• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİMRİLİKTE NİRVANA

Araciya 30 tl ve 10 kuruslardan olusan 50 kurusu ver bir zarfta. O da bu densize versin ahlaksiz. Sanki ondan pasta isteyen oldu iyy

ayyyy inan çok ısrar ettim yani illa diyince ne yapayım,artık suyu çıkmasın diye tamam dedim..
E yani orada kafa göz de dalamazsın adama ödetmemek için :) olay cimrilik değil. Bu adam hayatı boyunca en ufak bir konuda kaybedecek olsa hır çıkaran tiplerden. Kısacası ego Neptün’de. Isınamamakla iyi yapmışsın, bununla saat bile geçmez bırak ömrü.

ay ondan yapmış olabilir 30,5 diyince direkt paraya yordum.
ama şimdi benim durumum şöyle sohbette sıkıntı yoktu, arkadaş olabilirim yani öyle fevri davranmamı gerektircek durum olmadı ki. normal bi görüşme işte. bi de zorla ödedi yoksa ben hiç sevmem başkasına ödetmeyi. çok ısrar etti, cimriysen neye ısrar ediyosun
bence cimri ama ilk sefer ve olacak kafasıyla ödedi. :KK70:
Evet o da aklıma geldi, nasılsa 2.de sen ödersin diye düşünmüştür :)))) Ama muhtemelen senin beğenmediğini hiç düşünmemiş, bir anda şoke olmuş ve saçmalamış

ben olsam fazla para yollar havale bilgilerine aciklama olarakta basimin gozumun sadakasi yazarim

Evet o da aklıma geldi, nasılsa 2.de sen ödersin diye düşünmüştür :)))) Ama muhtemelen senin beğenmediğini hiç düşünmemiş, bir anda şoke olmuş ve saçmalamış

bence insan gibi davrandım ya o gaza geldi oldu bu iş dedi. insan gibiden kastım da normal bir konusma.
baktı parası boşa gitti içine oturdu. ıyyyy

E yani orada kafa göz de dalamazsın adama ödetmemek için :) olay cimrilik değil. Bu adam hayatı boyunca en ufak bir konuda kaybedecek olsa hır çıkaran tiplerden. Kısacası ego Neptün’de. Isınamamakla iyi yapmışsın, bununla saat bile geçmez bırak ömrü.

sağol canım kesinlikle katılıyorum, hayatta en nefret ettiğim insan tipi o da geldi beni buldu
belki ısınsam bilemicem bunun manyaklıgını.

Aklınca şaka yapmış densiz. Bazı erkeklerin espri konusunda beyni ancak bu kadar çalışıyor.

Engelle gitsin 5 kuruş yollamam böyle salağa çünkü hiç bir şey yokmuş gibi alır bide cebine indirir işte o an daha da çıldırırım.

31 TL yolla ve aynen şöyle bir mesaj yaz :

Fazladan yolladığım 50 kuruş da senin gibi bir manyaktan kurtulduğum için başımın gözümün sadakası olsun. Al parayı da münasip bir "cebine" sok. Sana "31 TL" ile bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyorum.

Ayyyy şu mesajı okurken suratının aldığı hali görmek isterdim :D

aslında onunla aynı dilde konuşmak lazım ama bu sefer gelir konu sahibini haksız çıkartır.
hem de onun seviyesine inilmiş olur.
erkek ırkında bi bozulma mı var acaba :işsiz:
Daha önce de yazdığım gibi adamın pek cimri olduğunu düşünmüyorum, bozulduğu için hırslanmış, bir ilişki başlasa cimrilik etmeye cesaret edemezdi. Ama dışardaki bekar erkeklerin çoğu da böyle bence pragmatist. Eğer karşısındakinden bir fayda sağlayamayacaksa, ettiği masraf içine oturuyor hepsinin. İşin kötüsü yeni nesilde kızlar da erkekler de faydacılık mantığı ile yetişiyorlar.

kızlar bu adam cimri bence, ilk anın gazıyla ve beni etkilemek için yaptı gibi. yoksa bozulsa başka bişey der. ben de zaten begenmemiştim gibi...
geçen bir konu vardı.
sevgilisinin muamelesine sinirlendiği için beraber olduktan sonra " paramı ver o zaman " demişti.
sonra götürüp parayı geri iade etmiş o sırada içinde kalanları söylemiş.
yani insanların kızgınlık anında çok tuhaf tavırları olabilir.
mantıksız oluyor şık durmuyor tamam ama bazı insanlar hırsını alma olayını abartıyor ve bunun için saçma sapan şeylere başvuruyor.
ben olayın cimrilikle bağlantılı olduğunu düşünmüyorum halen.
harcadığım zamana yazık diye zaman parasida isteyebilir hazırlıklı olun:)

bazı arkadaşların dediği gibi cimrilikten değil, öfkeden ne yapacağını şaşırmış. beyefendimiz beğenilmediği için zoruna gitmiş. cimri ya da değil bu şu aşamada önemli değil, karaktersizin tekiymiş orası net. yolla parasını gitsin, ister az yolla ister çok. kimsenin hakkı kimsede kalmasın. Madem dillendiriyo.
Bir de bazı arkadaşlar ilk buluşmada ben öderim demiş ama o da doğru değil. Karşınızdaki erkek size (hele ilk buluşmada) hesap ödetiyorsa sallayın gitsin. Benim erkek arkadaşlarım bile bana ödetmez, bu illa sevgili meselesi değil.

Kesinlikle katılıyorum canım aynı düşünmüşüz :KK70: bozulup hırslanmış. Adam sanki bana umutlanmış gibi geldi. Yani madem beğenmedin ne demeye beni yordun demeye getirmiş pastalar kahveler bi vakit geçirilmiş birlikte. Ben bekarken bi tanıştırıldığım kişiyi hiç beğenmemiştim, oturuşu bile küstah gelmişti, aşırı yayılmış filan. Konuşmaları ukalaca. İçtiğim çayın parasını bırakıp kusura bakma senle ben olmaz diyip kalktım gittim :KK70: Adam ağlamaklı bakakalmıştı ardımdan, dur 1 sn konuşalım lütfen demişti ama iyi ders olmuştur ömrü boyu. Bir daha görüşelim mi diye msj yazmıştı bir de. Kusura bakma vaktim değerli demiştim.
kesinlikle:olamaz:
zaten bu kişide boşuna zamanımı aldı kafasıyla yapmış birazda.
bazı insanlara hayır demekte zordur.insanı rezil eder.
tamam deyip yoluna bakmak varken gereksiz triplere giriyorlar.
sanki yıllarını vermiş.
ya fazla anlam yukluyorlar birlikte biseyler içmeye.
yada kendiyle ilgili kompleksleri vardır.
neyi mi beğenmedi? sanki kendi çok matah pehhh diye tavırlara giriyorlar:işsiz:
burda adam konu sahibine kusur bulamamış
harcadığı parayı istemiş:KK48:
olay " hayal kırıklığının" saçma bir sekilde dışa vurumu bana göre.
böyle adamlar en ufak tartışmada yaptığı herşeyi kafana kafana atar.:ruh:
hakkında hayırlısı olmuş galiba konu sahibinin:temizlik:

Back