10.000 versem arkadaşıma bende 3 gü uyuyamam
Aileme karşı böyle değilim ama dışardan biri borç isterse -ki kim olursa olsun- canım çok sıkılıyor. Eşimin bir arkadaşı var mesela sürekli arar para ister ve biliyor eşimde o para geri gelmeyecek. O adam arayınca ya eşim verirse diye kalbim pıt pıt atıyorBabanızla yaşadığınız şeylerle alakalı değil bence çünkü ben de öyleyim..verdiğim borç ödendiği takdirde bi rahatlama geliyor. Ama sizin ki abartılı ise, küçüklükten kalma bir durum olabilir..
Şu zamanda hiçte azımsanacak bir para değil. Bence babanızdan dolayıda bu kadar hassas olma ihtimaliniz de var .ama eşim çok rahattı mesela. Neden erkeklerde böyle dert etme durumu yok bilmiyorum.
Kardeşim gitti bu konuda. Epey yol aldı da. Ama o da hala korkar az da olsa verdiği para gelmeyecek diyeBabanızın davranışları tatanga yaratmış heralde
Bir uzmana başvurun bana kalirsa
Aileme değil de başkalarına verirken canımdan can gidiyor ama. Uykularım bölünüyor. Yakın zamanda evime Eşimin bir akrabası gelecek. Ya geldiğinde borç isterse diye korkuyorum mesela. Ortada hiçbir şey Yok halbukiBu devirde borç alma verme olayları karışık. Parayı veriyorsanız cimri değilsiniz bence.
Niye korkuyorsunuz. Paramız yok deyin vermeyin. Bu kadar dert etmeyin. Bir takıntı oluşmuş babanız yüzünden bence.Aileme değil de başkalarına verirken canımdan can gidiyor ama. Uykularım bölünüyor. Yakın zamanda evime Eşimin bir akrabası gelecek. Ya geldiğinde borç isterse diye korkuyorum mesela. Ortada hiçbir şey Yok halbuki
Etrafta o 10.000 i isteyip vermeyen de var çok şükür bize vereni geldi. Bu aralar ben de kozmetik ve sağlık dışında bir şey almıyorum. Dediğin gibi en dandik marka bir gömleğe 80 diyor ve bana komik geliyor. Saatlerce internette gezip sepete atıp atıp almayanlardan ama almış kadar mutlu olanlardanım.Yaa ben espri icin cimri derim kendime ama bu ay farkettim ki ciddi ciddi cok cimriyim.
Mesela waikiki gibi kiytirik bir mağazada kot pantolon 80 tl. "Yaaaaa" diyorum "daha yeni kapadokyaya bilet aldin 89 tlye. Hic deger mi alt tarafı pantolona?"
Ve almıyorum. Oysa bir pantolona seksen lira degil yuzseksen lira verecek guce sahibim. Ama icimdeki sesi susturamiyorum:))
Bu aralar ozel birini bekliyorum. Dolabim tamtakir. Kac kere alisverise ciktim "bunun aynisini kumas alsam annem de diker" , "bu kombini alana kadar elli lira daha koyar ukraynaya bilet alirim", "oha Rafting parasi" deyip durdum hicbirsey bulamadim haftalardir...
(Internette ekonomik cici elbise aldiginiz guvenilir siteler varda DM lütfen)
Size gelince
Benden biri 10.000 borc isterse kalp krizi gecirirdim herhalde. Yine iyi vermissiniz.
Bence cimri falan degilsiniz.
Cimri cimri dedim de devlet tiyatrosunda cimri diye bir oyun var bu aylarda (biletler 9tl) herkese hitap eden harika, komik bir oyun.
Herkese tavsiye ederim su siteden alabilirsiniz.
Ben diyorum ama eşim diyemez. Ama isterse beni karıştırma diyeceğim. Benim uykum kaçacağına onun kaçsınNiye korkuyorsunuz. Paramız yok deyin vermeyin. Bu kadar dert etmeyin. Bir takıntı oluşmuş babanız yüzünden bence.
Ama babam anneme ve bize karşı da çok cimriydi. Ben ihtiyacı olana veririm ama eşinizin de sizin de maşallahınız var şimdi. 70.000 çok para değil mi yaSonuçta sizin babaniz biraz babaniza cekmis olabilirsiniz benim.eşim arkadaşına 70000 verdi hemde karşı tarafın ödeyecek parası olmadığı halde hiç aklıma bile gelmedi bence biraz sizde de cimrilik var hastalık değil babadan gelen bisey galiba
Buraya kadar bisey yoktu ama burda gerçekten çok şaşırdım :))Aileme değil de başkalarına verirken canımdan can gidiyor ama. Uykularım bölünüyor. Yakın zamanda evime Eşimin bir akrabası gelecek. Ya geldiğinde borç isterse diye korkuyorum mesela. Ortada hiçbir şey Yok halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?