Cimriliğin bu kadarı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mahkemelere taşıyalım ki kimseye ağızlarına geleni söyleyemeyeceklerini anlasınlar. Ders alsınlar.
Pardon da burada 6 sayfa bana aileme eşime herkese saydırıyor bütün üyeler üstü kapalı bir biçimde. Ben açık açık laf edince mi sorun oluyor ??

Cimri değil ölücü :)

Boyle ailenin boyle oglu olur normal armut dibine duser demisler malesef. Ozaman cikiyoruz bu evden de bakalim ne yapacak gecindirebilecekmi sizi hemen tutusur

Madem bu kadar zenginsiniz ailecek kendi zenginliginize uygun biriyle evlenseydiniz...
Zengin olmak mı? Babamın toplamda kendine ait 3 evi var diye zengin mi oluyor?? Birinde kendi birinde ben birinde kardeşim oturuyor? Zengin mi olmuş olduk biz şimdi? E doğru bu durumda kocamın mal varlığını bana beyan etmesi gerekirdi evlenirken haklısınız

Pardon da burada 6 sayfa bana aileme eşime herkese saydırıyor bütün üyeler üstü kapalı bir biçimde. Ben açık açık laf edince mi sorun oluyor ??
Aslında herkes size ve ailenize saydirmamis yanlıştasiniz ailecek siz adama her türlü imkanı veriyorsunuz adamın poposu kalkmış bu adamın ailesinin birşey yapmayacagi belli . Siz verip verip sonra neden onlar birşey yapmıyor diyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…