• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİMRİLİKTE NİRVANA

Gercekten bu parayi istedigini dusunmuyorum.
Sadece sinirlenmis ve sininde sinirlenmeniz icin boyle bisi yapmis.
Evet burdan bakincada terbiyesizlik fakat zekice oldugunu itiraf edemeden duramicam.
Lafim size degil.
Ugradiginiz terbiyesizligede degil.
Yontemi begendim diyelim.

zekice mi, bence çok aptalca
gerçekten şunu zekice bulduğunuza inanamıyorum. ne kadar zavallı ve ezik olduğunu düşündürmenin neresi zekice ?
ayrıca sinirlenmekten çok bu kadar basit bir insanla vakit harcamamdan iğrendim..

iyi çok beğendiyseniz siz de kullanırsınız.....

zekice mi, bence çok aptalca
gerçekten şunu zekice bulduğunuza inanamıyorum. ne kadar zavallı ve ezik olduğunu düşündürmenin neresi zekice ?
ayrıca sinirlenmekten çok bu kadar basit bir insanla vakit harcamamdan iğrendim..

iyi çok beğendiyseniz siz de kullanırsınız.....

Bence ayni seyi o dusundugu icin bu mesaji atmis.
Evet kullanicam merak etmeyin.
Ne kadar sinir bozmada etkileyici ildugunu gordum.
Dedim size lafim yok.

Allah Allah ne tuhaf insanlar var.Verin gitsin bu paçozun parasını kimbilir aklından neler geciyordur dangalağın.Bu kendini kabul edecek birini bulana kadar sermayesini koruyor anlaşılan.Her buluştuguna beni istemiyo musun ,o zaman ver sermaye mi gibi bişey yapiyo demek ki ve ona dogal geliyor istedigine gore.Komik bir durum aslında gulesim de geldi.Neyse.

Allah Allah ne tuhaf insanlar var.Verin gitsin bu paçozun parasını kimbilir aklından neler geciyordur dangalağın.Bu kendini kabul edecek birini bulana kadar sermayesini koruyor anlaşılan.Her buluştuguna beni istemiyo musun ,o zaman ver sermaye mi gibi bişey yapiyo demek ki ve ona dogal geliyor istedigine gore.Komik bir durum aslında gulesim de geldi.Neyse.

ayyy ne güzel söyledin, tam özetledin.
vericem gerizekalının parasını, böyle seviyesiz insanlar da var işte

ıban isticem muhattap olmak istemiyorum arkadasım da parayı almıyo
ayrıca bunu bana uygun gören arkadaşla da ilişkimi gözden geçircem, insan hiç mi anlamaz ya.
Yanii az cok herkes birini biriyle tanıştırıyorsa huyunu cinsini bilir ki buda arkadaşının gündelik takıldığındaki halinden anlaşılcak birşey pintilik.. tuaf cidden

kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:

yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4

toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.

güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..

ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:

yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4

toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.

güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..

ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.

Ne Tuhaf insanlar varya herhalde sürekli birileri ile görüştüğü için parayı kendisi ödemiş bunuda sorun yapmış cimri gördümde bu kadarınada pes :oha: bende buna benzer bişey yaşadım arkadaşınızda herhalde tam tanıyamamış tersi olsa arkadasınızda da var bir problem neyse havale yapın hiç muhattap bile olmayın derim.:olamaz:

Asıl olayı reddedilmek bence.
Kendisi çok sinir olmuş büyük ihtimalle karşı tarafı da böyle sinir edeyim demiş çocuk kafalı adamın teki.

Hesap numarası ıste 31 tl yolla üstü kalsin de .bir an öncede kurtul pintiligin bu kadarı da olmaz pes yani ..

aklıma şey geldi
eski sevgilimden ayrılmak istediğimde ben sana o kadar para harcadım gidemezsin diye 3 ay zor durumda bıraktı beni

Back