyosun böyle aptallar için. Yediğinin içtiğinin parasını ver arkadaşına geç. arkadaşına da güvenme. Tanımadığı adamı ne ayarlıyor. Öyle arkadaşlık mı olur

gelen mesaj:

yol parası...5,5

yardım edin kızlar.

Bu mesaja karsilik "benimle buluşmak paha biçilemez" yazardim.:rapci:

Yollama bırak.Hakkı geçti diye düşünme. Sonuçta sen ödemek istemişsin. Mesaj atarsa sana “kusura bakma yollayamam. İlk kez enayi parası yiyorum. Bundan sonra ben ödeyeyim diyen kadına erkeklik taslamazsın . Adam olan iki üç kuruşun hesabını yapmaz. Tipini beğenmemiştim zaten ama karakterin daha da iğrençmiş ”diye yaz.
:halay::halay::halay:

Onun yol parasını düş bence hesaptan.niye sen ödüyorsun onun yol parasını orayı bir türlü çözemedim.

Back