• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİMRİLİKTE NİRVANA

Kusura bakma ama çok güldüm ya :KK48:

İnsanlar kafayı yedı :KK53:

kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:

yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4

toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.

güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..

ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
Kimse olayı anlayamamış ilginç :-) Adam cimrilikten değil, aklınca sana bozulduğu için pislik yapmış. Cimri adam zorla hesap ödemez, biraz burdaki cimrilik konularını incele istersen. Belki cidden seni beğenmişti. Ama sonuçta dürüst davranmışsın, dürüst birine atılacak bir mesaj değil, çok çirkin ve kaba. Ben olsam "bu kadar bozulmana üzüldüm yapacak birşey yok" yazar geçerdim.

eğer parayı gönderceksen, çoğu kişinin söylediği gibi hepsini 5-10 kuruş yapta gönder :KK70:sosyal medyadada paylaş öküzlüğünü. ama onunda görmesi lazımda, nasıl görcek. aracı arkadaşa niye hala söylemedin

Kimse olayı anlayamamış ilginç :-) Adam cimrilikten değil, aklınca sana bozulduğu için pislik yapmış. Cimri adam zorla hesap ödemez, biraz burdaki cimrilik konularını incele istersen. Belki cidden seni beğenmişti. Ama sonuçta dürüst davranmışsın, dürüst birine atılacak bir mesaj değil, çok çirkin ve kaba. Ben olsam "bu kadar bozulmana üzüldüm yapacak birşey yok" yazar geçerdim.
bende aynı şeyi yazdım kimse görmedi :)
cimri insan böyle davranmaz.bildiğin hirslanmis.
olumlu cevap bekliyormuş belliki.
tepkisi çocukça evet ama cimri olduğundan değil..

Hahahaha :D ne adamlar var ya :D
Kızla görüşmeye gidiyor, hesabı zorla ödüyor.
Sonra bana borcun var diyor :D

50 lira ver, üstü kalsın de :D

kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
gelen mesaj:

yol parası...5,5

ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
50tl gönderip üstü kalsın diyip engelleyin lütfen

Böyle cimri görmemiş insanla yaşamak zordur herşeyin hesabını yaparlar baştan ne olduğunu iykide belli etmiş size kurtulmussunuz ben olsam parasını gönderir hiç muhatap olmaz:KK20: engellerdim

bence hırsından yapmış bilerek.
boşuna mı geldim oraya gibisinden kendince intikam alıyor.
kendini batirmis evet ama ben cimri olduğu için değil kasten yaptığını düşündüm.
sizden hoslanmistir , böyle bir dönüş beklemiyordur.
bu sekilde tepki verenleri ortaokulda felan görmüştüm en son.:KK51:
Var var böyle öküzler. 35 yasinda biriyle gorusmustum. 1 bucuk ay falan surdu. Baktim yapamicam sagi solu belli olmayan dengesiz biriydi cunku. Bu okuze mesaj attim duzgunce. Hakaret ustune hakaret etti bana. Bana gorustugumuz sure icinde hep cok guzelsin diye iltifat ederdi. Ben ayrilik mesaji atinca cirkinsin dedi. Burnun buyuk falan dedi :D (yuzume gore gayet normal bi burnum var) daha neler neler. Namussuz bile dedi. Aptal :D var bu tipler türemisler bizi buluyorlar

bende aynı şeyi yazdım kimse görmedi :)
cimri insan böyle davranmaz.bildiğin hirslanmis.
olumlu cevap bekliyormuş belliki.
tepkisi çocukça evet ama cimri olduğundan değil..
Kesinlikle katılıyorum canım aynı düşünmüşüz :D bozulup hırslanmış. Adam sanki bana umutlanmış gibi geldi. Yani madem beğenmedin ne demeye beni yordun demeye getirmiş pastalar kahveler bi vakit geçirilmiş birlikte. Ben bekarken bi tanıştırıldığım kişiyi hiç beğenmemiştim, oturuşu bile küstah gelmişti, aşırı yayılmış filan. Konuşmaları ukalaca. İçtiğim çayın parasını bırakıp kusura bakma senle ben olmaz diyip kalktım gittim :KK70: Adam ağlamaklı bakakalmıştı ardımdan, dur 1 sn konuşalım lütfen demişti ama iyi ders olmuştur ömrü boyu. Bir daha görüşelim mi diye msj yazmıştı bir de. Kusura bakma vaktim değerli demiştim.

gelen mesaj:

yol parası...5,5

yardım edin kızlar.
60 yolla, 30’u da benim kaybolan zamanım için kendime kestiğim ceza de. Ben olsam aynen bu dediğimi yapardım.

gelen mesaj:

yol parası...5,5

yardım edin kızlar.
Sırf şu muameleyi kimse yapamasın diye hayatım boyunca ilk görüşmelerin hesabını kendim ödedim. Karşımdakine ödetmedim. İpleri ona bırakmamanın ilk adımı ilk buluşmaya bağlı olabiliyor bazen. Zira gururu kırılmış erkek hep bu haltı yiyor.

Kesinlikle katılıyorum canım aynı düşünmüşüz :KK70: bozulup hırslanmış. Adam sanki bana umutlanmış gibi geldi. Yani madem beğenmedin ne demeye beni yordun demeye getirmiş pastalar kahveler bi vakit geçirilmiş birlikte. Ben bekarken bi tanıştırıldığım kişiyi hiç beğenmemiştim, oturuşu bile küstah gelmişti, aşırı yayılmış filan. Konuşmaları ukalaca. İçtiğim çayın parasını bırakıp kusura bakma senle ben olmaz diyip kalktım gittim :KK70: Adam ağlamaklı bakakalmıştı ardımdan, dur 1 sn konuşalım lütfen demişti ama iyi ders olmuştur ömrü boyu. Bir daha görüşelim mi diye msj yazmıştı bir de. Kusura bakma vaktim değerli demiştim.

ay ondan yapmış olabilir 30,5 diyince direkt paraya yordum.
ama şimdi benim durumum şöyle sohbette sıkıntı yoktu, arkadaş olabilirim yani öyle fevri davranmamı gerektircek durum olmadı ki. normal bi görüşme işte. bi de zorla ödedi yoksa ben hiç sevmem başkasına ödetmeyi. çok ısrar etti, cimriysen neye ısrar ediyosun
bence cimri ama ilk sefer ve olacak kafasıyla ödedi. :D

Sırf şu muameleyi kimse yapamasın diye hayatım boyunca ilk görüşmelerin hesabını kendim ödedim. Karşımdakine ödetmedim. İpleri ona bırakmamanın ilk adımı ilk buluşmaya bağlı olabiliyor bazen. Zira gururu kırılmış erkek hep bu haltı yiyor.

ayyyy inan çok ısrar ettim yani illa diyince ne yapayım,artık suyu çıkmasın diye tamam dedim..

kızlar bu adam cimri bence, ilk anın gazıyla ve beni etkilemek için yaptı gibi. yoksa bozulsa başka bişey der. ben de zaten begenmemiştim gibi...

2018 yılının ŞAKASI olsa gerek..akıl tutulması yaşıyorum..kafamda deli sorular oluştu ala ala yaaaaa..parayı yollasan bir türlü ,yollamasan bi türlü gel çık işin içinden

Back