• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİMRİLİKTE NİRVANA

Var var böyle öküzler. 35 yasinda biriyle gorusmustum. 1 bucuk ay falan surdu. Baktim yapamicam sagi solu belli olmayan dengesiz biriydi cunku. Bu okuze mesaj attim duzgunce. Hakaret ustune hakaret etti bana. Bana gorustugumuz sure icinde hep cok guzelsin diye iltifat ederdi. Ben ayrilik mesaji atinca cirkinsin dedi. Burnun buyuk falan dedi :KK70: (yuzume gore gayet normal bi burnum var) daha neler neler. Namussuz bile dedi. Aptal :KK70: var bu tipler türemisler bizi buluyorlar
ay Allah korusun boylelerinden:olamaz:
kendiyle ilgili kompleksleri size yıkmaya çalışmış.
fazla bağlanmış belliki.
geçmiş olsun.
bir daha öyle insanlar çıkmaz umarım karşıniza:dua:

Ay hanımlar siz cok yaşayın, verdiginiz potansiyel cevaplara kahkaha attim. :KK70:
Burda bir uye anlatmisti, arkadasi 1-2 senelik sevgilisinden ayrılınca, çocuk o zamana kadar yaptıkları her seyin faturasini cikarmis ve kızdan para istemis. Gittikleri sinema, ictikleri kahveye kadar. O geldi aklima.
Yine ucuz yirtmissiniz konu sahibecigim. Somut anlamda ucuz. :deli:

ay Allah korusun boylelerinden:olamaz:
kendiyle ilgili kompleksleri size yıkmaya çalışmış.
fazla bağlanmış belliki.
geçmiş olsun.
bir daha öyle insanlar çıkmaz umarım karşıniza:dua:
Haha aynen :)) baglanma degil onunki gururu kirildi. Cok gururlu biriydi ondan. Tesekkur ederim. Insallah cikmaz boyleleri. Gercekten insanin ruhunu yoruyorlar

Ver parasını defolsun gitsin arkandan da konuşur o cimri falan da değil başka bişey bu adını ben bulamadım.

kesinlikle:olamaz:
zaten bu kişide boşuna zamanımı aldı kafasıyla yapmış birazda.
bazı insanlara hayır demekte zordur.insanı rezil eder.
tamam deyip yoluna bakmak varken gereksiz triplere giriyorlar.
sanki yıllarını vermiş.
ya fazla anlam yukluyorlar birlikte biseyler içmeye.
yada kendiyle ilgili kompleksleri vardır.
neyi mi beğenmedi? sanki kendi çok matah pehhh diye tavırlara giriyorlar:işsiz:
burda adam konu sahibine kusur bulamamış
harcadığı parayı istemiş:KK48:
olay " hayal kırıklığının" saçma bir sekilde dışa vurumu bana göre.
böyle adamlar en ufak tartışmada yaptığı herşeyi kafana kafana atar.:ruh:
hakkında hayırlısı olmuş galiba konu sahibinin:temizlik:
Bu tipler yüzünden insanlara dürüst davranmaya korkar olduk. Dediğin çok doğru canım, bazısı hayır lafına gelemiyor. Altında büyük bir kompleks yatıyordur muhakkak. Sanki herkes onu beğenmek zorunda. Keşke biraz kendimizle barışık olabilsek. Ayrıca söylemeden edemiycem pinkworld89 pinkworld89 30,5 TL çok azmış kız bişey de yiyip içmemişsin :KK70: şöyle ağır bir kebapçıya gitseniz evine haciz yollardı bu

Ortak arkadasiniz araciligiyla yollayabilirsiniz parasini. Bence boyle bi adam sizin hesap numaranizi bile bilmesin degmez.

Başlığı okuduğumda nasıl abartı bir konu bekliyor beni acaba dedim ama gerçekten nirvana kelimesini dibine kadar haketmiş.
Ben olsam bu kadar ince hesaplayan birine para falan yollamam, engelle geç, iyice içine otursun ruh hastasının.

Konu sahibi önce şok geçirdim şimdi de istemsizce yarım saattir gülüyorum hakkınızı helal edin
Naylon poşete 5 10 kuruşluk bozuk paraları doldurun ağzını bağlayın arkadaşınız aracılığıyla gönderin

Ay şimdi aklıma geldi. TLC'de "Aşırı Pintiler" diye bir program var. Türk versiyonu yapılırsa bu arkadaşı konu alsınlar :KK48:

ay biliyorum, adam cafeye gidiyor bir iki şişe su alıyor bi de görevliden limon istiyor.. orda kendine limonata yapıp içiyolar ailecek :D:D:D
bu da cebinde küp şeker , çeşme suyuyla gelirdi bi dahaki buluşmayaaaa :D

Bu tipler yüzünden insanlara dürüst davranmaya korkar olduk. Dediğin çok doğru canım, bazısı hayır lafına gelemiyor. Altında büyük bir kompleks yatıyordur muhakkak. Sanki herkes onu beğenmek zorunda. Keşke biraz kendimizle barışık olabilsek. Ayrıca söylemeden edemiycem pinkworld89 pinkworld89 30,5 TL çok azmış kız bişey de yiyip içmemişsin :KK70: şöyle ağır bir kebapçıya gitseniz evine haciz yollardı bu

valla kahkaha attım :D bence o zamana kadar kalmazdı direkt kalp krizi geçirirdi :D:D

Back